Хороскоп за Стрелец април 2019 Гледай в youtube Понякога ви заобикалят абсолютно ненужни вещи и хора, което ви пречи да се реализирате и да бъдете самоуверени. Хороскопът за април 2019 година съветва Стрелците спешно да се отърват от всичко, което ги спъва и им докарва проблеми. И не забравяйте да обновите гардероба си за пролетта. Това ще ви придаде настроение и оптимизъм.
Любовта няма да подмине Стрелците, които я търсят и я очакват с цялото си сърце. Ще сте обсипани с романтика и нежност, което ще ви подари незабравими усещания.

На тези, които вече са срещнали „своя човек“ можем да пожелаем само едно: пазете хармонията в отношенията. Не си и помисляйте да ревнувате или да подозирате в нещо онзи/онази, които напълно ви се доверяват. Цинизмът и сарказмът, произтичащи от Стрелците, могат да развалят всичко и да доведат до раздяла.
Стрелците трябва да обърнат внимание на здравето си. Ако не искате да попаднете в клиника за душевно болни, то спрете да нервничите или се обърнете за помощ към психиатър. Трябва да си почивате, да се срещате с позитивни хора и да се занимавате с творчество. Всичко това ще ви позволи да откриете в себе си богат потенциал и да се разсеете от тъжните мисли.
Самотните Стрелци, през април 2019 година, могат най-накрая да се запознаят със своята половинка. Това ще се случи далече от дома или в компанията на нови приятели, или в магазина …
Хороскоп за жените Стрелци за април 2019 година
Хороскопът препоръчва на жените Стрелци да сформират екип от надеждни и верни приятелки, за да организират интересен бизнес. И това не е задължително да бъде бизнес или търговия, а може да се заемете с творчество, изкуство или да отидете на фитнес. Важно е да имате идеи и желания, които да искате да осъществите в живота.
В средата на месеца не трябва да планирате нищо мащабно и сериозно. Обратно, посветете времето си на почивка, развлечения или културни мероприятия. Полезни са йогата и духовните практики, които ще ви помогнат да нормализирате вътрешното си състояние. Не е изключено спешно пътуване, подгответе се добре за него.
Астро прогнозата за април предсказва на жените Стрелци финансови проблеми. Но помнете, едва ли ще успеете да ги решите с помощта на кредити и заеми. Така само ще влезете в още дългове и ще ги връщате до края на годината. Стрелците трябва сами да намират начините, които да им помогнат да оправят грешките и да укрепят материалното си положение. В края на април очаквайте неочаквани приходи.
Хороскоп за мъжете Стрелци за април 2019 година
Хороскопът за април 2019 година съветва мъжете Стрелци да работят и да работят, защото е нужно да нормализирате положението с парите. А и кариера им се иска да направят, и дом да построят, семейство да си направят … И така, ако бъдете по-упорити и по-активни, всичките ви желания ще се осъществят. Само не забравяйте да бъдете дипломатични! Възможни са чести пътувания по работа, преговори и изгодни предложения. Ще провърви на Стрелците, които мислят да започнат собствен бизнес.
В началото на април трябва непременно да довършите всички предишни дела. Спешно и важно е да оправите всички грешки. На Новолуние (5 април) не трябва да закъснявате, да се отнасяте небрежно към задачите и да се конфронтирате с началството. Трябва да бъдете сдържани, за да не развалите репутацията си!
Мъжете Стрелци не трябва да се товарят с работа в средата на месеца, дори, ако нещо трябва да направите спешно, отложете го. Полезно ще бъде да си вземете два-три дни почивка, за да си починете пълноценно и да съберете сили. Пазете здравето си, то не е безгранично.
В края на месеца трябва да се заемете с това, което в близко време ще ви донесе достойни пари. Помнете, че с това трябва да се занимавате сами, без да разчитате на подкрепата на влиятелни лица и партньори. Бъдете инициативни в това, което познавате, тогава ще видите и чудесните резултати.
Финанси и кариера за Стрелците през април 2019 година
Финансовият хороскоп за април 2019 година обещава на Стрелците добри доходи, но да се надявате, че парите сами ще влязат в портфейла ви не е реалистично. Само активната работа, усвояването на полезна информация и неординарният подход към проектите ще ви помогнат да укрепите материалното си положение. Възможен е доход от отдаването на квартира под наем или някакво друго помещение. Ако Стрелците вземат кредит от банка или заем от приятели, ще им се наложи до края на лятото да го връщат. Устройва ли ви такава перспектива? Ако не, тогава напред! Единствения начин да се застраховате е да си намерите още една работа.
Хороскопът за април 2019 година предсказва на Стрелците плодотворен месец, защото ще имат много работа. Ще се наложи да разпределят силите и времето си, за да не се преуморят. Твърдо отстоявайте своето и си поставяйте цели. Пунктуалността трябва да бъде основна в работния процес на Стрелците.
По-малко спорете с колегите и шефа си, за да не създадете напрежение в отношенията си. В края на месеца Стрелците могат по собствен вина да попаднат в конфликтна ситуация, ако не сдържат емоциите си. Завишената ви самооценка и амбициите могат да ви доведат до сериозни последствия.
Кариерният хороскоп съветва Стрелците да решат въпроса за недвижим имот и да установяват делови връзки. Перспективни предложения ще дойдат от тези, които отдавна мечтая да си сътрудничат с вас. Старайте се да изпълнявате обещанията си, също и да учите нови неща.
Здравето на Стрелците през април 2019 година
Препоръчва се да внимавате за хранителния си режим и в рациона да внесете продукти богати на витамини. От мазнини и въглехидрати се откажете, ако искате да влезете в дънките си. Възможни са проблеми в дейността на сърцето, ставите и алергични реакции. Разхождайте се повече, дишайте чист въздух, занимавайте се със спорт и гледайте на всичко по-позитивно.
В средата на месеца, Стрелците могат да станат така мнителни, че да си измислят куп болести, които дори в учебника по медицина няма да намерите. Помнете, че всички болести са от нерви, затова спрете да се ядосвате. За успокоение на душата и тялото, пийте витамини, а преди лягане си правете билков чай.
Хороскопът за април 2019 година съветва Стрелците да бъдат активни, да се движат повече и да си вземат абонаментна карта за басейн. Трябва да поддържате формата си, защото скоро ще хвърлите връхните дрехи. Добре е да направите планински преход или да отидете на риба. Заемете се с това, с което преди не сте успявали. Например: купете си колело или скочете с парашут.
Любовен хороскоп за април 2019 година за Стрелец
Любовният хороскоп за април 2019 година предсказва на Стрелците духовно и физическо удоволствие. Вашият нов роман ще изобилства от страсти, нежност и искрени чувства. Но избягвайте случайните интимни връзки, ако искате да запазите отношенията си с любимия човек. Измяната ще ви доведе до раздяла. Няма да бъде лошо и самите Стрелци да се доверяват повече на избраника/цата си, а не да се ровят в телефона или в имейлите им.
При семейните Стрелци всичко ще бъде страхотно. През април 2019 година може успешно и без загуби да решат всички натрупани проблеми - битови, финансови и от личен характер. Не забравяйте да се съветвате с роднини по отношение на ремонта, разместването или продажбата на недвижим имот. Ако сте единно семейство, то и решенията трябва да взимате заедно.
Любовната прогноза за април 2019 година препоръчва на Стрелците да бъдат много внимателни, за да не попаднат в мрежите на коварни особи. Вас могат да ви обсипят с комплименти и така ловко да ви „завъртят на пръстите си“, че да не успеете да се опомните. Не е изключена симпатия към колеги, съседи и дори към някои, които са доста по-възрастни от вас. Какво пък, това е любовта, не подбира. Стрелците не трябва да отказват срещи, дори вътрешния ви глас да е категорично против.