Месечни хороскопи 2019Хороскопът за 2019 година препоръчва през януари да разплатим дълговете си, за да не ни тежат, дори мислено. Баснословни приходи няма да има, но и без пари няма да останем.
Февруари може да ни донесе куп различни неща, като сред тях да бъдат големи проекти, от които ще зависи кариерното и финансовото ни положение. Освен това, бъдете нащрек, за да не пропуснете съдбоносната си среща.
Пролетта започва чудесно, изпълвайки живота с изненади и ярки събития. Хороскопът за март съветва да оправим отношенията с близките си.
Хороскопът предсказва един наистина топъл април 2019, когато може да оправим и личния си живот, и да поставим основата на творческата си дейност. Семейните двойки трябва да добавят дръвца в огъня на страстта.
Хороскопът за май 2019 година съветва да бъдем бдителни, защото наоколо се въртят доста мошеници. Дръжте портфейла здраво, а искрените си чувства споделете с достойните за това хора.
През първия летен месец може с лекота да реализирате кариерните си планове. Свинята предсказва конфликти, но, ако бъдете сдържани, ще успеете да ги заобиколите.
Приятен и богат на събития юли 2019 очаква тези, които тръгват на дългоочакваното пътешествие. Финансовите проблеми може да избегнете, ако включите рационалния подход в действията си.
Ако през август 2019 не решите всички проблеми, може нищо да не ви остане. Между другото, ако постоянно се карате с любимите хора, може да останете без тях. Хороскопът препоръчва да обмисляте всяка своя дума и действие.
Хороскопът за септември 2019 препоръчва първо да поставите приоритетите си, а след това да действате – уверено и без съмнение. В личния живот са възможни промени, особено, ако отдавна мечтаете за тях.
Хороскопът за октомври 2019 година препоръчва да се въоръжите с оптимизъм, за да успеете да осъществите всичко в живота. Не завиждайте на никого, следвайте своя път.
Дори и вече да е хладно на улицата, на душата ви ще бъде светло и топло. Бъдете инициативни, не се страхувайте да експериментирате. Хороскопът за ноември обещава изгодни договори, които за дълго ще укрепят финансовото ви положение.
Хороскопът за декември 2019 година съветва да довършите всички стари проекти. В личния живот ви очакват ярки промени. Самотните ще срещнат любовта, а семейните ще укрепят партньорските си отношения. Ще се случват чудеса!

Подкатегории

Хороскопи за януари 2019Гледай в youtube Януари 2019 година ще бъде леко проблематичен за всички знаци на Зодиака. Ще се наложи много бързо да оправяте стари дела, а също и да внедрявате нови проекти в живота. Хороскопът за януари 2019 година предсказва много дългове, които трябва бързо да върнете, а също и проблеми със здравето. Какво пък, който много е ял на празниците, ще трябва сега да „плаща“. Стомахът не е разтегателен.
Никакви планове няма да ви помогнат да реализирате замисленото през януари 2019 година. Най-добре е да се успокоите, да се отпуснете и да се оставите на вълните на съдбата. Ако започнете да се инатите и да следвате своята линия на поведение, само ще нараснат проблемите ви. Хороскопът за януари 2019 година предсказва чести командировки, любовни увлечения, роман с колега/колежа, конфликти с роднини…
През януари 2019 година може да спечелите от лотарията пари, кола или вила, но трябва да пуснете фиш или да си купите билет от лотарията. И още нещо, не стойте сами у дома си. Скуката ще ви натъжи, а след това до депресията е само една крачка.
Хороскопът за януари 2019 година съветва да се върнете мислено в детството и младостта си. Спомнете си своето хоби и намерете време за него. Възможно е, забравеното увлечение да ви помогне да развиете своите таланти и дори да забогатеете. Може би и роднините ще се заинтересуват от това, което ви носи вдъхновение и доходи.

Хороскопи за февруари 2019Хороскопът за февруари 2019 година предсказва много перспективни проекти, важни срещи и делови запознанства. Тези, които имат собствен бизнес, могат да очакват много успехи, бонуси и приходи. Могат дори да разширят границите за продажбите си, ако не седят със скръстени ръце и не изпаднат в плен на илюзиите.
Рискът ще ви помогне да се придвижите напред през февруари 2019 година. Но в същото време ще ви постави в неловко положение като ви скара с близките хора. А и здравето може да се разклати. Хороскопът за февруари 2019 година препоръчва да бъдете оптимистични и уверени, за да преодолеете всички прегради по пътя към безоблачното щастие.
Започвайте без съмнение приятелските и любовните отношения през февруари 2019 година, ако искате да устроите личния си живот, а не да тъгувате в самота. Зареждайки се с енергия и позитивизъм, ще можете щедро да споделите настроението си с околните, а и да ги вдъхновите за велики дела. Не се поддавайте на авантюри.
Хороскопът за февруари 2019 година предупреждава, че липсата на мярка води до проблеми, както с финансите, така и със здравето. Ако постоянно се веселите и пилеете парите, то ще затънете в дългове, скандали и проблеми с нервите. През февруари 2019 година оставете емоциите на страна, а по-често включвайте разума.

Хороскопи за март 2019Гледай в youtubeХороскопът за март 2019 година поднася изненади във всички сфери на живота. За съжаление, не всички ще бъдат радостни, затова трябва да се въоръжите с търпение. В началото на пролетта са възможни проблеми с получаването на пари, но всички те са разрешими. Важното е да не драматизирате ситуацията и да контролирате емоциите. Ако се втурнете след големите пари, може да загубите това, което сте спестили.
Ще се наложи да работите не само много, но и на всички възможни "фронтове". Хороскопът не ви съветва да се захващате за всичко, на веднъж, иначе ще се разболеете и ще се скарате с близките си. А защо? Защото постоянно закъснявате от работа, забравяйки за дома и семейството си.
Романтиката в любовта все още е валидна, от времената на Ренесанса до днес. Затова, през март 2019 година трябва да станете по-нежни и чувствени в отношенията си към избраника/цата. За да запазите съюза си трябва да сдържате ревността, гнева и обидите. А и да не забравяте, когато общувате бъдете оптимистично настроение и с добро чувството за хумор.
Хороскопът препоръчва сериозно да се замислите за това, което не се купува с пари. Разбира се, това е здравето. Хранете се правилно, занимавайте се със спорт, така ще можете да посрещнете пролетта в отлична физическа форма. Не си и помисляйте да се сложите на жестока диета, защото ще увредите стомашно-чревния си тракт. През март 2019 година трябва да започнете занимания с дихателна гимнастика, йога и фитнес. Всичко това ще ви помогне да запазите духа си бодър, а фигурата - красива.