Месечни хороскопи 2019Хороскопът за 2019 година препоръчва през януари да разплатим дълговете си, за да не ни тежат, дори мислено. Баснословни приходи няма да има, но и без пари няма да останем.
Февруари може да ни донесе куп различни неща, като сред тях да бъдат големи проекти, от които ще зависи кариерното и финансовото ни положение. Освен това, бъдете нащрек, за да не пропуснете съдбоносната си среща.
Пролетта започва чудесно, изпълвайки живота с изненади и ярки събития. Хороскопът за март съветва да оправим отношенията с близките си.
Хороскопът предсказва един наистина топъл април 2019, когато може да оправим и личния си живот, и да поставим основата на творческата си дейност. Семейните двойки трябва да добавят дръвца в огъня на страстта.
Хороскопът за май 2019 година съветва да бъдем бдителни, защото наоколо се въртят доста мошеници. Дръжте портфейла здраво, а искрените си чувства споделете с достойните за това хора.
През първия летен месец може с лекота да реализирате кариерните си планове. Свинята предсказва конфликти, но, ако бъдете сдържани, ще успеете да ги заобиколите.
Приятен и богат на събития юли 2019 очаква тези, които тръгват на дългоочакваното пътешествие. Финансовите проблеми може да избегнете, ако включите рационалния подход в действията си.
Ако през август 2019 не решите всички проблеми, може нищо да не ви остане. Между другото, ако постоянно се карате с любимите хора, може да останете без тях. Хороскопът препоръчва да обмисляте всяка своя дума и действие.
Хороскопът за септември 2019 препоръчва първо да поставите приоритетите си, а след това да действате – уверено и без съмнение. В личния живот са възможни промени, особено, ако отдавна мечтаете за тях.
Хороскопът за октомври 2019 година препоръчва да се въоръжите с оптимизъм, за да успеете да осъществите всичко в живота. Не завиждайте на никого, следвайте своя път.
Дори и вече да е хладно на улицата, на душата ви ще бъде светло и топло. Бъдете инициативни, не се страхувайте да експериментирате. Хороскопът за ноември обещава изгодни договори, които за дълго ще укрепят финансовото ви положение.
Хороскопът за декември 2019 година съветва да довършите всички стари проекти. В личния живот ви очакват ярки промени. Самотните ще срещнат любовта, а семейните ще укрепят партньорските си отношения. Ще се случват чудеса!

Подкатегории

Хороскопи за януари 2019Гледай в youtube Януари 2019 година ще бъде леко проблематичен за всички знаци на Зодиака. Ще се наложи много бързо да оправяте стари дела, а също и да внедрявате нови проекти в живота. Хороскопът за януари 2019 година предсказва много дългове, които трябва бързо да върнете, а също и проблеми със здравето. Какво пък, който много е ял на празниците, ще трябва сега да „плаща“. Стомахът не е разтегателен.
Никакви планове няма да ви помогнат да реализирате замисленото през януари 2019 година. Най-добре е да се успокоите, да се отпуснете и да се оставите на вълните на съдбата. Ако започнете да се инатите и да следвате своята линия на поведение, само ще нараснат проблемите ви. Хороскопът за януари 2019 година предсказва чести командировки, любовни увлечения, роман с колега/колежа, конфликти с роднини…
През януари 2019 година може да спечелите от лотарията пари, кола или вила, но трябва да пуснете фиш или да си купите билет от лотарията. И още нещо, не стойте сами у дома си. Скуката ще ви натъжи, а след това до депресията е само една крачка.
Хороскопът за януари 2019 година съветва да се върнете мислено в детството и младостта си. Спомнете си своето хоби и намерете време за него. Възможно е, забравеното увлечение да ви помогне да развиете своите таланти и дори да забогатеете. Може би и роднините ще се заинтересуват от това, което ви носи вдъхновение и доходи.

Хороскопи за февруари 2019Хороскопът за февруари 2019 година предсказва много перспективни проекти, важни срещи и делови запознанства. Тези, които имат собствен бизнес, могат да очакват много успехи, бонуси и приходи. Могат дори да разширят границите за продажбите си, ако не седят със скръстени ръце и не изпаднат в плен на илюзиите.
Рискът ще ви помогне да се придвижите напред през февруари 2019 година. Но в същото време ще ви постави в неловко положение като ви скара с близките хора. А и здравето може да се разклати. Хороскопът за февруари 2019 година препоръчва да бъдете оптимистични и уверени, за да преодолеете всички прегради по пътя към безоблачното щастие.
Започвайте без съмнение приятелските и любовните отношения през февруари 2019 година, ако искате да устроите личния си живот, а не да тъгувате в самота. Зареждайки се с енергия и позитивизъм, ще можете щедро да споделите настроението си с околните, а и да ги вдъхновите за велики дела. Не се поддавайте на авантюри.
Хороскопът за февруари 2019 година предупреждава, че липсата на мярка води до проблеми, както с финансите, така и със здравето. Ако постоянно се веселите и пилеете парите, то ще затънете в дългове, скандали и проблеми с нервите. През февруари 2019 година оставете емоциите на страна, а по-често включвайте разума.

Хороскопи за март 2019Гледай в youtubeХороскопът за март 2019 година поднася изненади във всички сфери на живота. За съжаление, не всички ще бъдат радостни, затова трябва да се въоръжите с търпение. В началото на пролетта са възможни проблеми с получаването на пари, но всички те са разрешими. Важното е да не драматизирате ситуацията и да контролирате емоциите. Ако се втурнете след големите пари, може да загубите това, което сте спестили.
Ще се наложи да работите не само много, но и на всички възможни "фронтове". Хороскопът не ви съветва да се захващате за всичко, на веднъж, иначе ще се разболеете и ще се скарате с близките си. А защо? Защото постоянно закъснявате от работа, забравяйки за дома и семейството си.
Романтиката в любовта все още е валидна, от времената на Ренесанса до днес. Затова, през март 2019 година трябва да станете по-нежни и чувствени в отношенията си към избраника/цата. За да запазите съюза си трябва да сдържате ревността, гнева и обидите. А и да не забравяте, когато общувате бъдете оптимистично настроение и с добро чувството за хумор.
Хороскопът препоръчва сериозно да се замислите за това, което не се купува с пари. Разбира се, това е здравето. Хранете се правилно, занимавайте се със спорт, така ще можете да посрещнете пролетта в отлична физическа форма. Не си и помисляйте да се сложите на жестока диета, защото ще увредите стомашно-чревния си тракт. През март 2019 година трябва да започнете занимания с дихателна гимнастика, йога и фитнес. Всичко това ще ви помогне да запазите духа си бодър, а фигурата - красива.

Хороскопи за април 2019 Гледай в youtube Според хороскопа, април ще бъде лек и необременителен. Освободете се от домашните и деловите си проблеми. Не се очакват затруднения с парите, ако си намерите допълнителна работа и се разплатите с кредиторите. Месецът ще ви предостави много ситуации, за да изпълните желанията си. Това ще ви позволи да подобрите своето финансово положение. Не бързайте да давате на заем големи суми пари, защото ще ви се наложи да си ги връщате със зор. Нали не искате да се унижавате!
Астрологичната прогноза за този месец обещава добра ситуация в личната сфера. Любовта неочаквано ще дойде при самотните. Отношенията в брака ще станат по-ярки, по-разнообразни и хармонични. Семейните двойки ще имат страстни нощи.
На бизнесмените и търговците ще им се усмихне късметът. Той ще им поднесе на табличка изгодни сделки, договори и влиятелни запознанства. Само не трупайте гениалните си идеи, а ги реализирайте бързо и с амбиция.
Хороскопът предсказва снижаване на имунитета, психически разстройства и леки простуди. Всичко това ще ви извади от релсите и ще ви накара, временно, да се отдръпнете от важните задачи. Но здравето е по-скъпо от всичко, пазете го през април 2019 година.

Хороскопи май 2019Гледай в youtubeХороскопът за май 2019 година предсказва изпитания в любовта, неприятности с парите и трудности в работата. Възможни са сериозни проблеми при тези, които се занимават със собствен бизнес. Ще се наложи, временно да се оттеглят от делата, а също и да се откажат от големите капиталовложения.
През май 2019 година трябва малко да си починете и да се отпуснете, за да може с нови сили да се впуснете в „боя“. Ако нямате възможност да си вземете отпуска през този месец, то вземете си два почивни дни. Може да отидете в провинцията или да се качите в планината и да си отдъхнете сред природата. Астрологичната прогноза предсказва сделки, договори и чести командировки. Може без съмнение да започнете собствен бизнес, ако имате пари и връзки. Пазете се от мошеници, особено когато се каните да влагате пари.
Хороскопът за май 2019 година обещава на много от знаците затруднения във взаимоотношенията с роднините. Скандалите могат да избухнат заради пари, ревност и завист. Спомнете си думите, че мълчанието е злато. Затваряйте си устата, ако не искате да кажете нещо обидно на човека срещу вас.
Ще се появят проблеми в любовните дела при тези, които не знаят какво да предприемат – дали да направят предложение за брак или да се разделят с избраника/цата си.

Хорокпи за юни 2019Хороскопът за юни 2019 година предсказва неочаквани изненади и ярки събития за всички зодиакални знаци. Съдбата ще изпрати положителни емоции на тези, които се влюбят или се отправят на далечно пътуване, или се заемат с личен бизнес. Възможно е да спечелите пари от лотария, а също и да осъществите старите си мечти.
Ако сте готови да направите живота си по-интересен и многопластов, то не се страхувайте да експериментирате и по малко да рискувате. Хороскопът за юни 2019 година обещава бодрост, позитивизъм и приятна почивка в обкръжението на близките. Някои, по време на пътуването, ще завържат нови запознанства, а някои им е съдено да срещнат стари съученици или любими. Важно е да не си позволявате това, което ще доведе до разправии. Ако обидите някого с резки думи, за дълго ще прекратите общуването с този човек.
Астрологичната прогноза съветва да бъдете пестеливи при пазаруване. Не трябва да харчите пари за неща, които изобщо не ви трябват и ще ги сложите в мазето. Съвсем друга работа е, ако купувате кола, вила или дом. Това влагане на пари е изключително удачно и перспективно.
Внимателно се отнасяйте към здравето, особено, ако сте предразположени към високо кръвно или обратното към ниско. Почивайте си повече, но не с алкохол в ръката, а културно.

Хороскопи юли 2019 Хороскопът за юли 2019 година на някои предсказва активна работа в разгара на лятото, а други изпраща на дългоочакваното пътуване. Грижите по дома и финансовите проблеми няма да останат на втори план, затова бъдете бдителни, за да не пропуснете нещо.
Има възможност да подпишете изгоден договор, да направите изгодни запознанства, да станете влиятелни хора в обществото. В политическата и в социалната сфера са възможни глобални промени към по-добро. В отношенията с роднините и приятелите всичко ще бъде благополучно, ако сами не започнете да се дразните напразно.
Ако финансовото положение се разклати, не трябва да взимате кредити или пари на заем. Постарайте се спокойно да преживеете този труден период, защото той не е вечен.
Затова пък, в любовната сфера всичко ще бъде по-хубаво, отколкото сте очаквали. Толкова романтични срещи и признания вие още не сте изпитвали, затова се радвайте на това, което съдбата ви подарява. Хороскопът за юли 2019 година препоръчва на семейните двойки по-често да си спомнят първата среща и първата целувка. Тези моменти укрепват отношенията, а също и зареждат за нови преживявания. Колкото сте по-сантиментални, толкова по-страстни ще бъдат интимните ви изживявания.
Естествено, не трябва да забравяте за работата и кариерата. Отървете се от мързела и депресията и се хванете усърдно за работа, за да бъде доволен шефът. Иначе ще се лишите от бонуси, ще ви бъде намалена заплатата, а дори може да ви уволнят. Закалявайте организма си с плуване и събиране на слънчеви лъчи.

Хороскопи август 2019Гледай в youtubeХороскопът за август 2019 година не може да обещае стабилност в живота, защото се очакват успехи, провали, радост, съжаление. Важното е да не се отказвате от нищо ново и креативно, за да внесете свежа струя в различни сфери. Без финансови загуби и раздели с любими хора няма да се мине, затова, именно през август може да си вземете поука от всичко онова, което ще се случи. А и ще станете разумни и целенасочени.
Преди да реализирате целите и плановете си е необходимо да премислите сто пъти. Хороскопът за август 2019 година обещава много грешки, които ще се дължат на собствената ви прибързаност. В материален план, месецът няма да бъде лош, но ще бъде оскъден. Ако получите голяма сума, не бързайте да харчите за всичко, което ви хареса. И още нещо, не влагайте в нещо съмнително и непознато.
В любовните дела са възможни недоразумения и разочарования. Това, особено ще засегне тези, които предпочитат да запазят чувствата и признанията за по-късно. Астрологичната прогноза препоръчва да работите над отношенията си, за да не станат скучни и рутинни. По време на спорове не се нахвърляйте, по-често правете отстъпки и бъдете лоялни в преценката си.
Ако във всичко с което се заемате държите „златната среда“, ще се окажете победители. Много ще зависи от вашето благоразумие и усърдие.

Хороскопи септември 2019Тези, които си поставят реални цели, ще се окажат победители. Ако усвоите този мъдър урок от хороскопа за септември 2019 година, няма да срещнете прегради на пътя си. Необходимо е да станете по-самоуверени, упорити и, най-важното, да не се отдавате на илюзии. Колкото по-енергични и смели бъдете в работата, толко по-бързо ще получите резултати. Важно е да не бързате, а всичко да подредите според приоритетите си.
През септември 2019 година са възможни резки промени на настроението, които ще се отразят на всички сфери от живота. Дръжте емоциите под контрол и това ще ви помогне да неутрализирате съмненията и да отстраните проблемите. Възможни са както израстване в кариерата, така и спад, любов, ненавист, финансови приходи и загуби… Готови ли сте за кардинални промени? Не се паникьосвайте и станете целеустремени. До себе си винаги ще имате надеждни приятели и любим човек, ако сами не отблъсквате моралната подкрепа.
Новите запознанства ще ви доведат до интересни изводи, както в професионалния, така и в личния живот. Събитията ще се променят с такава скорост, че ще се появи усещане, че гледате ням, черно-бял филм. Хороскопът за септември 2019 година обещава печалба от лотарията, която ще ви позволи да вложите пари в собствения си бизнес или в недвижим имот.
Интуицията е „основният ви коз“ в любовта, но не трябва да забравяте за здравия разум и благоприличието. За да избегнете конфликти с роднини, трябва по-малко да ги критикувате, особено пред непознати хора.
Препоръчва се да се погрижите за здравето, да се занимавате с активен спорт и да закалявате организма.

Хороскопи октомври 2019Гледай в youtube  Ако от есенния октомври 2019 година очаквате да бъде облачен и тъжен, то той ще бъде именно такъв. Трябва да се настроите на позитивна вълна, за да преживеете по-лесно неуспехите, проблеми и лошото време. Голяма част от промените ще бъдат приятни и желани, особено в службата и във финансовата сфера.
Хороскопът за октомври 2019 година обещава много командировки и пътувания по лични дела. Самотните хора ще срещнат любим човек по време на пътуванията. Това ще бъде не просто мимолетно увлечение, а истински силно чувство. Постарайте се да не разочаровате и себе си, и избраника/цата, а също бъдете безкрайно искрени в моментите на близост.
Ако сте насочени към взаимноизгодни договори и сделки, то всичко това ще се случи на най-високо ниво. Месецът ще бъде богат на финансови успехи и обществени мероприятия, след които авторитетът ви ще се укрепи. Не се съмнявайте в своите сили, тогава околните също ще повярват във вас. Хороскопът за октомври 2019 година съветва да бъдете сдържани по време на спорове и разправии с колегите, иначе конфликтите ще бъдат неизбежни. Старайте се да се придържате към максимата, че първо трябва да свършите работата, а след това да празнувате.
Месецът ще бъде богат на ярки промени. Те ще бъдат във всички области – работа, любов и финанси. Желателно е да стъпите на пътя на здравословния начин на живот, да се заемете с благоустройство на жилището и корекция на фигурата.

Хороскопи ноември 2019Хороскопът за ноември 2019 година съветва да бъдете активни и инициативни във всички дела, за да постигнете успех и да избегнете проблеми. Пасивните личности не могат да се надяват на благополучен изход на начинанията си.
Есенната депресия през ноември е нещо обичайно, затова много могат да бъдат така пасивни и тъжни, че да изпуснат много перспективи. Необходимо е да бъдат дейни и решителни, за да направят изменения във всички сфери. Старайте се да бъдете внимателни и съчувствени към хората, това ще се отрази на вашата трудоспособност, а и в любовните дела. Хороскопът за ноември 2019 година обещава мирни преговори и дългосрочни проекти в социалната и политическата област.
По-добре се откажете от общуване с нови хора, за да не се окажете във влиянието на мошеници. Що се отнася до личния бизнес, трябва да се въоръжите с доза здрав разум и практичност, за да не загубите пари и да не останете с празни джобове.
Месецът ще бъде наситен на любовни срещи, срещи с приятели, развлечения. Но, ако ви се иска да останете сами, то така и направете. Никой не трябва да нарушава вашето пространство, още повече, да променя плановете ви. Възможно е да погледнете по различен начин на отношенията с близките, да се промените духовно, да привлечете вниманието на тези, които искрено харесвате.

Хороскоп декември 2019Грижите през декември 2019 година няма да бъдат малко, но това не е и учудващо. Иска ви се да успеете с всичко, да довършите професионалните и личните дела, да набележите нови. Във финансовата сфера всичко ще бъде достатъчно постоянно, затова можете да си позволите да купите подаръци и да направите капиталовложения.
Хороскопът за декември 2019 година съветва да плувате повече по течението, отколкото да бъдете против обстоятелствата, които ще се появяват в живота ви. Така или иначе, вие се намирате във властта на съдбата, затова не вървете против нея. Едно събитие ще смени друго, което вече ще доведе до ярки промени. Някои ще срещнат любимия си човек, на други ще предложат перспективна длъжност или ще преведат на сметката им прилична сума пари.
За съжаление, не всички изненади ще бъдат радостни и желани. Възможни са нееднозначни ситуации в любовната сфера. Ако ви е съдено да се разделите с избраника/цата, значи така и трябва да бъде. Нови приятели и различна сфера на дейност? Не се отказвайте от това, което само идва при вас.
Хороскопът за декември 2019 година съветва да се отнасяте внимателно към състоянието на нервната си система. Заради честите разправии, преживявания и проблеми са възможни промени в кръвното налягане, настроението и поява на депресия. Доверявайки се на разбирането и любовта на близките си, вие ще преодолеете неприятностите за много кратки срокове.