Любовни хороскопи януари 2018Януари е един от най-важните месеци в годината. За много хора той е нов старт, отриващ нов етап в живота. Хороскопът за януари 2018 говори, че е дошло време да се обобщават резултатите от миналата година и да се начертаят плановете за следващата. На 2 януари 2018 настъпва пълнолуние. С подкрепата на лунната енергия ние ясно ще осъзнаем своите цели и ще определим пътя, който води към изпълнение на желанията.
Като цяло, януари 2018 година е зареден с позитивна енергия. Много знаци ще успеят, най-накрая, да се успокоят и да се настроят в нужното направление. Но, това не означава, че трябва напълно да се отпуснете и просто да плувате по течението, защото, в края на краищата, много зависи от самите вас.

През януари 2018 Козирог ще бъде много силен, защото през него транзитират Слънцето, Венера и Меркурий, а тук са разположени и бавните Сатурн и Плутон. Козирог се счита за най-сериозния и отговорен в Зодиака, амбициозен и целенасочен към практически резултати. Звездите предсказва, че успехът ще бъде на страната на тези, които притежават присъщите за този знак качества: целеустременост, дисциплина и упоритост.
Що се отнася до любовта, то позицията на Венера в Козирог дава сериозна настройка. Времето е добро за тези, които се стремят да създадат стабилни отношения. Лекомислените връзки едва ли ще ви донесат удовлетворение, напротив, способни са да станат източник на неприятности. На 18 януари 2018 Венера преминава във Водолей и ситуацията се променя. Вие ще усетите авантюристичен дух, ще се появи желание за свобода и приключения. Влиянието на Водолей стимулира промените, помага да разкриете своята индивидуалност по необичаен начин. Общи интелектуални интереси и изучаване на нещо ново ще помогнат да укрепите отношенията и да почувствате повече близост с любимия/та.
Огнените знаци (Овен, Лъв, Стрелец) могат да разчитат на благосклонност от страна на съдбата, но само в определени моменти. Трябва да бъдат внимателни, за да не надценят шансовете си. Действайки заедно с другите, вие правилно ще постигнете своето.
Хората от земната стихия (Телец, Дева, Козирог) имат възможност по правилния начин да регулират финансовите дела, но без да използват своите традиционни методи. Хармонията в отношенията с околните ще бъде залог за успех.
За тези, които са родени под знаците на въздушната стихия (Близнаци, Везни, Водолей) месецът обещава постижения, благодарение на осъществяването в живота на нови идеи. Повече от това, действайки решително и настойчиво, вие ще успеете да укрепите своето финансово положение.
Представителите на водната стихия (Рак, Скорпион, Риби) ще бъдат активни и енергични. Месецът е подходящ за решаване на трудни въпроси, които се отнасят и за работата, и за любовта. Но, дори и да имате някои затруднения, не трябва излишно да се притеснявате, защото всичко бързо ще е нормализира.
.

Любовен хороскоп януари 2018 за ОвенОвен
Първите двадесет дни от януари 2018 ще бъде отговорно време за Овните. Личният живот ще бъде свързан с работата, а на отношенията в двойката ще влияят обществените връзки. Планетата на любовта, Венера е разположена в най-високата точка на хороскопа за Овен, в дома на кариерата, така че вие адски много ще очаквате от любовта и от любимия човек. Вашите търсения нарастват, но в трябва да спазвате мярката, за да не станете прекалено взискателни. Ако търсите романтични отношения, ще бъдете склонни да се обвържете с тези, които са богати и знаменити.
В последните десет дни на месеца, когато Слънцето и Венера преминават във вашия дом на приятелството, любовната атмосфера ще се освежи. Вие ще се съсредоточите повече върху приятелството и социалните кръгове. Ще ви много приятно да общувате и да се срещате с приятели. Може да започнете любовни отношения с някой от приятелския кръг. Активния обществен живот и участие в публични мероприятия също ще бъдат полезни за укрепване на отношенията, всичко това ще ви помогне да се сближите повече с половинката си.
Лунното затъмнение на 31 януари 2018 ще бъде в дома на любовта за Овен. Под влияние на затъмнението ще има безброй неочаквани ситуации, затова трябва да бъдете готови за изненади. Възможно е у вас да възникнат много страстни желания, а вие да тръгнете да търсите романтични приключения. Но е добре да бъдете по-внимателни, защото примамливите предложения могат да ви докарат неприятности.

Любовен хороскоп януари 2018 за ТелецТелец
В началото на 2018 година, представителите на вашия знак ще бъдат съсредоточени върху любовта и отношенията. Марс и Юпитер, които ще бъдат в партньорския дом за Телец, ще ви подтикват да вземете решителни мерки. Вие се чувствате доминиращ във връзката и искате всичко да държите под контрол. Енергията на Марс ви прави войнствени, така че ще бъдете склонни към конфликти. За да балансирате огнената природа на Марс, се постарайте да бъдете дипломатични и не отказвайте да правите компромиси, тогава в двойката ще се възцари хармония.
Още повече, че месецът може да се окаже удачен за любовта, защото ви подкрепя благоприятното влияние на Юпитер. Ако сте самотни, има добри шансове да срещнете много интересен човек, към който да почувствате непреодолимо влечение.
Планетата на любовта, Венера, до 18 януари ще бъде разположена в девети дом за Телец, намеквайки за връзка на личния живот с ученето, пътешествията и разстоянията. След 18-ти, когато Венера ще влезе в дома на кариерата, фокусът на вниманието леко ще се отмести. В отношенията вие ще бъдете сериозни и ще цените повече зрелостта и надеждността на партньора/ката. Вас ви привличат хора, които притежават висок статус в обществото или са известни на широк кръг хора.
Лунното затъмнение на 31 януари 2018 се случва в четвърти дом за Телец, който е свързан със семейството и роднините. Семейните задължения ще изискват повече внимание. Може би родителите ви ще се нуждаят от помощ. Влиянието на затъмнението ще събуди спомени за миналото. Нещо в личната ви история може да бъде болезнено, но правилното отношение към тези спомени ще станат крачка към излекуването ви.

Любовен хороскоп януари 2018 за БлизнациБлизнаци
За Близнаците този зимен месец ще бъде горещ, а понякога дори бурен. Вашите очаквания в любовта ще бъдат високи, вие ще искате всичко сега и веднага. Ако сте и страстна натура, то е по-добре да бъдете внимателни и да не предприемате безразсъдни решения. Дръжте под контрол поривите на страстта и не се опитвайте да налагате волята си над другите. Ако се отличавате с уравновесен характер, то може да си позволите да станете по-разчупени. Звездите ви придават решителност и ви помагат за поемете инициативата в любовните дела, в свои ръце.
Меркурий, който е управител на знака Близнаци, до 11 януари 2018 остава във вашия партньорски дом. Това е добър период за разговори на сериозни теми. Ако липсва взаимно разбирателство по някои въпроси, сега е времето да ги обсъдите, за да стигнете до общо мнение.
Планетата на любовта, Венера, до 18 януари 2018 е в дома на трансформациите. Ще ви влече към неща, които са тайнствени и неизвестни, и вие ще поискате да намерите някой, с който да споделите вашия интерес. Вие се чувствате много съблазнителни и привлекателни, можете да увлечете много, но само да не са настроени за лекомислени връзки. Вие сте склонни да се отнасяте към любовта много сериозно и това ще повлияе на вашия избор.
В последните десет дни на януари 2018 вие ще усетите неодолимо желание за свобода. Слънцето и Венера преминават в експанзивния девети дом за Близнаци, което предвещава любовни приключения, нови впечатления и интересни запознанства. Това е удачно време за романтични пътувания и отношения от разстояние.
Що се отнася до семейството, то практическите аспекти, които имат отношение към парите и имуществото, ще се нуждаят от повече, от обичайното, внимание. Може да се появи необходимост от подкрепа на съпруга/та или роднини в материален план.

Любовен хороскоп януари 2018 за РакРак
На 2 януари 2018 Пълнолунието в Рак е доста благоприятно за началото на новата година. Пълната Луна увеличава емоционалния аспект на личността и вие ще бъдете под влиянието на настроението си. Добре е този ден да прекарате в спокойна обстановка, в обкръжението на семейството и любимите си хора.
През януари 2018 личния живот ще бъде по-динамичен, защото в дома на любовта за Рак са разположени Марс и Юпитер. Планетните енергии ви правят страстни. Вие ще живеете наситен живот, изпълнен с ентусиазъм във всичко, което правите. Сега сте по-самоуверени, така че използвайте периода за своите интереси. Ако още никой не е завоювал сърцето ви, то е време да се влюбите.
Тези тенденции се засилват от положението на Слънцето и Венера в партньорския ви дом. Планетата на любовта, Венера, създава хармония, обещавайки подобряване на отношенията. При самотните Раци има добри шансове да срещнат човек, който съвсем точно отговаря на представите ви за идеален партньор.
Новолунието на 17 януари 2018 година се случва в партньорския дом, то ще ви донесе нови планове. Може би, заедно със съпруга/та или любимия/та ще тръгнете на пътешествие или ще гостувате на роднини.
В последните десетина дни на месеца, когато Слънцето и Венера преминават в дома на трансформациите, вие напълно ще се съсредоточите върху личните отношения. Ще усещате интензивни емоции, но ще предпочитате да държите чувствата в себе си. Този транзит учи да отпуснете контрола и да наблюдавате как ще се развиват обстоятелствата. Дори и отношенията да приключат, нови ще се зародят, защото осми дом е свързан с възраждането.

Любовен хороскоп януари 2018 за ЛъвЛъв
През януари 2018 звездите са щедри към вас, може да очаквате вълнуващ месец. Меркурий ще остане в дома на любовта до 11 януари 2018, а това положение на планетата дава още един импулс към позитивно развитие в любовните отношения. Вие сте остроумни и обичате да се шегувате, карайки другите да се смеят. Вашата общителност привлича като магнит противоположния пол. Отношенията с любимия/та са белязани с взаимно разбирателство, заедно ви очакват много удоволствия и приятни моменти.
До 18 януари 2018 планетата на любовта Венера се намира в дома на работата за Лъв, така че личният живот се пресича с професионалния. Възможно е да започне служебен роман или да се запознаете с някой с помощта на колеги. От друга страна Марс и Юпитер засилват любовното влечение, правят ви страстни и романтични.
На 18-и Венера влиза в дома на партньорството и това носи любов и късмет. Вие ще се чувствате изпълнени с живот и страст, ще успеете да очаровате всеки, който привлече вниманието ви. Ако сте самотни, то времето е чудесно за запознанства. Ако вече има любим човек до вас, то вие ще усетите повече близост и топлина в отношенията.
Лунното затъмнение на 31 януари 2018 се случва в Лъв, затова то има особено значение за представителите на този знак. Пълната Луна в Лъв ви призовава да разкриете сърцето си, да забравите старите обиди, да се излекувате и да се създадете отново. Прекарвайте повече време с хората, които обичате и които ви обичат!

Любовен хороскоп януари 2018 за ДеваДева
Звездите предсказват горещо и страстно време, изпълнено с изненади и приключения. Слънцето и Венера, през първите двадесет дни на януари 2018, ще бъдат в дома на любовта за Дева, показвайки точно приоритетите за този период. Ще има ярки емоции и нови впечатления, макар че всичко това може да бъде съпроводено с объркване и противоречия.
Девите, като представители на земната стихия, винаги са практични и не виждат причина да губят времето си с лекомислени неща. Но сега планетните влияния са особени, те ще ви помогнат да се освободите от вътрешните си ограничения, ще отблъснете съмненията и ще се отдадете на любов. Не се опитвайте с помощта на логиката да си изясните ситуацията, просто се наслаждавайте на това време. Може да си позволите да бъдете спонтанни и безгрижни.
С Венера на ваша страна вие ще бъдете много очарователни и съблазнителни. Самотните Деви с лекота ще си намерят обожатели, а ако вече имате предмет на своя интерес, то може да разберете, че се е появил още един.
Юпитер, който е управител на партньорския дом на Дева, е разположен във вашия дом на комуникацията, което също ще повлияе върху личния живот. Юпитер обещава успех и благоприятни възможности чрез общуване. Разговаряйте, запознавайте се с хора – някой от новите ви познати може да стане човека, с когото съдбата да ви свърже за дълго.

Любовен хороскоп януари 2018 за ВезниВезни
2018 година започва за Везните спокойно. Вие сте нежни, отзивчиви и възприемчиви към проявата на любов. Не ви привличат шумните компании, вие цените своята уединеност и предпочитате да прекарвате времето си в тесен кръг от близки хора. В такова време желанието да обичате и да бъдете заедно с любимия/та се усеща особено остро. Планетните влияния през месеца са доста благоприятни, имате възможност да хармонизирате отношенията с любимия/та.
През първите двадесети дни на януари Венера и Слънцето преминават през дома на семейството за Везни, така че вашите интереси са свързани с домашните и семейните дела. Привличат ви хора, които са ориентирани към семейство. Може би вие ще направите някои промени в своето жизнено пространство, за да направите семейното гнезденце по-привлекателно уютно.
Личния живот ще стане по-наситен в последните десет дни на месеца, когато Венера и Слънцето ще преминат в дома на любовта за Везни. Звездите ви даряват добро настроение, създавайки в отношенията неповторима атмосфера на радост и хармония. Ако имате желание да опитате нещо ново в любовта, то сега е точното време.
Самотните представители на вашия знак имат възможност да започнат нов любовен роман. Любовта и творчеството са взаимно свързани - проявявайки творческата страна на своята натура, вие ще успеете да привлечете вниманието на някой специален. Страстните чувства могат да избухнат във всеки момент, защото в партньорския сектор се е разположил непредсказуемия Уран.
Марс, управителя на партньорския дом за Везни, до 26 януари 2018 се намира в дома на парите. Това означава, че вашите финансови решения зависят от любовта и личните отношения. Има вероятност или чрез съпруга, или чрез любимия човек да получите доходи.
Лунното затъмнение на 21 януари 2018 се случва в дома на любовта и приятелството за Везни. Някой от приятелите може да предизвика вашия романтичен интерес и приятелските отношения да прераснат в нещо голямо. Възможен е също и вариант, приятели да станат посредници в любовните дела или да ви запознаят с някой.

Любовен хороскоп януари 2018 за СкорпионСкорпион
Първият месец на 2018 година стимулира вашата страст към завоевания и романтични приключения. Марс и Юпитер в Скорпион дават сили за действие. Расте способността ви да съблазнявате и да покорявате противоположния пол. Може да се каже, че вие придобивате определено майсторство в изкуството на любовта. Освен това, позицията на Венера в дома на комуникациите вдъхновява за експерименти в любовта.
Марс е ориентиран към действия и неговото присъствие във вашия знак ви прави енергични, напористи и страстни. Ще бъдете по-праволинейни от обикновено, но все пак ще запазите тайнствения си ореол, присъщ на представителите на вашия знак. Ако търсите дълбока и страстна любов, през януари 2018 можете да я срещнете. Тези, които вече са част от отношения, звездите съветват да намерят възможност да направят нещо необикновено с любимия/та, нещо, което по-рано не са опитвали.
На 17 януари 2018 ще се случи новолуние във вашия дом на комуникациите. Особеното е в това, че новата Луна е в съвпад с Венера, която управлява вашия партньорски дом. В последващия лунен месец кръгът от познати ще се разшири. Може да се появи възможност за нов любовен роман, който да прерасне в стабилни и дълготрайни отношения.

Любовен хороскоп януари 2018 за СтрелецСтрелец
През първите двадесет дни от месеца, на преден план, в личния живот застава не романтиката, а по-практични теми. Планетата на любовта, Венера е разположена в дома на парите за Стрелец, така че вие ще забележите връзката между любовните дела и парите. В този период вие ще очаквате от любимия човек знаци на внимание, изразени под осезаема форма (подаръци и др.), а разходките до Луната и стиховете за любовта няма да произведат очакваното впечатление. Ще ви привличат обезпечените хора и красивите вещи. Може да поискате да похарчите пари за нещо елегантно.
На 18 януари 2018 Венера се премества в дома на комуникациите за Стрелец, а на 20 януари към нея се присъединява и Слънцето. За любовта и отношенията много важно ще бъде общуването, както устно, така и в писмена форма. Ще ви бъдат интересни високо интелектуалните разговори, ще ви влече към хора, разговорите с които ще стимулират вашият разум и ще разширяват кръгозора ви. Използвайте това време, за да се сближите с любимия/та на основата на обща интелектуална дейност, която ще се харесва и на двама ви.
Ако търсите любов, ще има достатъчно възможности. Вие просто трябва да знаете какво да правите с тях. Успех в любовта очаква тези, които са общителни и лесно установяват нови контакти. Благодарение на общителността си вие ще успеете да привлечете много достоен човек, който ще поиска да започне с вас отношения. Може би вие самите ще се изненадате, че някой е влюбен във вас. Освен това, любовта в този период е свързана с пътуване. Имате страхотни шансове да срещнете някой специален, по време на пътешествие.

Любовен хороскоп януари 2018 за КозирогКозирог
За Козирозите, 2018 година започва с позитивна нотка. През вашия знак транзитират Слънцето, Венера и Меркурий, така че вие ще бъдете изпълнени с енергия за любов, страст и романтични увлечения. Много подходящо време да започнете нови отношения, да укрепите съществуващите, да покорите някого или да си върнете предишна любов.
През януари 2018 звездите са на ваша страна, имате отлични шансове да получите това, което искате. Под влиянието на Меркурий вие ставате непосредствени и по-леки на подем. Вие можете да си позволите независимост, флирт и дребни любовни приключения.
Планетата на любовта – Венера, остава във вашия знак до 18 януари, правейки ви много привлекателни за противоположния пол. Ако сте сами, ще имате няколко възможности да отидете на среща и да се запознаете с нови хора. А ако вече имате отношения, заедно с любимия човек ще се насладите на хармонията.
След 18-и, когато Венера влиза в дома на парите за Козирог, повече ще ви занимават финансовите обстоятелства, а не романтиката. Възможно е да се замислите за крупни покупки или да се заемете с разработване на финансов план за предстоящата година.
Лунното затъмнение на 31 януари 2018 се случва в осми дом за Козирог, подчертавайки връзката между любовта и парите. В близките до затъмнението дни може да имате доста разправии за пари. Ако се наложи да вземете важно решение относно финанси въпроси, не бързайте, действайте обмислено. Влиянието на лунната енергия може да се изрази чрез получаване на приходи чрез любимия/та или съпруга/та.

Любовен хороскоп януари 2018 за ВодолейВодолей
2018 година започва за Водолеите със Слънце и Венера в техния тайнствен дванадесети дом. Първите двадесет дни от месеца ще бъде труден период за личния им живот, когато не са изключени разочарования в любовта. Може би възлюбения/та ще има тайни от вас или вие самите няма да искате да споделяте своите дълбоки съкровения. Но, независимо какви емоции изпитвате, помнете, че това е временно!
На 18 януари 2018 планетата на любовта, Венера, преминава във вашия знак, а на 20 януари към нея се присъединява Слънцето и вие ще се почувствате щастливи, обичани, уверени. Любовната атмосфера ще стане приятна и непринудена. Възможно е, понякога, вие да бъдете малко лекомислени. Но който не иска в този зимен месец да си позволи топли чувства и малко романтични приключения.
Самотните Водолеи могат да срещнат някой специален. Венера ще ви разкрие секрети за съблазняване, така че с лекота да привличате обожателите си. Тези от вас, които вече са част от отношения, ще изявят ярко своите най-добри качества и ще предизвикат възхищение в половинката си.
Вие също може да се съсредоточите върху външния си вид. Времето е подходящо да преобразите външността си, да изберете нова прическа, грим или нещо друго, което да ви направи привлекателни и да подчертае вашата индивидуалност.
Лунното затъмнение на 31 януари 2018 ще се случи в партньорския дом за Водолей. Неговото внимание ще акцентира върху темите за любовта и отношенията. Ако нещо ви безпокои в личния живот ще бъде време за откровени разговори с любимия човек. Смисълът не в това да изяснявате отношенията си, а по-скоро целта е да обновите връзката си.

Любовен хороскоп януари 2018 за РибиРиби
Първият месец на 2018 година обещава приятни събития. Новата година започва с Пълнолуние в дома на любовта за Риби, така че очаквайте интересни любовни истории. Пълнолунието на 2 януари 2018 има позитивни аспекти, което е добър знак. Вашите мечти могат да се сбъднат!
Планетата на любовта, Венера е разположена в дома на приятелството за Риби, което е отлична позиция. С подкрепата на Венера вие ще блестите в обкръжението от приятели и познати. Ако търсите своята половинка, то не се усамотявайте. Ще бъдете по-общителни от обикновено, което ще ви позволи да се запознаете с нови хора. Прекарвайте времето си в приятелски компании и късметът може да ви се усмихне. Онлайн средата е още едно, подходящо място, където има шансове да срещнете някой специален/специална.
Ако вече сте част от отношения, предложете на любимия/любимата по-често да бъдете сред хора. Така вие ще откриете един в друг непознати черти и отношенията ви ще се изпълнят с ново съдържание.
На 18 януари 2018 Венера влиза във вашия тайнствен дванадесети дом. Чувствата ще придобият дълбочина, а в отношенията ще се появят нови нюанси. Сега е по-добре нищо да не променяте, защото ви е трудно да видите ясно ситуацията. Меките планетни енергии ще ви помогнат да се отпуснете и да откриете любовта в своето сърце. Отдръпнете се от суетата и се насладете на това време