Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби

Любовни хороскопи май 2018Хороскопът за май 2018 година съветва да бъдете внимателни и доброжелателни със скъпите ви хора. Както никога е важно да общувате открито и доверително. Избягвайте противоречията и не се конфронтирайте. Ако сте обидени на някого, то месецът е подходящ за открит разговор, за това, което ви безпокои.
Юпитер е в Скорпион и формира хармоничен аспект с Плутон в Козирог и Нептун в Риби, което ще се отрази положително на финансова сфера. Времето е да промените подхода си за търсене на нови източници на доходи. Обърнете внимание на хобито и увлеченията си, възможно е те да ви донесат допълнителни пари.
На 15 май 2018 се случва едно от най-важните астрологични събития за годината – бавната планета Уран сменя позицията си и влиза в Телец. През 2018 Уран няма да бъде дълго в Телец - до ноември и окончателно ще се настани в този знак през март 2019. Онова, което постави своето начало през май тази година, ще се развие значително, през следващата година. В астрологията, знака Телец е свързан с парите, а Уран е планета на промените и това разположение предвещава изменения, понякога доста неочаквани, относно това как заработваме и как харчим парите си.

На 19 май 2018 планетата на любовта, Венера, преминава в знака Рак. Времето е много подходящо за укрепване на отношенията, когато всичко може да се промени към по-добро. Влиянието на Рака помага да бъдат осъзнати онези качества на личността, които обикновено са скрити дълбоко. Вие може да разберете много за себе си, за любимия човек и за отношенията, които ви свързват.
• Огнените знаци на Зодиака (Овен, Лъв, Стрелец) ще се потопят в активна дейност. Месецът ще ви постави пред необходимостта да започнете нови проекти. Бъдете внимателни, съществува вероятност някои планове да се реализират не така, както сте очаквали. Постарайте се главата ви да си остане на раменете и да не решавате важни въпроси.
• Представителите на земната стихия (Телец, Дева, Козирог) ще преуспеят в различни дела, отнасящи се както за работата, така и да личния живот. Ще имате възможност да задълбочите любовните или деловите отношения, като им придадете стабилност и надеждност. Още повече, че хороскопът препоръчва да пилеете усилията си, а да изберете определено направление и да приложите там енергията си.
• На хората от въздушните знаци (Близнаци, Везни, Водолей) месецът обещава много движение, разговори, контакти. Вие изпитвате немалко нови и неочаквани усещания. Нараства интелектуалната ви активност. Този период можете с успех да използвате за учене или за усвояване на нова професия.
• За представителите на стихията на Водата (Рак, Скорпион, Риби) месецът ще бъде наситен със събития. Приключва противоречивостта на предишния период, възниква необходимост да се стегнете и да определите стратегията за следващия период. Май 2018 може да ви донесе успех и в същото време не са изключени трудни моменти. Времето е благоприятно за пътуване.

Любовен хороскоп 2018 за ОвенОвен
Последният пролетен месец на 2018 година е романтично време, което ще ви донесе много контакти и срещи. Самотните Овни могат да бъдат успешни, възможни са много приятни запознанства, а също и по време на пътуване.
Планетата на любовта, Венера, до 19 май 2018 ще остане в трети дом, на комуникациите. Това означава, че общуването ще бъде, както никога, важно за укрепване на отношенията. Ще има много какво да си кажете и да обсъдите с половинката си. Изразявайте емоциите си, говорете за любов, пишете романтични послания, намерете правилните думи и открийте на любимия си човек дълбочината на своите чувства.
Заедно с това, Венера в трети дом има и противоречиви качества. Такова положение на планетата ви прави малко лекомислени и непостоянни. Ще се появи тенденция да търсите мимолетни развлечения, заради което любовните и съпружеските ви отношения могат да пострадат. Звездите ви съветват да се сдържате, за да подложите на изпитания връзката си.
На 19 май 2018, Венера влиза в дома на семейството за Овен и ще усетите по-голям интерес към семейните дела. Той може да се отнася до родителите, дома или имуществото. Настъпва добро време за семейни празници и общуване с близките. Времето също е подходящо за ремонт, придобиване на предмети за дълга употреба и необходими за домакинството вещи. Ако отношенията с някои от роднините са напрегнати, има възможност да се помирите и ситуацията да приключи с добро.

Любовен хороскоп май 2018 за ТелецТелец
Слънцето осветява с лъчите си знака Телец, пребивавайки тук през по-голяма част от месеца. Вие сте изпълнени с енергия и горещи желания, така че месецът предвещава вълнуващи събития. Вие сте готови да се покажете от най-добрата си страна и да демонстрирате своето майсторство в любовта. Очаквайте многообещаващо любовно предложение или такова, от което ще ви бъде трудно да се откажете. С други думи, страстните инстинкти взимат връх и могат да повлияят съществено върху ежедневието ви.
Във вашия партньорски дом се намира Юпитер, големият благодетел на Зодиака, което също ще допринесе за развитието на събитията на любовния фронт. Въздействието на Юпитер е благотворно, той подсилва желанието ви да се радвате на живота и да се наслаждавате на любовта. Юпитер образува позитивни аспекти с Нептун и Плутон, обещавайки хармоничен период. Личния живот и отношенията на Телеца ще станат по-балансирани.
Но, независимо от романтичната атмосфера през месеца, вие не забравяйте за разумния подход. Венера, планетата на любовта, е разположена в дома на парите и много от вас ще успеят да съвместят радостта от любовта с практическите интереси.

 

Любовен хороскоп май 2018 за БлизнациБлизнаци
Последният пролетен месец предвещава да бъде успешен за любовта, защото Венера се намира в Близнаци. Влиянието на тази планета ви дарява с привлекателност, повишава вашата способност да съблазнявате, носи благоприятни възможности.
Май 2018 година е добър за развлечения, флирт, търсене на нова любов, възможно е връщане на предишна любов или оживление на страстите в отдавна сформирали се двойки. Проявявайки добрина вие ще успеете да повлияете хармонично върху отношенията си със скъпи за вас хора.
На теория всичко е отлично, но на практика, вашето ясно небе може да бъде затъмнено от няколко облака, защото Меркурий, управителят на вашия знак, формира негативни аспекти с други планети. Но проблемите са временни и доброто настроение ще се върне.
Когато става дума за семейството, то във взаимоотношенията с роднините ви не са изключени трудни моменти. Но не трябва твърде много да се безпокоите, защото ситуацията ще се промени към добро. Склонността ви към спокойствие и спазването на нравствените устои ще се отрази благоприятно на семейните ви отношения. Към края на месеца ще усетите, че вече подухва свеж вятър и започва друг, по-светъл период.

 

Любовен хороскоп май 2018 за РакРак
През този месец позитивните и негативните астрологични влияния се пресичат. През последните десетина дни на май 2018 година настъпва значително по-благоприятно време, но периодът от първи до двадесети май не е много удобно време за Раците. Планетата на любовта, Венера, се скрива в мъглата на вашия тайнствен дванадесети дом, предвещавайки неясни обстоятелства в личния живот. Не е изключено охладняване на чувствата или разочарование от възлюбения/та.
Ситуацията се усложнява от това, че в партньорския дом на Раците са разположени Марс, Сатурн и Плутон – тези планети действат затрудняващо. Възможни са неприятности, заради външни обстоятелства или защото вашата половинка ще преминава през труден период, което ще окаже косвено въздействие и върху вас.
Негативните фактори ще повлияят повече върху тези двойки, чиито отношенията са възникнали по-скоро. За отдавнашни съюзи и двойки, обединяващи хора на по-зряла възраст, всичко може да бъде напълно благополучно. Освен това, Юпитер, който е в дома на любовта за Рак, обещава подкрепа, така че може да разчитате на положителен изход.
Последните десет дни ще бъдат романтичен период за вас. Венера преминава в знака Рак, дарявайки ви своята благосклонност. Венера покровителства любовта, и успехът ще бъде на ваша страна. Ако сте скарани с любимия човек, то ще настъпи мир и взаимно разбирателство. На самотните Раци се препоръчва да обърнат внимание на този период – приятните срещи са много вероятни.

Любовен хороскоп май 2018 за ЛъвЛъв
Месецът е много подходящ да се покажете пред публика, връщайки се в обществото. До 19 май 2018 планетата на любовта Венера се намира в дома на приятелството за Лъв, което ви прави забележими в приятелски компании и неформални мероприятия. Вие ще блестите там, където се събират много хора и лесно ще успеете да привлечете вниманието на противоположния пол.
Ако вие все още сте сами и търсите любов, потопете се в обществена дейност, тогава ще се появят шансове за романтична среща. Приятелите също няма да останат в страни, те могат да ви запознаят с някого. Общуването в Интернет е още една добра възможност да срещнете сродна душа.
През последните десет дни на месеца, когато Венера се намира в тайнствения дванадесети дом, се пазете от нежелателно вмешателство на околните в личния ви живот. Звездите ви съветват по-малко да разказвате за любовните си дела на тези, които не предизвикват доверие у вас. Освен това се пазете от илюзии в любовта, защото нереалната представа за действителността често подтиква към грешки.
В семейния живот на Лъвовете не се предвиждат трудности. В отношенията си с околните, вие ще проявите най-добрата, най-светлата страна от своята натура. Вие ще отделите много време за грижи за близките си, защото те се нуждаят от вашата подкрепа. И вие на свой ред, също, може да разчитате на помощта на роднините, ако се наложи.

Любовен хоросокп май 2018 за ДеваДева
През този пролетен месец личният живот ще бъде в центъра на вниманието на Девите. Повече от това, вие сами може да се окажете в центъра на вниманието на публиката. Венера, планетата на любовта, до 19 май 2018 ще бъде в дома на кариерата – това е силна позиция на планетата. Трябва да очаквате, че любовта ще бъде свързана с трудовата ви дейност или с обществената ви активност.
Самотните представители на вашия знак могат да срещнат някой много привлекателен на някое от професионалните мероприятия или във връзка с изпълнение на служебните си задължения. Ако вече имате отношения, вие ще усетите чувство за отговорност към възлюбения/та, да им помогнете при решаването на служебните им задачи. Обратната ситуация, когато любимия/та помага на вас в работата, също е напълно вероятна.
През последните десетина дни на май, Венера влиза в дома на приятелството за Дева, което означава, че важна роля в любовните дела ще играят приятелите. Те могат да ви запознаят с някой, да станат посредници в отношенията ви или благодарение на тях да се появят благоприятни възможности в любовта за вас.
През целия месец, между Юпитер, който управлява партньорския дом на Дева, и Нептун, който е разположен във вашия партньорски дом, съществува хармоничен аспект, което ви дава романтична еуфория. Ако съществува интелектуална близост между вас и любимия ви човек, и разностранно общуване (Юпитер се намира в дома на комуникациите), то всичко ще се подреди към по-добро.

Любовен хороскоп май 2018 за ВезниВезни
През този месец вие ще имате възвишени стремежи. Ще откриете, че любовта и отношенията не се вписват в обичайните граници, както в пряк, така и в преносен смисъл. Любовта ще разцъфтява в същото време, когато вие и вашия любим/а ще откривате заедно нови хоризонти чрез знания или пътешествия.
Планета на любовта, Венера, е разположена в девети дом за Везни, и вие сте изпълнени с желание да се развивате заедно със своята половинката. Сега всичко се крие в културните и интелектуални потребности, и съвместните духовни търсения. Възможно е любовта да ви открие по време на пътуване или да започне любовен роман от разстояние.
На 15 май 2018 се случва важно астрологично събитие – планетата на промените, Уран, напуска партньорския дом на Везни и преминава в дома на трансформациите. Това означава, че в отношенията ще има по-малко напрежение, а повече определеност и предсказуемост. Вие ще можете да се изразявате смело в любовта и еротиката.
След 19 май 2018, когато Венера преминава в дома на кариерата за Везни, вашите очаквания от любовта ще нараснат. Вие ще привлечете хора, които имат определено положение в обществото или такива, които притежават особени качества. Успехът ще съпътства двойките, които имат общ бизнес и споделени професионални интереси.

Любовен хороскоп май 2018 за СкорпионСкорпион
Отношенията с любимите са много важни през този пролетен месец, когато Слънцето и Меркурий преминават през партньорския дом на Скорпион. Любовта, семейството и бракът ще привличат вашето внимание и ще занимават всичките ви мисли.
Все пак вие ще останете практични и няма да витаете в облаците. Независимо колко силни са романтичните пориви, реалността на ежедневието ще ви връща на земята. Това е време за актуални въпроси, свързани с роднините, жилището, семейните грижи. Съвместните усилия на двойката ще бъдат отправени към решаване на въпроси, свързани с дома или любовните дела ще повлияят на родителите, или ще има някаква дискусия за недвижимости.
Планетата на любовта, Венера, се намира в осми дом на Скорпион, което говори за връзка между любовта и парите. Когато обсъждате финансови теми с втората си половинка, вие може да забележите еротичен подтекст. Времето много добре подхожда а изучаване на психологията на възлюбения/та, разбиране на неговите/нейните дълбоки потребности. Благодарение на това вие ще направите изводи, които ще ви помогнат да изпълните отношенията си с ново съдържание.
На 15 май се случва едно от най-важните астрологични събития за 2018 година – непредсказуемият Уран сменя позицията си и преминава в партньорския дом на Скорпион. Ще ви завладее желание да живеете свободно. Уран предизвиква промени и неговата енергия трябва да намери една или друга изява. Въздействието на планетата може да доведе до разрив на връзката, но също е в състояние да изведе двойката на ново ниво. За бъдат измененията в нужното направление, търсете начин да освежите взаимоотношенията си и да внесете в тях елементи на изненади.

Любовен хороскоп май 2018 за СтрелецСтрелец
Що се отнася до любовта, през май 2018 година знака Стрелец ще бъде един от най-късметлийските знаци на Зодиака. Планетата на любовта, Венера, прави транзит в партньорския ви дом и никакъв негативен аспект няма да й пречи. Венера е способна да ви даде най-доброто: романтика, нежност, привлекателност, успех. Всичко това е добро и за начало на нов роман, и за постигане на мир и хармония във вече съществуващи отношения.
Повече от това, в дома на любовта за Стрелец, през първата половина на месеца се намират Меркурий и Уран, което също носи позитивен импулс за личния ви живот. Може да се каже, че налице са всички съставки на едно цяло, което ще ви помогне да намерите своето щастие. Направете крачка!
Ако говорим за семейните отношения, то май 2018 обещава да бъде много спокоен период. Дори и при трудните въпроси вие ще успеете да постигнете общо мнение с роднините си. За се чувствате уверени в семейството си, търсете път към подобряване на взаимното си разбирателство, действайте, като се съобразявате с нуждите на съпруга/та и цялото си домочадие.

 

Любовен хороскоп май 2018 за КозирогКозирог
Май 2018 година ви кани по-отблизо да се запознаете с въпросите, свързани с любовта, еротиката и романтиката. Очаквайте значими събития и приятни изненади, защото Слънцето, със своите лъчи, осветява дома на любовта за Козирог. Повече от това, във вашия дом на любовта, от 15 май 2018 влиза Уран – планетата на премените, което предвещава обновление. Всеки ден може да ви приканва към приключения, така че непременно се възползвайте от своите шансове!
Влиянието на Слънцето и Уран подкрепя Марс в Козирог. Марс е активна планета, неговата енергия стимулира развитието на съществуващите отношения и дори може да доведе до нов, страстен роман. .
Това многообещаващо съчетание на планетни енергии ви обещава вълнуващи впечатления, а вие ще бъдете готови да изпитате нещо ново. От друга страна то ви придава определена степен на лекомисленост и капризност. Макар че за Козирозите, които по природа са много сериозни, това изобщо не е лошо.
Планетата на любовта, Венера, е разположена в дома на работата, така че романтичната настройка ще бъде хармонично съчетана с практическите материи. Вие ще забележите връзката между любовта и работата, при това едното няма да пречи на другото. Вие много ще вложите в любимия си или в съпруга и ще очаквате не по-малко в замяна.

Любовен хороскоп май 2018 за ВодолейВодолей
За Водолеите личния живот ще бъде приоритетен. Не би могло да бъде другояче, защото до 19 май 2018 година, Венера се намира в дома на любовта за Водолей, а от 20 май тук ще бъде Слънцето. Това означава, че ви очаква месец изпълнен с чувственост, флирт, романтика и любовни приключения. Ще ви бъде трудно да се противопоставяте на страстните подбуди.
През този период радостта и успехът ще идват от творчеството, което само по себе създава атмосфера на лекота и безгрижност. Ако имате семейство, то близките ви ще бъдат вашия основен фокус, а децата ви – източник на щастие и възторг. Ако вие все още сте сами, подходящи възможности за любов могат да се появят абсолютно неочаквано.
Благотворното влияние на планетите ще ви позволи да разкриете най-добрите си качества, което няма да остане незабелязано от околните. Очаквайте нарастване на интереса към вашата персона от страна на противоположния пол. Подкрепата на звездите ще ви привлече към любовта. .
През последните десет дни на месеца, когато Венера преминава в дома на работата за Водолей, вие ще бъдете по-практични в амурните дела. Възможен е служебен роман или да проявите романтичен интерес към някой от колегите.
В семейния живот ще забележите свеж полъх. На 15 май 2018 в дома на семейството за Водолей влиза свободолюбивият Уран, подтиквайки ви да промените обичайното си битие. Вие ще се стремите да постигнете независимост от близките, да се освободите от всичко онова, което ви задържа. Под въздействие на Уран много от вас ще се замислят за промяна на местожителството си, преместване в друг град или дори страна.

Любовен хороскоп май 2018 за РибиРиби
Пролетният месец май е много подходящ да укрепите и задълбочите отношенията с любимия/та. В личния живот ще се появят нови щрихи, които ще ви позволят да се чувствате обновени.
Практическата страна на живота ще излезе на преден план, защото Меркурий, който управлява партньорския дом за Риби, до 13 май 2018 е разположен във вашия дом на парите. Преди всичко, през този период паричните интереси ще се намесват в любовните отношения. Ако е необходимо да обсъдите с близкия човек сериозни въпроси или да разработите финансов план за бъдещето, то сега е най-подходящото време. Бъдете практични, това не е така весело, каквито са развлеченията или когато се отдавате на мечтания, но вие ще се гордеете с постиженията си, когато заедно със своята половинка реализирате онова, което сте планирали.
Венера влиза в дома на любовта за Риби на 19 май 2018, което е особено благоприятно за обичащите се двойки и тези, които все още са сами и търсят любовта. Използвайте последните десетина дни от месеца за общуване с противоположния пол, кокетство и флиртуване! Венера ви прави очарователни и ще ви бъде лесно да привлечете нечий интерес. Това време е подходящо за романтични срещи, когато любовта способства възприемането на хармонията в света.

{tag}link rel="canonical" href="https://astrobg.eu/liubovni-horoskopi-may-2018"{/tag}