Любовни хороскопи юни 2018Хороскопът за юни 2018 година предсказва динамично време, изпълнено с възможности за развитие в най-различни области. Периодът е благоприятен за общуване, учене, търговия, сделки и пътувания.
Меркурий образува аспект с други планети, затова е много активен, а това стимулира интелекта и общуването, помага при установяване на контакти и запознанства с нови хора. От друга страна, липсата на гъвкавост в мисленето, може да доведе до конфликти, особено през втората половина на месеца, когато Меркурий в Рак формира негативен аспект със Сатурн и Плутон в Козирог.
Планетата на любовта, Венера, до 14 юни 2018 се намира в Рак, стимулирайки романтиката, въображението, състраданието. Опозицията между Венера и Плутон в началото на месеца може да предизвика неувереност в отношенията, но скоро ще се убедите, че опасенията ви са били преувеличени. След 14 юни, когато Венера се разполага в Лъв, настъпва добро време за влюбените и за тези, които търсят любовта. При вас ще се появи желание да направите личния си живот по-ярък и да съберете вълнуващи впечатления.
На 26 юни 2018, Марс във Водолей преминава в ретроградно движение, което ще способства забавянето в делата. Ретрограден Марс е добър за дейности, изискващи замисляне и съсредоточаване, а също и за завършване на недовършени проекти. Но за нови начинания периодът не е подходящ.
Месецът завършва оптимистично, защото в последните дни започват да действат хармоничните аспекти на Слънцето в Рак с Юпитер в Скорпион и Нептун в Риби. Планетните влияния носят оптимизъм и вяра в любовта, а също и предлагат възможност за повишаване на доходите.

• Представителите на огнените знаци на Зодиака (Овен, Лъв, Стрелец) притежават огромен запас от енергия, което ще се отрази положително на реализирането на плановете, които засягат личния живот и работата. Всичко това, което по-рано е ставало с много усилия, ще получи нов импулс за развитие.
• Хороскопът съветва знаците от земната стихия (Телец, Дева, Козирог) да обърнат внимание на харчовете. Съществува склонност да пилеете парите, превишавайки приходите си. Препоръчва се да прегледате финансовите си планове и да намерите начин да пестите и дори да внесете по сметка в банката.
• Хората от въздушната стихия (Близнаци, Везни, Водолей) ще успеят да постигнат своите цели и да осъществят онова, за което отдавна са мечтали, защото звездите им обещават подкрепа. Успехът ще бъде на ваша страна, ако сте динамични и общителни, а не седите на едно място и отказвате да започнете нещо необикновено.
• За представителите на знаците на Водата (Рак, Скорпион, Риби) има отлични възможности да подобрят отношенията си. Вие се придържате към високи стандарти в любовта и се стремите към близост с любимите си на духовно ниво. Но сте предразположени към мързел, така че е нужно да се само-мотивирате.

Любовен хороскоп юни 2018 за ОвенОвен
В първия летен месец личният живот се оживява, което способства преодоляването на монотонността във вече установените двойки и помага на самотните Овни да срещнат новата любов. Общителността и умението да убеждават са качествата, които ще им помогнат да привлекат хората, които са ги заинтригували.
В същото време сте склонни да идеализирате хората, които са ви харесали и в резултат не са изключени разочарования. Не вярвайте на всичко, което ви говорят, особено за човека, към когото изпитвате непреодолимо влечение. Вие може да станете жертва на съблазнител, който е заинтригуван повече от вашия портфейл, отколкото от самите вас. Помнете, че любовта не струва нищо.
Планетата на любовта, Венера, прави транзит в четвърти дом на Овен до 14 юни 2018. Семейният живот ще се подобри, а взаимоотношенията с близките ще станат по-хармонични. Вие ще намерите начин да постигнете съгласие с половинката си, да си върнете взаимното доверие и уважение. Някои от вас ще си спомнят старите времена и аромата на юношеската любов. Може би ще започнете любовен роман с приятел от детството.
След 14 юни, когато Венера влиза в дома на любовта за Овен, вас ви очаква удачен период, изпълнен с романтика и съблазни. Звездите предлагат възможности за освежаване на отношенията при тези, които вече имат любим човек. За самотните представители на вашия знак това е удивително време, когато благоприятните за любов обстоятелства ще бъдат повече от обикновено.

Любовен хороскоп юни 2018 за ТелецТелец
През първата половина на месеца, Телците трябва да бъдат много тактични, за да успеят да поддържат отношенията или брака си на ниво. Ако вие упорито настоявате на своето, особено когато се отнася за пари, то напрежението постепенно ще нараства. Обърнете внимание на потребностите на любимия човек, за да не започнете да се карате. За щастие помирението може да бъде много страстно.
През втората половина на месеца Телците ще станат изключително съблазнителни за представителите на противоположния пол. В това време планетата на любовта – Венера, ще се намира в дома на комуникациите, предвещавайки романтика, флирт и ярки събития в личния живот. Ако ежедневието ви е омръзнало и нямате желание да си седите у дома, то времето е подходящо да тръгнете и да търсите любовни приключения.
И така, минавайки през полети и падения, вие ще преоцените своите очаквания и ще осъзнаете по-добре кое не е както трябва в любовта. Ако се справите с „непростимите“ моменти, то месецът ще приключи в топла и хармонична атмосфера.
В семейния живот не се очакват проблеми. Вие ще обсъждате с близките си хора планове, които засягат големи придобивки или разпределяне на задълженията в семейството. Много от вас ще срещнат роднини, които отдавна не са виждали.

Любовен хороскоп юни 2018 за БлизнациБлизнаци
Този летен месец обещава да бъде наситен със събития. Юни може да ви донесе успех в любовта и в същото време не са изключени противоречиви ситуации. Общуването ще бъде ключово за успехите в личния живот. Самотните Близнаци трябва да обърнат внимание на хората, които споделят техните интереси и с които могат да разговарят на най-различни теми.
Юпитер, който управлява вашия партньорски дом, образува хармоничен аспект с Нептун, откривайки път на хармонията, романтиката и търсенето на общи идеали и цели. Близнаците ще усетят подкрепа и разбиране от страна на любимия човек. Настъпва време, когато отношенията и свързаните с тях задължения няма да ви уморяват, а ще ви окрилят.
Венера, планетата на любовта, на 14 юни 2018 преминава в дома на комуникациите, така че вие ще бъдете готови да изразявате своите любовни желания директно, а с недомлъвки. Ще мечтаете за флирт, любовни игри и съблазни. С лекота ще привличате ухажори, но покрай удоволствията това ще ви докара и проблеми. Вашата жажда за флирт може да бъде разбрана неправилно, особено, ако сте семейни. По този начин вие рискувате да навредите на репутацията си.
Парите също могат да бъдат повод за спор през този месец. Възможно е заедно с любимия/та или съпруга/та да се наложи да решавате някакви финансови въпроси. Необходими са разумни ограничения, за да поставите отношенията на стабилна основа.

Любовен хороскоп юни 2018 за РакРак
Първият летен месец на 2018 година обещава много възможности за любов и романтика. До 14 юни 2018 в Рак е разположена Венера, обещавайки хармония в отношенията. Влиянието на Венера се увеличава от Слънцето и Меркурий, които също преминават транзитно през вашия знак. Освен това, всички тези планети формират позитивен аспект с Юпитер във вашия дом на любовта, което говори за значими събития.
Благодарение на планетните влияния вие ще станете съблазнителни и привлекателни. Вие ще бъдете изпълнени с желание да обичате и да споделите искрените си чувства с любим/а. Ако все още сте сами, то е много вероятно, през този месец да сложите край на самотните дни и поставите личния си живот на ново ниво.
Сатурн и Плутон в партньорския дом за Рак ви подтикват към по-активно участие в съдбата на втората ви половинка. Вие ще поемете повече отговорности и ще действате в интерес на двойката, а не само за себе си. Дори да има спорове, вие няма да таите обида, ще се опитате да оправите положението и да укрепите отношенията. Това е отлично време да погледнете на нещата от гледна точка на дългосрочната перспектива и да установите съвместни цели за бъдещето.
Марс е планета на страстите и се намира в осми дом за Рак, изкушавайки ви с желания. Бъдете внимателни, особено когато става дума за хора, които току-що сте срещнали, защото съществува риск да попаднете в трудни, дори конфликтни ситуации. Ще се усети въздействието на Нептун – планетата на илюзиите, но в любовта трябва да останете реалисти и да не се поддавате на фантазиите.
През втората половина на юни вие ще забележите взаимна връзка между любовта и парите, защото през вашия десети дом преминават Венера и Меркурий. Материалните доходи могат да дойдат от съпруга/та или чрез любимия човек.

Любовен хороскоп юни 2018 за ЛъвЛъв
Въздействието на Венера и Марс ще направят месецът запомнящ се за личния ви живот. През юни 2018, Марс активира партньорския дом на Лъв, правейки ви енергични и страстни. Но влиянието на Марс е противоречиво, затова, заради импулсивното ви поведение могат да възникнат конфликти, особено, ако в отношенията ви съществуват някои проблеми. За да не навредите на себе си, избягвайте да взимате радикални мерки и позволявайте на своята половинка да има право на глас при обсъждането на важните въпроси.
На 14 юни 2018 в знака Лъв влиза планетата на любовта, Венера, обещавайки благоприятно време, когато мечтите могат да се сбъднат. Вие ще бъдете изключително привлекателни за противоположния пол, така че няма да усетите липса на ухажори. Желанието да обичате и да дарявате любов расте и в тези условия може да започне неочакван, любовен роман. Ако вие търсите любовта, то успехът е на ваша страна! Тези, които вече имат любим човек, могат да внесат в отношенията нещо свежо и чувствата да „избухнат“ с нова сила.
Що се отнася до семейния живот, през юни 2018, много от вас ще бъдат твърде заети с работа и няма да им остане достатъчно време за близките, децата и дома. Откритото и спокойно обсъждане на трудните теми е в състояние да твори чудеса и да ви помогне да намерите най-доброто решение, и да възстановите хармонията в отношенията с близките.

Любовен хороскоп юни 2018 за ДеваДева
Този летен месец е благоприятен за помирения, хармонизиране на отношенията, общуване на интелектуални и духовни теми. Ако обедините мислите и чувствата с тези на своята половинка, ще успеете дори на се отправите на пътешествие заедно, за да преодолеете трудностите и да възстановите взаимното разбирателство в двойката.
До 14 юни 2018, Венера, планетата на любовта ще се намира в дома на приятелството за Дева, способствайки по-активния ви социален живот. С любимия ще ви сближат общи интереси, а участието в публични мероприятия ще остави приятни спомени. Вие ще намерите нови приятели, възможно е да започнете любовен роман с човек, с когото до сега сте били само приятели.
През втората половина на месеца актуалната ви задача е да бъдете по-търпеливи, да обичате и да прощавате, да се доверявате на любимия човек. Венера се премества в дванадесети дом за Дева, предвещавайки появата на някакви тайни. Може да бъде тайна любов или при вашия партньор/ка да се появят тайни от вас. За някои, тази позиция на планетата означава: просто период на затишие в личния живот, когато нищо значимо не се случва, независимо то това колко се стараете.
В това време вие самите няма да знаете какво искате. Ще мислите и планирате онова, което изобщо не ви е необходимо. Непосредствено участие в това могат да вземат близките ви хора, които са в състояние да ви „избутват“ от верния път и да ви дават „вредни“ съвети. За да получите повече яснота, обърнете внимание на сънищата, интуицията и съвпаденията.

Любовен хороскоп юни 2108 за ВезниВезни
Личният живот на Везните се оживява през първият летен месец на 2018 година. Може да се случат много неочаквани промени и внезапни обрати в сюжета.
Марс, планетата на страстта, се намира във вашия дом на любовта, подчертавайки интереса ви към отношения с противоположния пол. Планетата ще покаже своята активна природа, а вие, благодарение на въздействието на енергията на Марс, ще бъдете преизпълнени с решителност и смелост. Ще ви завладее желание да опитате нещо ново, да тръгнете да търсите романтични приключения.
Страстните чувства могат да се разгорят във всеки момент. При самотните представители на вашия знак има добри възможности да срещнат много привлекателен човек. Все пак трябва да бъдете внимателни, защото може да се увлечете по човек, който вече е семеен или е част от отдавнашни отношения.
До 14 юни 2018, Венера, планетата на любовта и управител на вашия знак, е разположена в осми дом за Везни. Ще ви интересуват теми свързани с взаимното доверие, съвместните финанси, тайните и извънбрачните връзки.
След 14 юни, когато Венера премине в дома на приятелството за Везни, ще стане значително по-наситено общуването с приятелите. Вие ще разкриете най-добрите си страни в приятелските отношения. Това ще привлече вниманието към вас, така че не се учудвайте, ако някой от приятелите прояви романтичен интерес към вас и приятелските отношения да се превърнат в любовни.
Що се отнася до съпружеските отношения, то са възможни спорове, заради кредит или заради съвместния бюджет. Съпрузите могат да водят дискусии по доста неприятни теми и да се появи необходимост да взимат трудни решения. Бъдете открити при общуването и изразявайте своите нужди и очаквания, ако искате обстоятелствата да се развиват в желаната от вас посока. Обсъждайки сериозните въпроси вие ще откриете, че всичко става по-хармонично и ясно.

Любовен хороскоп за юни 2018 година за Скорпион
В първия летен месец на 2018 година, вашият основен интерес ще бъде любов, романтика и личен живот. Слънцето и Меркурий са разположени в осми дом за Скорпион, обещавайки време на горещи страсти. Дошло е време да следвате гласа на сърцето си, звездите са на ваша страна.
Юни 2018 е много подходящ за задълбочаване на отношенията, а ако е имало някакви затруднения, да възстановите близостта и взаимното доверие в двойката. Влюбените ще говорят за брак и ще поемат сериозни задължения в отношенията един към друг, а тези, които вече са семейни – за финансовите планове за бъдещето и за разпределението на средствата в семейството.
Важен момент за Скорпионите е позицията на Уран в партньорския дом. Това е дълготраен транзит, който ще продължи до 2026 година и ще доведе период на преосмисляне и революция в любовните и съпружеските връзки. Очаквайте изненади и неочаквани обрати, внезапни раздели, но също и зараждане на нови отношения, оформяне на брачни съюзи.
Хармоничният аспект между управителя на вашия дом на любовта - Юпитер и Нептун ви прави романтични и мечтателни, възможно е дори да бъдете идеалистично настроени в любовта. Вие сте готови много да простите, да предоставите достатъчно свобода на любимия човек и, колкото и да е невероятно за Скорпионите, вие може да станете излишно доверчиви. Затова е нужно да бъдете внимателни в отношенията си с противоположния пол. При някои от вас ще се появи склонност да давате неизпълними обещания, когато искате да направите впечатление. Хороскопът съветва да бъдете реалисти, да съобразявате желанията си с възможното, за да не подведете своята втора половинка или човека, когото искате да завоювате.
Края на месеца ще бъде благоприятен за всички Скорпиони, но повече за тези, които търсят любовни приключения или краткосрочни връзки.

Любовен хороскоп юни 2018 за СтрелецСтрелец
Първият летен месец на 2018 година е благоприятен за любов. Слънцето и Меркурий преминават през партньорския дом на Стрелец, привличайки внимание към темата за отношенията. Личния живот ще се изпълни с нови цветове, ставайки по-ярък и богат. Може би ще се решите на това, за което по-рано сте мечтали, но не сте си позволявали или сте мислели, че нямате право на това.
Настъпва добро време, за да изразите своите чувства на някого, да признаете чувствата си и да започнете любовен роман. Ако сте сами, може да се срещнете някой интересен, който да ви накара да се замислите за брак, с някой/я, с когото ще се почувствате едно цяло.
След 14 юни 2018, планетата на любовта – Венера, ще бъде в девети дом на Стрелец. Ще ви завладее желание да имате повече свобода, да внесете нещо ново в обичайното ежедневие и да се отървете от скуката. Това положение на планетата е благоприятно за романтично пътешествие или отношения от разстояние. Новата любов може да създаде усещане за новост, което вашето сърце желае.
В семейните отношения не са изключени разногласия относно пари или за това, колко всеки от вас е ценен за другия. Вие може да бъдете недоволни от това, че съпругът/та не се отнася твърде сериозно към кариерата или не предприема действия за увеличаване на дохода си.

Любовен хороскоп юни 2018 за КозирогКозирог
Представителите на вашия знак ще станат по-страстни и чувствени. Уран в дома на любовта на Козирог обещава промени в личния ви живот. Вие ще рискувате повече, ще жадувате за промени и изненади в личния живот. В любовта ще се представите изненадващо, дори и за вас самите. В същото време Сатурн в Козирог не съветва да вършите необмислени действия в отношенията и брака. Всички решения трябва да бъдат обмисляни.
През партньорския дом на Козирог, през юни 2018 транзитно преминават Венера, Слънцето и Меркурий, което говори за важни събития в любовните отношения. Ако търсите любов, дошло е време да действате с повече самоувереност. Ако се чувствате самотни, то е само защото сте склонни да отблъсквате потенциалните партньори. Сега може да се покажете от по-добрата си страна и без колебание да изразите чувствата си към този/тази, които ви харесват.
Тези, които вече имат своя половинка, също ще преживеят романтични моменти. Вие ще откриете, че ви обичат и ценят, че ви подкрепят във всичко, което е важно за вас. Дайте на любимия човек шанс да ви помогне да се отървете от лошото си настроение, позволете му или й да демонстрира доказателства за любовта си.
Планетните влияния върху Козирозите ще се изразят в нарастване на интереса към финансите и практическите теми. Вероятно е чрез партньора/ката да получите материален доход. Заедно с любимия/любимата или съпруга/та ще предприемете усилия, които са насочени към повишаване на дохода и решаване на финансовите въпроси. Това може да укрепи отношенията, но може и обратното, да затрудни взаимното разбирателство. Ако двойката е стабилна и действа съгласуване, очаква ви успешен във финансов план период. Но в случай на разногласия не са изключени разправии, заради финанси и загуби.

Любовен хороскоп юни 2018 за ВодолейВодолей
Месецът може да ви донесе успех, защото в дома на любовта за Водолей са разположени Слънцето и Меркурий. Това положение на планетите е благоприятно за личния живот. Ще се появи настроение да флиртувате и да участвате в любовни игри. Звездите са на ваша страна, а времето благоприятства любовта и позитивното развитие на любовните отношения.
Вашето очарование и самоувереност ще привличат ухажори. Самотните представители на вашия знак могат да срещнат някой „интересен“ и да започнат нови отношения. При семейните Водолей ще има желание да встъпят в извънбрачни връзки, но това не е препоръчително. Най-добре е заедно с половинката да намерите нещо, което да се харесва и на двамата.
На 14 юни 2018 планетата на любовта, Венера, преминава в партньорския дом, което е добро предсказание. Добротата, разбирателството и зачитането интересите на близките хора ще създадат приятен микроклимат, ще направят период запомнящ се.
Що се отнася до семейния живот, парите може да бъдат щекотлива тема и да станат причина за разправии. Съпругът/та или близките ще изразят недоволство от начина по който управлявате съвместните финанси. Не се опитвайте да бягате от отговорност и признавайте грешките си. Отделяйте време за семейството и децата, дори и да ви се иска да бъдете с приятели.

Любовен хороскоп юни 2018 за РибиРиби
През първия летен месец на 2018 година, звездите обещават на представителите на вашия знак незабравимо време. През дома на любовта за Риби транзитно преминават Венера, Меркурий и Слънцето. Може да очаквате особени събития в личния живот.
Венера внася хармония, Меркурий придава лекота при изразяване на чувствата, а Слънцето подчертава всички тези благоприятни влияния. Вие сте готови да съблазнявате и покорявате. Романтичен жест в нужния момент е способен да пробуди пламъците на страстта. Много двойки ще получат възможност отново да открият прелестите на интимната близост. Месецът е подходящ и за самотните Риби. Те с лекота ще успеят да завоюват нечие сърце.
На 14 юни 2018, Венера, планетата на любовта, влиза в дома на здравето и работата, и любовната атмосфера ще стане по-спокойна. Не е изключено да се увлекат по някой от колегите и да започнат служебен роман. Възможно е начало на романтични отношения с някой, който работи в сферата на медицината или да е свързан с лечение.
Ако говорим за семейния живот на Рибите, то парите, както и по-рано, са най-важната тема. Вие може да почувствате, че не е възможно да постигнете съгласие със съпруга/та или роднините, защото идеите ви са относително противоположни. Най-добре е да нямате големи очаквания от роднините, а да разчитате на собствените си сили.