Любовни хороскопи юли 2018Хороскопът за юли 2018 година предвещава успехи на много знаци на Зодиака. Но не трябва да се надявате, че постиженията няма да дойдат без усилия. Все пак, за да се постигнат резултати, трябва да се влагат и сили, и време.
Слънцето се намира в Рак до 23 юли 2018, формирайки хармонични аспекти с Юпитер в Скорпион и Нептун в Риби. Активирането на водната стихия говори за голяма чувствителност към околната среда, възприемчивост и добра интуиция. В същото време ще бъдете предразположени към субективност, защото емоциите, повече от обикновено, ще влияят на разума. Идеализмът и грешното мислене могат да донесат доста неприятности. Може да се увлечете по спомени към миналото, възможно е за себе си да напомнят стари, детски страхове. Настъпва отличен период за преодоляване на емоционално блокиране, отърваване от чувство за вина и тревожност чрез прошка и приемане.

През този период действа позитивният аспект между Юпитер и Нептун, а също и негативният между Юпитер и Меркурий в Лъв и Марс във Водолей. Планетарната конфигурация дава твърде големи очаквания и предразполага към самозаблуждение. Не е толкова лошо да следвате мечтите и отново да се преоткривате за големи стремежи, но е нужно да намерите практически решения за тяхната реализация. С ретрограден Сатурн в Козирог това не е лесно. При такива астрологични обстоятелства е особено полезно преразглеждането на дългосрочните планове.
Що се отнася до любовта, Венера до 10 юли 2018 прави транзит в знака на огнения Лъв, стимулирайки жаждата за приключения, флирт и романтика. Ще се изразявате леко и непосредствено, проявявайки творческата страна на своята натура. Същевременно могат да укрепнат тщеславието и егоцентризмът ви. След десети юли, когато Венера е разположена в Дева, на преден план в отношенията излизат практичните въпроси. През това време е най-добре да показвате своите чувства на любимите си чрез грижа и внимание към детайлите.
Въздействието на ретрограден Марс е възможно да се изрази в конфликти и нежелани обрани на сюжета. Вероятно е объркване между любовта и приятелството или разходи, направени заради любов, които ще се окажат прекалено големи. Бъдете внимателни, когато работата се отнася до сайтове за запознанства и онлайн отношения.
На 26 юли 2018 Меркурий започва период на ретроградно движение, което означава, че е най-добре да отложите началото на новите проекти. Добра идея е да се върнете към недовършените и отложените дела, да възстановите старите контакти.
През този месец ще се случат две затъмнения: слънчево на 13 юли 2018 в Рак и лунно на 27 юли 2018 във Водолей. Тяхното влияние е достатъчно противоречиво, затова не е препоръчително в близките до тези дати да провеждате отговорни мероприятия, важни срещи, да тръгвате на път или да правите големи покупки.
• Представителите на огнените знаци на Зодиака (Овен, Лъв, Стрелец) ще отделят много внимание на личния живот. Успехът ще бъде на страната на общителните хора, на тях ще им бъде много по-лесно да срещнат нова любов или да подобрят съществуващите отношения.
• За знаците на Земята (Телец, Дева, Козирог) периодът обещава да бъде успешен. Благоприятният аспект между Уран в Телец и Сатурн в Козирог създава стабилизиращ ефект, който ще повлияе положително върху деловия живот и семейните отношения. Работата над дългосрочни проекти ще ви носи изгода.
• За знаците на Въздушната стихия (Близнаци, Везни, Водолей) е важно взаимодействието с другите хора. Вие ще получите преимущество, ако не се доверявате единствено на себе си, а и на взаимодействието с другите.
• На представителите на водната стихия (Рак, Скорпион, Риби) месецът носи хармония, много от вас ще се почувстват свободни. Благотворното влияние на планетите в знаците на Водата ще се изразят в положителни събития, в резултат на което проблемите ще станат по-малко, удовлетворението – по-голямо.

Любовен хороскоп Овен юли 218Овен
Звездите ви предвещават интересно време и изненади, защото Венера, която управлява партньорския дом за Овен, е много активна в средата на лятото на 2018 година. Много неща ще се окажат значително по-добри от това, което вие сте си представяли. Бъдете търпеливи и тактични, защото вашата разгорещеност може да застане на пътя на най-красивата любовна история.
През първите десет дни на месеца вие ще бъдете в романтично настроение и ще изразявате чувствата си непосредствено. Вашият стремеж към свобода и любовни приключения може да достигне главозамайващи висоти, така че ще имате предостатъчно пикантни усещания.
До края на месеца, когато Венера преминава през дома на работата, се отбелязва взаимна връзка между любовта и професионалната сфера. Има вероятност за романтична среща по време на командировка или на някакво мероприятие свързано с работата. Не е изключен служебен роман с колега/колежка. Ако с вашия любим/любима имате общи делови интереси, взаимното разбирателство ще се подобри.
В семейния живот са възможни промени, защото слънчевото затъмнение на 13 юли 2018 ще бъде в четвърти дом на Овен, който е свързан със семейството и произхода. Под негово влияние могат да се случат промени във взаимоотношенията с роднините или с делата, отнасящи се до недвижим имот, ремонт, преместване. Тези от вас, които вече са сключили брак, ще вложат повече време и пари във вещи и за обновяване на семейното гнезденце. Ако вашите отношения са започнали наскоро, те ще преминат на ново ниво. Възможно е дори да решите да се преместите при любимия си човек.
Лунното затъмнение на 27 юли 2018 обединява любовта и приятелството за Овен. Приятелите са в състояние да изиграят важна роля в личния ви живот или чрез тях да се запознаете с някого. Някои от вас ще се окажат в объркана ситуация, когато ще ви бъде трудно да различите любовта от приятелството. От друга страна, вълнуваща любовна игра ще ви донесе незабравими впечатления.

Любовен хороскоп за Телец юли 2018Телец
В средата на лятото на 2018 година, звездите ще бъдат щедри към Телците. Идва добро време, изпълнено с ярки впечатления и незабравими моменти. Дори и, ако в началото на месеца се случат някакви любовни огорчения, то скоро ситуацията ще се измени и всичко ще бъде във ваша полза.
През първите десет дни на месеца вие няма да имате много време за личния си живот, защото ще бъдете повече заинтригувани от кариерата си. През този период Венера, която управлява вашия знак, е разположена в дома на семейството, което е благоприятно за укрепване на отношенията с роднините. Ако сте в лоши отношения с някой от роднините, то времето е подходящо за помирение.
На 10 юли 2018, Венера променя позицията си и преминава в дома на любовта, обещавайки ви успех. Планетата формира приятелска взаимовръзка със страстният Плутон, правейки чувствата интензивни. Благоприятните влияния на Сатурн и Уран в знак на земната стихия, помагат да създадете хармонична атмосфера в любовните отношения. Повече от това, партньорския дом на Телец е отбелязан от присъствието на Юпитер, големият благодетел на Зодиака, и шансовете за успех растат. В такива условия, новата любов може да избухне, когато най-малко очаквате.
Звездите ви съветват да следвате зова на сърцето си и открито да изразявате себе си, тогава няма да чувствате недостиг на внимание от страна на представителите на противоположния пол. Вие ще успеете да проявите най-добрите си качества, особено, ако желаете да направите впечатление на този, който е привлякъл вашият романтичен интерес.
Ако вие сте самотни, то можете лесно да намерите някого, в краен случай, временно. Най-добре е да не правите дългосрочни планове, а да се наслаждавате на това, което правите. Отношенията при Телците, които вече са намерили своята втора половинка, ще бъдат изпълнени с любов и нежност.
Марс, който управлява вашия партньорски дом, през целия месец ще се движи ретроградно, затова не се препоръчва да взимате окончателни решения за встъпване в брак или за развод. От друга страна, времето способства анализиране на отношенията, за да разберете къде бъркате или къде се отдавате прекалено много на любимия човек или съпруг/а.

Любовен хороскоп Близнаци юли 2018Близнаци
В средата на лятото на 2018 година, представителите на вашия знак могат да очакват приятни събития в личния живот. Юпитер, управителят на партньорския дом на Близнаци, образува позитивен аспект със Слънцето и Нептун, така че звездите са на ваша страна.
През юли едва ли ще бъде скучно! Очакват се много възможности за любов и романтика. Ако любовният ви роман току-що започва, времето е много подходящо за укрепване на отношенията, когато всичко може да се обърне от към хубавата му страна. Ако сте в търсене на своя половинка, то може да срещнете някой специален чрез роднините или бившите си съученици. А може би стара любов ще се разгори отново.
Планетата на любовта, Венера, от 10 юли 2018 се разполага в дома на семейството. Влиянието на тази добра планета ще се отрази положително на семейните отношения. Вие можете да разчитате на помощ от роднини, в същото време и материална. За много Близнаци ще бъдат актуални въпросите, отнасящи се до недвижими имоти - покупка или продажба на дом или земеделски участък. Времето е подходящо за ремонт, строителство и преместване.

 

Любовен хороскоп Рак юли 2018Рак
Този летен месец ще ви донесе ярки впечатления и незабравими събития. Някои от тях ще се окажат абсолютно неочаквани, защото Сатурн, който е в партньорския дом на Рак, формира хармоничен аспект с непредсказуемия Уран в дома на приятелствата. Възможно е приятелите да ви помогнат при установяване на отношенията или, ако вие сте сами, да ви запознаят с някого.
Слънцето се намира във вашия знак до 23 юли 2018, зареждайки ви с енергия и оптимизъм. Повече от това, Венера, планетата на любовта, след десети и до края на месеца е разположена в сектора на комуникациите, предвещавайки ви нови срещи и интересни запознанства. Наблюдава се подобряване на общуването с любимите и отношенията стават по-малко напрегнати.
Слънчевото затъмнение на 13 юли 2018 се случва в Рак, обещавайки промени за представителите на вашия знак. Идва време да промените нещо в своята външност – например: да си направите нова прическа, да изберете нов грим и др. Вие ще изглеждате по-добре и ще се чувствате по-самоуверени, което ще привлече вниманието на противоположния пол.
Точката на затъмнението е в опозиция на Плутон, който е в партньорския дом, акцентирайки върху темата за отношенията. Въздействието на Плутон е способно да предизвика ревност и противоречия, заради пари и именно това да стане основното препятствие на пътя към хармонията. Ако вие търсите любов, то може да избухне голяма страст, но по-добре не се увличайте твърде много и бъдете внимателни при новите запознанства.

Любовен хороскоп Лъв юли 2018Лъв
Месецът обещава да бъде благоприятен за любов. Вие ще бъде изпълнени с енергия и оптимизъм, защото през вашия знак транзитно преминават Венера, Меркурий и Слънцето. Ще имате много възможности да се покажете от най-добрата си страна и да привлечете вниманието на противоположния пол.
Приятелите могат да ви дадат мъдър съвет или, ако имате затруднения, те да ви помогнат да обърнете обстоятелствата в личния си живот в нужното направление. От друга страна, някои Лъвове ще бъдат склонни да прекарват твърде много време с приятели, пренебрегвайки задълженията си към дома и семейството.
За самотните Лъвове и за тези, които отскоро са започнали отношенията си, всичко ще се случва бавно, защото в партньорския дом се е разположил ретроградният Марс. Ако търсите любов, то можете да срещнете някой онлайн или чрез доброволческа, или обществена дейност.
Венера, планетата на любовта, ще остане във вашия знак до 10 юли 2018 година, което е благоприятно време за отношенията. Планетните енергии ви правят по-романтични, нежни, но и по-егоистични. Вие сте много взискателни, затова няма да е лошо да бъдете готови да предложите повече на своята половинка. В противен случай скритото недоволство ще прерасне в разправии.
След 10 юли, когато Венера се премества в дома на парите, ще ви движат материалните интереси. Ако избирате сред двама или повече кандидати, то при оценката на потенциалния спътник в живота ви, немаловажно ще бъде финансовото му състояние. В последните десет дни от месеца, Венера формира негативен аспект с Нептун, което може да се изрази в разходи, заради любов или загуби. Звездите ви предупреждават за лъжи, особено при нови запознанства.
Лунното затъмнение на 27 юли 2018 ще бъде в дома на партньорството за Лъв. Под негово влияние са вероятни промени в любовните отношения и брака. Характерът на тези изменения може да бъде различен, както положителен, така и отрицателен. Енергията на затъмнението трябва да намери изход, затова за минимизиране на рисковете се опитайте да промените нещо вие самите, в желаното от вас направление.

Любовен хороскоп Дева юли 2018Дева
Първите десет дни от месеца не ви обещават много по отношение на любовта и романтиката. Девите ще бъдат обезпокоени от своето семейно положение и бъдещите си отношения. Все още има някои препятствия, които трябва да преодолеете. Но това не означава, че трябва да се поддавате на песимизъм. Всички разочарования скоро ще бъдат забравени, просто трябва да почакате още малко.
Започвайки от 10 юли 2018, когато Венера преминава във вашия знак, личният ви живот ще се изпълни с ново съдържание. Тази планетна позиция е благоприятна за разширяване на кръга на общуване и за началото на нови отношения. Вие ще чувствате желание да експериментирате в любовта, да направите нещо по-различно от това, което е било до сега.
Дошло е време да оставите миналото зад себе си, да се откажете от ограничаващите ви отношения и да откриете нови възможности. С Венера на ваша страна, вие ще станете чаровни, така че няма да ви бъде трудно да съблазните всеки, който е привлякъл вашия романтичен интерес.
Юпитер, управителят на партньорския дом на Дева, се намира в дома на комуникациите. Неговото влияние ви дава талант да очаровате с помощта на думите и това трябва непременно да го използвате. Вие ще успеете да увлечете събеседниците си със своето остроумие, чувството си за хумор и правилно подбраните думи.

Любовен хороскоп Везни юли 2018Везни
Начало на месеца е хармонично по отношение на любовта. Вие с удоволствие ще прекарвате времето си с любимия човек, ще разговаряте за бъдещето, ще организирате пътувания. Тези, при които отношенията са започнали отдавна, ще имат настроение да флиртуват и да участват в любовни игри, така че скуката бързо ще се разсее и ще отстъпи място на горещите страсти.
До 10 юли 2018, Венера, планетата на любовта и управител на знака Везни, се намира в дома на приятелството. В любовта и отношенията са възможни нестандартни ситуации, при които, по един или друг начин, ще участват ваши приятели. Приятелството може да се превърне в любовен роман за един миг.
След 10 юли, когато Венера се скрива в мъгливия дванадесети дом на Везни, личният живот ще стане по-спокоен. Ще дойде добро време за осмисляне на перспективите в отношенията, за определяне на вашите идеали за любовта. На самотните представители на вашия знак се препоръчва да бъдат внимателни в новите запознанства, защото съществува тенденция да игнорирате очевидните рискове. Уловете момента, ако искате нови впечатления, но бъдете рационални!
Марс, който е в дома на любовта за вашия знак, се намира в ретрограден период през целия месец. Затова не се препоръчва да взимате каквито и да било важни решения за прекъсване на отношения или развод. Ако усетите съблазни да се включите в извънбрачен роман, по-добре е да се откажете от тези си намерения.
Лунното затъмнение на 27 юли 2018 се случва в дома на любовта на Везни, предвещавайки оживление в личния живот. Често, лунните затъмнения изкарват на показ онова, което е било скрито преди това. Може да откриете таен ухажор или вие самите да откриете в себе си неочаквана страст.

Любовен хороскоп Скорпион юли 2018Скорпион
В средата на лятото на 2018 година ще бъдете склонни да идеализирате любовта. Вие ще бъдете движени от големи надежди, но очакванията могат да бъдат преувеличени и за двете страни. Вслушайте се в съветите на роднините, това може да ви помогне да вземете правилни решения, които се отнасят до отношенията и брака.
До 10 юли 2018, в дома на кариерата на Скорпион е разположена Венера, което намеква за връзка между любовта и работата. Възможно е увлечение с колега или многообещаващи отношения с някой, когото ще срещнете при изпълняване на професионалните ви задължения.
След 10 юли, когато Венера преминава в дома на приятелството на Скорпион, личният живот ще се оживи. Вие ще прекарвате доста време с приятели, във вашия кръг на общуване ща се появят нови, интересни хора. Ако сте сами, по-добре е да не си седите у дома в свободното си време, а да излизате! Ако имате любим/а, ще ви бъде по-лесно да го/я разбирате, защото ще бъдете настроени към укрепване на двойката и взаимно разбирателство, а не за отстояване на собствените си интереси.
Месецът е много благоприятен за семейния живот. Значими събития могат да се случват в дните, близки до лунното затъмнение на 27 юли 2018, което ще се случи в дома на семейството за Скорпион. Въпросите за жилището, недвижими имоти и големи покупки ще се окажат в центъра на вниманието. В дните около лунното затъмнение ще расте интензивността на емоциите, което може да доведе до конфликти. Постарайте се да избягвате обсъждането на „остри“ въпроси с роднините в края на месеца.

Любовен хороскоп Стрелец юли 2018Стрелец
Месецът започва на романтична вълна, а отношенията ще бъдат отбелязани с хармония. Време е заедно с любимия човек да правите планове за бъдещето, защото сте в пълно съгласие. Ако връзката ви все още не е официална, при вас може да възникне сериозна дискусия за брак. При самотните Стрелци също ще има достатъчно възможности за любов и романтика.
Планетата на любовта, Венера, след десети и до края на месеца прави транзит в дома на кариерата и социалния статус. Това е подходящ период да излезете в обществото като двойка, да запознаете любимия/любимата с роднините и да обявите, че ще се жените.
До 23 юли 2018, Слънцето е разположено в дома на трансформациите, така че ще нараства интензивността на личния живот, независимо от това дали сте в брак или не. Повечето Стрелци ще бъдат настроени за укрепване на отношенията, стремейки се да се съединят с любимия/любимата на дълбоко и страстно ниво. Но някои могат да се увлекат и да опитат от „забранения плод“.
На 26 юли 2018 започва ретроградният период на Меркурий, който управлява вашия партньорски дом. Заради това, през последните дни на месеца са възможни недоразумения и конфликти в личния ви живот. Но вие не се отчайвате, дори и да възникне напрежение в общуването с половинката. Останете тактични и търпеливи, защото всичко може да се случи по-добре, отколкото очаквате.
Лунното затъмнение на 27 юли 2018 осветява дома на комуникациите на Стрелец. В близките дни до тази дата се постарайте да не обсъждате конфликтни въпроси с близките си хора. Обърнете внимание на общуването, документите, транспорта, пътуванията, отношенията със съседите. В тези сфери са възможни събития с големи последствия. Ако се появи у вас желание да експериментирате с любовта, по-добре не го правете!

Любовен хороскоп Козирог юли 2018Козирог
Личният живот на Козирозите обещава да бъде вълнуващ в средата на лятото на 2018 година. Възможни са удивителни обрати на сюжета, а също така, не са изключени конфликти и избухвания от ревност.
Венера, която управлява дома на любовта на Козирог, до 10 юли 2018 ще бъде разположена в дома на трансформациите, носейки силни емоции и страсти. Разногласията могат да се увеличат, особено при тези, които са семейни или любовната им връзка е от доста време. Време е да се научите да правите компромиси, което ще балансира противоречията. Опитайте да анализирате обстоятелствата, за да разберете какво трябва да измените в отношенията.
След 10 юли, когато Венера преминава в девети дом на Козирог, любовта ще стане източни на вдъхновение. Време е да забравите за разочарованията и заедно с любимия човек да мечтаете, и да строите планове. Обединяването на духовните, културните и интелектуалните интереси ще ви помогне да укрепите отношенията и да се въведете ново, по-дълбоко съдържание в тях. Ако все още сте сами, късметът може да ви се усмихне при пътуване, да се осъществи романтична среща и да започне любовен роман.
Слънчевото затъмнение на 13 юли 2018 се случва в партньорския дом на Козирог. Затъмнението на Слънцето носи обновление и нови възможности, и в този момент влиянието му ще се отрази на отношенията ви. Може да започнете любовен роман или отново да завоювате сърцето на човек, с когото отдавна сте се разделили. Много зависи от това, до колко сте уверени в себе си. Вярвайте си и тогава всичко ще се получи!
До 23 юли 2018 Слънцето се намира във вашия партньорски дом, помагайки да се прояснят ситуациите засягащи съвместните ви финанси и имущество. Много ще зависи от вас, от вашата мъдрост и зрялост. Представете си бъдещето, определете какъв ще бъде животът ви в дългосрочна перспектива заедно с половинката, тогава всичко ще стане по-лесно.

Любовен хороскоп Водолей юли 2018Водолей
Личният живот ще се активизира в средата на лятото на 2018 година. Марс във Водолей ще ви направи по-подвижни и енергични, до някъде дори нетърпеливи във всичко, което се отнася до любовта. Вие сте решително настроени да постигнете своето и едва ли нещо ще може да ви попречи. Само някои ограничения, свързани с пари могат за променят плановете ви.
На 10 юли 2018, планетата на любовта – Венера, преминава в дома на трансформациите, което ще внесе в интимния ви живот повече страст. Вслушвайте се в своите желания, бъдете креативни и отношенията ще разцъфнат. Венера в осми дом също е свързана с финансите, така че е възможно да постигнете съгласие с вашата половинка относно управлението на общия бюджет и кредитите. Има вероятност да получите приход чрез любимия човек или съпруга/та.
Слънцето влиза в партньорския дом на Водолей на 23 юли 2018, което е предзнаменование за важни събития в отношенията. Случващото се ще ви даде полезен опит и ще ви помогне да разберете по-добре и себе си, и любимия/любимата.
На 26 юли 2018, Меркурий започва период на ретроградно движение в партньорския дом, което може да бъде признак за нестабилност. В същото време, ретрограден Меркурий е добър за тези, които искат да върнат отишла си любов и имат нелоши шансове за това. А, ако си мислите, че любовната връзка се е изживяла и ви ограничава, е възможно да е дошло време да отворите нова страница в живота си.
Лунното затъмнение на 27 юли 2018 се случва във Водолей, затова е от особено значение за представителите на вашия знак. Неговото влияние ще се отрази на различни нива, ще претърпите промени както вие самите, така и вашето обкръжение. Съвпадът на Луната с Марс говори за голяма активност в отношенията със значими хора.

Любовен хороскоп Риби юли 2018Риби
В средата на лятото ви очаква незабравимо време. Звездите намекват, че ще преуспеете на любовния фронт и ще бъдете много въодушевени от перспективите за любовта.
До 22 юли 2018 година Слънцето осветява дома на любовта за Риби, а планетата на любовта, Венера, от 10 юли се разполага в партньорския дом, това планетно влияние може да ви донесе успех. Месецът ще бъде горещ за любов и отношения, защото няма да ви бъде лесно да се противопоставите на страстните чувства и любовните влечения.
Слънчевото затъмнение на 13 юли 2018, в дома на любовта за Риби, говори за това, че в любовните отношения ще се случи нещо важно. Вас определено ви очакват много събития, като те, по-скоро, ще бъдат истински разтърсващи. Ако сте сами, то може да се случи съдбоносна среща. За да не изпуснете своите шансове, излизайте по-често на улицата, участвайте в публични мероприятия, приемайте покани от приятели и колеги. Има голяма вероятност, чрез подкрепата на Венера и Юпитер да се отворят вратите за нова любов.
За семейния живот особено важно е общуването. Настъпва добро време за задушевни разговори с близките. Вие може да обсъдите със съпруга/та всичко, което ви безпокои, да се изслушат един друг, да се договорите и да намерите решения, които са приемливи за всеки от вас.
Много от представителите на знака Риби ще усетят ограничения, например: заради големия обем работа ще променят личните си планове или делата ще се развиват не така, както са ги планирали първоначално. Независимо от всичко това, в крайна сметка обстоятелствата ще се подредят във ваша полза.
Възможни са някои недоразумения, заради документи за имущество или защото ще възникнат проблеми със собственост, ценни вещи и др. Ваша половинка ще поеме отговорността върху себе си и ще ви помогне с разходите