Любовни хороскопи 2018Любовните хороскопи за 2018 показват че според китайският астрологичен календар, 2018 година ще премине под управлението на Жълтото Земно Куче. Това животно е пазител на дома и семейството, символизира любов и вярност. Освен това, страхотните качества на стопанина на годината се засилват от принадлежността му към земната стихия, което води до сериозно отношение към любовта, семейството и отношенията. Поради тази причина се очаква 2018 година да бъде много благоприятна за взаимоотношенията между половете. Семействата ще укрепват и ще се увеличават, ще започнат да се изграждат двойки, които се обичат, а сватбите ще ознаменуват раждането на устойчиви бракове, които няма да бъдат разрушени нито от времето, нито от обстоятелствата.Младите семейства, през 2018 година няма да успеят да си създадат битова идилия, затова ще се наложи да живеят с родителите си. Но всъщност, именно преживяването под един покрив на млади и стари ще обедини семействата и ще предаде традициите.За самотните се увеличават шансовете да срещнат своята половинка. Кучето ще награди тези, които сами се стараят да намерят щастието си. Така че, ако самотата е проблем за вас, то бъдете сред хората, посещавайте клубове, театри, изложби, по-често пийте кафето си в заведения и др.

Любовни хороскопи декември 2018Знакът Стрелец се активира от транзитите на Слънцето, Юпитер и Меркурий. В природата на Стрелците е да се стремят към това, което е високо и далеко, така че времето благоприятства далечните пътувания, контактите с чужденци и висшето образование. Новолунието на 7 декември 2018 също се случва в Стрелец. Новолунието е предвестник на промените и под неговото влияние може да ви дойдат блестящи идеи, макар и някои от тях да се окажат доста повърхностни.
Венера, планетата на любовта, се намира в Скорпион, който е енергийно силен и много емоционален знак. Трябва да се контролирате, за да не ви доведе до конфликти повишената ви емоционалност. Връзката между любовта и парите е още тема на Венера в Скорпион. В положителен аспект: може да доведе до приходи чрез любимия човек или съпруга/та, а в отрицателен – има вероятност от загуби.

Любовни хороскопи ноември 2018Хороскопът за ноември 2018 година предвещава месец на обновление. Слънце в Скорпион дава сили, необходими за решаване на деликатни и сложни въпроси. Нашите основни съюзници в това са: настойчивостта, упоритостта и искреното желание всичко да се подреди.
През ноември се случва едно от най-важните астрологични събития за 2018 година - Юпитер влиза в Стрелец, знакът, който управлява, където ще се намира в продължение на тринадесет месеца, т.е. до декември 2019. Юпитер в Стрелец се проявява широко и свободно, приканвайки ни да изпитаме нещо неизвестно, тръгвайки да търсим приключения.

Любовни хороскопи октомври 2018Хороскопът за октомври 2018 година показва възможности за промени в живота, които планирате от дълго време. Очаква се продуктивен месец и всички знаци ще успеят да постигнат реален прогрес в сферите, които означават много за тях: любов, работа, пари.

През целия месец Марс ще бъде разположен във Водолей, което ще поддържа стремежа да се движите към високи цели. Влиянието на тази динамична планета ни прави решителни и самоуверени, затова периодът е подходящ за реализация на онези задачи, за които по-рано не ви е достигала смелост. Повече от това, енергията на Марс е инициирана от позитивния аспект със Слънцето, така че месецът може да стане много плодотворен.

Личните отношения е една от важните теми, които привличат, повече от обикновено, вниманието ви през този месец. Дори може да се чувствате претоварени от събития в личния живот. На 5 октомври 2018 започва ретроградният период на Венера, която е в Скорпион. Възможна е нестабилност в отношенията, свързани с пари, предизвикана или задълбочена от прекалено големи кредити. Взаимната връзка между Венера и Марс добавя страст, макар че планетите правят негативен аспект. Любовта може да бъде ярка, но не са изключени неприятности, затова се постарайте да избягвате прекалено бурното изразяване на чувства.

Любовни хороскопи септември 2018Хороскопът за септември 2018 година предсказва активен, неспокоен месец. Макар, че под мъдрото ръководство на Сатурн имаме всички шансове да превърнем турбулентността в конструктивна сила.
Позитивният аспект между Сатурн и Уран стимулира иновациите и промените, но само, ако използваме натрупания, в миналото, опит. Стабилността и прогресът хармонично се преплитат, а традициите и иновациите вървят ръка за ръка, за да ни помогнат да променим радикално определени области от живота.

Любовни хороскопи август 2018Хороскопът за август 2018 година предвещава противоречив период, защото действат както позитивни, така и негативни планетни аспекти. Резултатите ще се проявят в две направления: от една страна ще ни влияят ината и тщеславието, а от друга – ще осъзнаем необходимостта от промени. Тези две направления, заедно, могат да доведат до раздразнителност или дори до лична криза. Но не трябва много да се безпокоите, защото те ще бъдат с положителен знак. Всички тези процеси ще ви позволят да се откажете от това, което вече е остаряло и ще разчистите пътя за новото.
Слънцето и Меркурий ще бъдат в Лъв, което дава стремеж да се изразяваме прекалено драматично. Заедно с това, планетите в този огнен знак предлагат възможност за реализиране на творческия потенциал и възобновяване на проекти, които са били изоставени преди време, заради отсъствие на идеи.

Любовни хороскопи юли 2018Хороскопът за юли 2018 година предвещава успехи на много знаци на Зодиака. Но не трябва да се надявате, че постиженията няма да дойдат без усилия. Все пак, за да се постигнат резултати, трябва да се влагат и сили, и време.
Слънцето се намира в Рак до 23 юли 2018, формирайки хармонични аспекти с Юпитер в Скорпион и Нептун в Риби. Активирането на водната стихия говори за голяма чувствителност към околната среда, възприемчивост и добра интуиция. В същото време ще бъдете предразположени към субективност, защото емоциите, повече от обикновено, ще влияят на разума. Идеализмът и грешното мислене могат да донесат доста неприятности. Може да се увлечете по спомени към миналото, възможно е за себе си да напомнят стари, детски страхове. Настъпва отличен период за преодоляване на емоционално блокиране, отърваване от чувство за вина и тревожност чрез прошка и приемане.

Любовни хороскопи юни 2018Хороскопът за юни 2018 година предсказва динамично време, изпълнено с възможности за развитие в най-различни области. Периодът е благоприятен за общуване, учене, търговия, сделки и пътувания.
Меркурий образува аспект с други планети, затова е много активен, а това стимулира интелекта и общуването, помага при установяване на контакти и запознанства с нови хора. От друга страна, липсата на гъвкавост в мисленето, може да доведе до конфликти, особено през втората половина на месеца, когато Меркурий в Рак формира негативен аспект със Сатурн и Плутон в Козирог.
Планетата на любовта, Венера, до 14 юни 2018 се намира в Рак, стимулирайки романтиката, въображението, състраданието. Опозицията между Венера и Плутон в началото на месеца може да предизвика неувереност в отношенията, но скоро ще се убедите, че опасенията ви са били преувеличени. След 14 юни, когато Венера се разполага в Лъв, настъпва добро време за влюбените и за тези, които търсят любовта. При вас ще се появи желание да направите личния си живот по-ярък и да съберете вълнуващи впечатления.
На 26 юни 2018, Марс във Водолей преминава в ретроградно движение, което ще способства забавянето в делата. Ретрограден Марс е добър за дейности, изискващи замисляне и съсредоточаване, а също и за завършване на недовършени проекти. Но за нови начинания периодът не е подходящ.
Месецът завършва оптимистично, защото в последните дни започват да действат хармоничните аспекти на Слънцето в Рак с Юпитер в Скорпион и Нептун в Риби. Планетните влияния носят оптимизъм и вяра в любовта, а също и предлагат възможност за повишаване на доходите.

Любовни хороскопи май 2018Хороскопът за май 2018 година съветва да бъдете внимателни и доброжелателни със скъпите ви хора. Както никога е важно да общувате открито и доверително. Избягвайте противоречията и не се конфронтирайте. Ако сте обидени на някого, то месецът е подходящ за открит разговор, за това, което ви безпокои.
Юпитер е в Скорпион и формира хармоничен аспект с Плутон в Козирог и Нептун в Риби, което ще се отрази положително на финансова сфера. Времето е да промените подхода си за търсене на нови източници на доходи. Обърнете внимание на хобито и увлеченията си, възможно е те да ви донесат допълнителни пари.
На 15 май 2018 се случва едно от най-важните астрологични събития за годината – бавната планета Уран сменя позицията си и влиза в Телец. През 2018 Уран няма да бъде дълго в Телец - до ноември и окончателно ще се настани в този знак през март 2019. Онова, което постави своето начало през май тази година, ще се развие значително, през следващата година. В астрологията, знака Телец е свързан с парите, а Уран е планета на промените и това разположение предвещава изменения, понякога доста неочаквани, относно това как заработваме и как харчим парите си.

Любовни хороскопи април 2018Очаква ни вълнуващ месец, който ще ни донесе голямо разнообразие от събития: сюрпризи, неочаквани обрати на сюжета и много друго. Хороскопът за април 2018 предвещава наситено време, потенциално успешно, макар и нелесно.
Първата половина на месеца е много активното време, защото Слънцето и Меркурий в Овен образуват аспект с Марс, Сатурн и Плутон в Козирог. Планетните влияния дават изобилие от енергия, правят ви динамични, смели, изпълнени с инициативи. В същото време трябва да бъдете внимателни, защото аспектите са напрегнати и не всичко ще се получи гладко. Втората половина на месеца обещава да бъде малко по-спокойна.
Меркурий продължава ретроградния си период до 16 април 2018. Времето не е подходящо за нови начинания, но е добро за работа, която изисква повишено внимание и съсредоточеност, а също и за възстановяване на незавършени проекти. Вие може да забележите, че делата се развиват бавно или ще срещате препятствия, но не трябва да се опитвате да ускорявате естественият ход на събитията.

Любовен хороскоп март 2018Първият пролетен месец притежава мощна енергия и голям творчески потенциал. Хороскопът за март 2018 година обещава промени при много знаци на Зодиака. Това е активно и динамично време, защото Венера, Меркурий, Слънце и Уран правят транзити в Овен.
Успех ще постигнат тези, които са свикнали да действат решително и самостоятелно. Ако не искате да поемате някаква отговорност, по-добре е да се въздържате от решителни действия. Но това не означава, че може целия месец да прекарате в бездействие. Настъпва отлично време за учене, получаване на нови знания и навици, за разработка на планове и подготовка на „почвата“ за бъдещи постижения. Вие може да се заемете с това и да постигнете голяма полза за себе си.
През пролетта, често се събуждат нови чувства, започват любовни романи. Планетата на любовта, Венера, от 7 до 31 март 2018 се намира в Овен - такава позиция на планетата обещава успех на тези, които търсят любов. А на двойките, при които отношенията са започнали отдавна, Венера ще им помогне да ги освежат.

Любовни хороскопи февруари 2018Февруари 2018 е месец, който на пръв поглед може да ви се стори скучен, но той може да стане непредсказуем. Скучен, защото няма впечатляващи планетарни аспекти, непредсказуем, защото Слънцето, Меркурий и Венера правят транзити във Водолей, а това е знакът на изненадите. Освен това, в средата на месеца се случва затъмнение на Слънцето във Водолей, а затъмненията, сами по себе си, могат да бъдат изненадващи.
Най-забележимият аспект е квадратурата между Марс в Стрелец и Нептун в Риби. Аспектът ще бъде точен на 17 февруари 2018, но неговия ефект може да се усеща дълго преди и след тази дата. Марс е планетата на действието, а Нептун е свързан с илюзиите, объркването, погрешните схващания и пасивността. Такава комбинация от планетни влияния е в състояние да породи грешни, лошо премислени или неуместни инициативи. Фокусирането на енергията е затруднено, затова е трудно да постигате целите си. Хороскопът ви съветва за бъдете внимателни, за да не пострадате от лъжи и интриги.

Любовни хороскопи януари 2018Януари е един от най-важните месеци в годината. За много хора той е нов старт, отриващ нов етап в живота. Хороскопът за януари 2018 говори, че е дошло време да се обобщават резултатите от миналата година и да се начертаят плановете за следващата. На 2 януари 2018 настъпва пълнолуние. С подкрепата на лунната енергия ние ясно ще осъзнаем своите цели и ще определим пътя, който води към изпълнение на желанията.
Като цяло, януари 2018 година е зареден с позитивна енергия. Много знаци ще успеят, най-накрая, да се успокоят и да се настроят в нужното направление. Но, това не означава, че трябва напълно да се отпуснете и просто да плувате по течението, защото, в края на краищата, много зависи от самите вас.