Любовни хороскопи 2018Любовните хороскопи за 2018 показват че според китайският астрологичен календар, 2018 година ще премине под управлението на Жълтото Земно Куче. Това животно е пазител на дома и семейството, символизира любов и вярност. Освен това, страхотните качества на стопанина на годината се засилват от принадлежността му към земната стихия, което води до сериозно отношение към любовта, семейството и отношенията. Поради тази причина се очаква 2018 година да бъде много благоприятна за взаимоотношенията между половете. Семействата ще укрепват и ще се увеличават, ще започнат да се изграждат двойки, които се обичат, а сватбите ще ознаменуват раждането на устойчиви бракове, които няма да бъдат разрушени нито от времето, нито от обстоятелствата.Младите семейства, през 2018 година няма да успеят да си създадат битова идилия, затова ще се наложи да живеят с родителите си. Но всъщност, именно преживяването под един покрив на млади и стари ще обедини семействата и ще предаде традициите.За самотните се увеличават шансовете да срещнат своята половинка. Кучето ще награди тези, които сами се стараят да намерят щастието си. Така че, ако самотата е проблем за вас, то бъдете сред хората, посещавайте клубове, театри, изложби, по-често пийте кафето си в заведения и др.

Любовни хороскопи януари 2018Януари е един от най-важните месеци в годината. За много хора той е нов старт, отриващ нов етап в живота. Хороскопът за януари 2018 говори, че е дошло време да се обобщават резултатите от миналата година и да се начертаят плановете за следващата. На 2 януари 2018 настъпва пълнолуние. С подкрепата на лунната енергия ние ясно ще осъзнаем своите цели и ще определим пътя, който води към изпълнение на желанията.
Като цяло, януари 2018 година е зареден с позитивна енергия. Много знаци ще успеят, най-накрая, да се успокоят и да се настроят в нужното направление. Но, това не означава, че трябва напълно да се отпуснете и просто да плувате по течението, защото, в края на краищата, много зависи от самите вас.