Любовни хороскопи 2018Любовните хороскопи за 2018 показват че според китайският астрологичен календар, 2018 година ще премине под управлението на Жълтото Земно Куче. Това животно е пазител на дома и семейството, символизира любов и вярност. Освен това, страхотните качества на стопанина на годината се засилват от принадлежността му към земната стихия, което води до сериозно отношение към любовта, семейството и отношенията. Поради тази причина се очаква 2018 година да бъде много благоприятна за взаимоотношенията между половете. Семействата ще укрепват и ще се увеличават, ще започнат да се изграждат двойки, които се обичат, а сватбите ще ознаменуват раждането на устойчиви бракове, които няма да бъдат разрушени нито от времето, нито от обстоятелствата.Младите семейства, през 2018 година няма да успеят да си създадат битова идилия, затова ще се наложи да живеят с родителите си. Но всъщност, именно преживяването под един покрив на млади и стари ще обедини семействата и ще предаде традициите.За самотните се увеличават шансовете да срещнат своята половинка. Кучето ще награди тези, които сами се стараят да намерят щастието си. Така че, ако самотата е проблем за вас, то бъдете сред хората, посещавайте клубове, театри, изложби, по-често пийте кафето си в заведения и др.

Любовни хороскопи април 2018Очаква ни вълнуващ месец, който ще ни донесе голямо разнообразие от събития: сюрпризи, неочаквани обрати на сюжета и много друго. Хороскопът за април 2018 предвещава наситено време, потенциално успешно, макар и нелесно.
Първата половина на месеца е много активното време, защото Слънцето и Меркурий в Овен образуват аспект с Марс, Сатурн и Плутон в Козирог. Планетните влияния дават изобилие от енергия, правят ви динамични, смели, изпълнени с инициативи. В същото време трябва да бъдете внимателни, защото аспектите са напрегнати и не всичко ще се получи гладко. Втората половина на месеца обещава да бъде малко по-спокойна.
Меркурий продължава ретроградния си период до 16 април 2018. Времето не е подходящо за нови начинания, но е добро за работа, която изисква повишено внимание и съсредоточеност, а също и за възстановяване на незавършени проекти. Вие може да забележите, че делата се развиват бавно или ще срещате препятствия, но не трябва да се опитвате да ускорявате естественият ход на събитията.

Любовен хороскоп март 2018Първият пролетен месец притежава мощна енергия и голям творчески потенциал. Хороскопът за март 2018 година обещава промени при много знаци на Зодиака. Това е активно и динамично време, защото Венера, Меркурий, Слънце и Уран правят транзити в Овен.
Успех ще постигнат тези, които са свикнали да действат решително и самостоятелно. Ако не искате да поемате някаква отговорност, по-добре е да се въздържате от решителни действия. Но това не означава, че може целия месец да прекарате в бездействие. Настъпва отлично време за учене, получаване на нови знания и навици, за разработка на планове и подготовка на „почвата“ за бъдещи постижения. Вие може да се заемете с това и да постигнете голяма полза за себе си.
През пролетта, често се събуждат нови чувства, започват любовни романи. Планетата на любовта, Венера, от 7 до 31 март 2018 се намира в Овен - такава позиция на планетата обещава успех на тези, които търсят любов. А на двойките, при които отношенията са започнали отдавна, Венера ще им помогне да ги освежат.

Любовни хороскопи февруари 2018Февруари 2018 е месец, който на пръв поглед може да ви се стори скучен, но той може да стане непредсказуем. Скучен, защото няма впечатляващи планетарни аспекти, непредсказуем, защото Слънцето, Меркурий и Венера правят транзити във Водолей, а това е знакът на изненадите. Освен това, в средата на месеца се случва затъмнение на Слънцето във Водолей, а затъмненията, сами по себе си, могат да бъдат изненадващи.
Най-забележимият аспект е квадратурата между Марс в Стрелец и Нептун в Риби. Аспектът ще бъде точен на 17 февруари 2018, но неговия ефект може да се усеща дълго преди и след тази дата. Марс е планетата на действието, а Нептун е свързан с илюзиите, объркването, погрешните схващания и пасивността. Такава комбинация от планетни влияния е в състояние да породи грешни, лошо премислени или неуместни инициативи. Фокусирането на енергията е затруднено, затова е трудно да постигате целите си. Хороскопът ви съветва за бъдете внимателни, за да не пострадате от лъжи и интриги.

Любовни хороскопи януари 2018Януари е един от най-важните месеци в годината. За много хора той е нов старт, отриващ нов етап в живота. Хороскопът за януари 2018 говори, че е дошло време да се обобщават резултатите от миналата година и да се начертаят плановете за следващата. На 2 януари 2018 настъпва пълнолуние. С подкрепата на лунната енергия ние ясно ще осъзнаем своите цели и ще определим пътя, който води към изпълнение на желанията.
Като цяло, януари 2018 година е зареден с позитивна енергия. Много знаци ще успеят, най-накрая, да се успокоят и да се настроят в нужното направление. Но, това не означава, че трябва напълно да се отпуснете и просто да плувате по течението, защото, в края на краищата, много зависи от самите вас.