Месечни любовни хороскопи 2017Любовта придава смисъл на съществуването, определя целите и направлява действията ни. Годината на Червения Огнен Петел е много подходяща, за да се положи основата на дълготраен, здрав съюз. По отношение на чувствено-емоционалната сфера, 2017 година ще помогне на хората с точни жизнени ориентири. В този смисъл, ако вие отлично осъзнавате на къде и защо се движите, притежавате устойчиви морално-волеви основи и за вас семейните ценности не са илюзии, то ситуациите ще се решават във ваша полза.
По отношение на различните знаци е трудно да се каже за кого 2017 година ще се окаже по-успешна. Вероятно всичко, в 2017 година, ще бъде достатъчно хармонично. Общите тенденции показват, че в сферата на близките отношения ще се появят множество нови контакти. Трябва да се разбира, че за някой Скорпион мизантроп два нови познати напълно могат да станат тези множество контакти, а някой жизнерадостен Рак може да напълни списъка на приятелите си с десетки имена. Всичко е доста индивидуално, освен това не трябва да забравяме за личната характеристика, която се определя от датата, часът и мястото на раждане. През 2017 година ще преобладава възникването на нови отношения, появата на нови контакти и развитието на съществуващите отношения.
Единственото за което не трябва да забравяте е отговорността! Правейки човека част от своя живот, в определена степен решавате неговата съдба и вие трябва да живеете с това, независимо от потенциала на отношенията ви.

Любовни хороскопи декември 2017Хороскопът за декември 2017 предвещава интересно време. Слънцето, Венера и Меркурий преминават през огнения Стрелец, носейки вълна от оптимизъм, интерес към промените и развитието. Тези тенденции особено ярко ще се изявят от 1-ви до 20-ти декември. Тази конфигурация е конструктивна и създава, за всеки от нас възможности в една или в друга сфера. Ние просто трябва да наблюдаваме случващото се и да се възползваме от възможностите.
От 3 до 23 декември 2017 продължава периодът на ретрограден Меркурий. Бъдете внимателни при работа с документи, при пътувания и в транспорта. Ретрограден Меркурий е благоприятен за завършване на дела и проекти, които са започнали в миналото, а за нови начинания, времето не е подходящо. Много ще решат да преразгледат всички недовършени дела, още повече, че декември е последния месец на 2017 година, когато е време за равносметка.

Любовни хороскопи ноември 2017Хороскопът за ноември 2017 предвещава активно време. Ще се появят нови възможности, а промените ще се случват направо пред очите ви. Много ще успеят да направят пробив, който ще им позволи са решат най-проблемните въпроси на годината.
През ноември 2017 видимо ще се активира енергията на Скорпиона, защото, през този знак на Зодиака, преминават транзитно Слънцето, Венера и Юпитер. Скорпионът въплъщава магия и мистика, затова обръщайте внимание на подсказките на интуицията си, те ще ви поставят на правилния път.

Любовни хороскопи октомври 2017Хороскопът на октомври 2017 година предсказва месец, изпълнен с амбиция и желание. Но периодът е сложен и може да постави капан на наивните. Творческите пориви могат да бъдат реализирани на определено място и в определено време, а колкото по-обмислени са вашите планове, толкова по-успешно ще бъде реализирането им. С други думи, ще преуспеят тези, които имат точни цели и силна мотивация. Именно затова има смисъл да разработите стратегия за близките седмици.
През октомври се случва едно от най-важните астрологични събития за годината - Юпитер, планетата на успеха и изобилието, променя позицията си и преминава в Скорпион, където ще бъде до ноември следващата година. Преминаването на Юпитер в този потаен знак на Зодиака ознаменува началото на период за решаване на трудни житейски загадки, изучаване на тъмните дебри на подсъзнанието. Вие може да откриете незадействани ресурси, скрити в мъгла. Магнетизмът и изцеляващата сила на Юпитер в Скорпион стимулира процесът на трансформации, благодарение на които вие ще постигнете порив, който да измени живота и да дадете старт за нови, перспективни начинания.

Любовни хороскопи септември 2017Хороскопът за септември 2017 предсказва страшно противоречиво време. От една страна вашият живот се отбелязва с известен напредък, а от друга, той постоянно ще бъде ограничават от различни странични фактори. Осъзнаването на това, че успехът е за вас, но все още не е приел окончателна форма, ще стане основния препъни камък за представителите на много от знаците на Зодиака. В резултат на това, някои хора ще стигнат до извода, че началото на есента на 2017 година е труден период. В същото време други, могат да сметнат подаръците на съдбата за не най-приятните септемврийски събития. Късметът е приготвил истинска изненада за тези, които се окажат истински силни и решителни, тях ги очаква успех във всеки аспект на живота.
Практически през целия месец планетите в Дева - Слънце, Меркурий, Марс, а по-късно и Венера ще бъдат в опозиция на Нептун в Риби. Девата се основава на логиката, практическият смисъл, пресмятането и реализма, а в същото време Рибите се свързват с интуицията, творчеството, идеализмът и липсата на яснота. Тези противоречия са подчертани през септември 2017. Влиянието на Нептун може да се изразява като лъжа, илюзии и неопределеност. Много от нас ще попаднат в различни капани, ще вземат грешни решения. Важното е различавате лъжливата от истинската информация. Постарайте се да бъдете по-рационални.
За знаците, принадлежащи на земната стихия (Телец, Дева, Козирог) месецът ще бъде продуктивен. Звездите ще бъдат също благосклонни към знаците на Водата (Рак, Скорпион, Риби), обещавайки им добро време. Хороскопът съветва представителите на огнената стихия (Овен, Лъв, Стрелец) да бъдат близо до основополагащите ценности, поддържайки баланса между иновациите и традициите, да бъдат отговорни и трудолюбиви. На знаците на Въздуха (Близнаци, Везни, Водолей) периодът носи свежи идеи, макар да присъства факторът „непредсказуемост“.
Ако говорим за любовните дела, то септември 2017 обещава да бъде хармоничен, особенно последни десет дни. Две планети, които имат отношение към любовта - Марс и Венера, ще действат съгласувано, преминавайки транзитно през знака Дева, където ги подкрепя позитивния аспект със страстния Плутон. Ако вие сте самотни, вероятно ви очаква съдбоносна среща. А ако вече имате любим човек, използвайте този месец, за да го съблазните още повече. Семейните двойки няма да страдат от недостиг на романтика. Но, за да бъдем точни, съпрузите ще бъдат по-заинтересовани от решаването на рутинни въпроси, които изискват повече внимание, а не толкова от романтика.

Любовни хоросопи август 2017Хороскопът за август 2017 година предвещава множество ярки събития. Ако от известно време, вие сте си поставили амбициозни цели, то последният летен месец ще ви подари реални възможности да осъществите тези планове. Освен това, тази прекрасна възможност може да се появи неочаквано.
Слънцето и Марс в Лъв дават енергия и динамизъм. Тяхното влияние е благоприятно за всички, но особено за хората от огнените знаци (Овен, Лъв, Стрелец), които могат с успех да се възползват от този период за извършване на дела, изискващи предприемчивост, смелост и иновационен подход.
Ако говорим за любов, то положението на Венера в Рак способства хармонизирането на отношенията и създаването на голяма емоционална близост с любимия човек. Влиянието на Рак стимулира осъзнаването на тези качества на личността, които обикновено са дълбоко скрити вътре.

Любовни хороскоп юли 2017 Юли, един от най-летните месеци, ни посреща с отворени обятия. Хороскопът за юли 2017 година показва, че през този месец се съчетават енергиите на Слънцето и Марс, осигурявайки прогрес във всички сфери на живота.
На преден план изпъкват уменията да вършите своята работа разумно, с висок професионализъм. Макар, че понятието "професионализъм" има доста широко тълкуване, те се разпростира и върху личните отношения. С други думи, би било грешно да се мисли, че всички усилия трябва да бъдат хвърлени само върху работата. В края на краищата е лято и не трябва да забравяте за личния си живот.

Любовни хороскопи юни 2017 Хороскопът за юни 2017 година предсказва наситен и плодотворен месец. Това е време, когато ще ви дойдат интересни идеи, още повече, че ще ви стигне енергията, за да ги осъществите в действителност. Слънцето и Меркурий до 21 юни 2017 се намират в Близнаци, което ще ви направи подвижни и комуникативни. Влиянието на планетите ви дава талант да убеждавате другите, което ви помага да осъществявате собствените си интереси.
Хороскопът за юни 2017 година за представителите на огнените знаци (Овен, Лъв, Стрелец) ще открият за себе си нови възможности в обичайните обстоятелства. Хармоничният аспект между Сатурн и Уран поддържа стремежа да постигнете своето. Много ще станат смели и самоуверени, ще бъдат решени на това, което по-рано им се е струвало немислимо. Имате огромен запас от сили, но е добре да го реализирате не за развлечения, а за по-разумни и практични занимания.

Любовни май 2017Хороскопът за май 2017 година обещава много усмивки, романтика и приятни емоции. Този пролетен месец ще накара целия свят да заблести с ярки цветове.
Представителите на огнените знаци (Овен, Лъв, Стрелец) могат да бъдат успешни в любовта. Венера ги прави съблазнителни и ги дарява с особен чар, пред който, на противоположния пол, му е трудно да устои. Това е подходящ период за начало на нови отношения и сключване на брак, защото аспектът между Венера и Сатурн благоприятства здравия любовен и брачен съюз. Тези, които са преживяли някакви конфликти, има добри възможности да ги разрешат благополучно.

Любовни хороскопи април 2017През този месец действат противоречиви астрологични влияния. У много ще се появи желание активно да действат, но хороскопът за април 2017 година предупреждава за възникване на обстоятелства, които ще възпрепятстват намеренията им.
През първата половина на месеца действа опозиция между Юпитер и Уран, която ще повлияе върху отношенията на всички нива, започвайки с личните, любовта, брака, приятелството, сътрудничеството и ще завърши с международните връзки. Наистина, че Юпитер е във Везни, който е знак на единството, хармонията и спокойствието, но те могат леко да бъдат нарушени, защото Юпитер се намира под ударите на дисхармоничен аспект.

Любовни хороскопи март 2017Първият пролетен месец обещава да бъде динамично време. Венера, Меркурий, Слънце, Марс и Уран правят транзити в Овен, знак, който е активен по определение. Хороскопът за март 2017 година говори за това, че се освобождава огромно количество енергия, появява се сила, смелост, творчество, желание за постигане на невъзможното.
Хороскопът за март 2017 година предвещава горещ и страстен месец, но понякога може да бъдете на границата на нелогичното, да грешите при установяването на хармонията и взаимното разбиране, спокойствие и сътрудничество. Месецът благоприятства промените, прогреса и експериментите, макар, че не всичко ще мине гладко. Ако тази енергия излезе от контрол, то са много вероятни различни неприятности.
Аспектите на планетите са достатъчно противоречиви. Има негативни аспекти – тао квадрат между Уран в Овен, Юпитер във Везни и Плутон в Козирог. От друга страна, хармоничните аспекти между Сатурн в Стрелец с Юпитер, Уран, Марс и Меркурий внася позитивна нотка. Затова еднакво възможни са и добри, и лоши варианти на развитие на обстоятелствата.

Любовен хороскоп януари 2017Първият месец на годината способства творчеството и стимулира въображението. Съблазни ще витаят в мечтите и ще се предават на фантазиите, но хороскопът за януари 2017 година съветва да подкрепите мечтите със здравословна доза реализъм. Трябва да направите план за действия в предстоящата година, а след това да положите усилия, така че всичко да се случи.
Януари обещава да бъде благоприятен за тези, които са истински решителни и настойчиви при преследване на своите цели, това се отнася и за кариерата, и за романтичните отношения.
Хората от огнените знаци (Овен, Лъв, Стрелец) ще вземат мерки за това, да постигнат заветните си цели. Не трябва да се страхувате от трудности, януари 2017 година е достатъчно благоприятен за реализиране на нови идеи и осъществяване на амбициозни проекти. Използвайте своята енергия, решителност и смелост, тогава може да очаквате бързо развитие на кариерата. От друга страна е добре да не бързате при взимате на решения. Важно е да си поставите конкретна задача и да изберете начин за нейното постигане и тогава всичко ще си дойде по местата.