Месечни любовни хороскопи 2020

Новата 2020 година е под управлението на Плъха. Ще има ярки промени в различни сфери, ще се увеличи позитивната енергия и ще бъдат решени материалните проблеми. Конфликтите и вътрешните противоречия ще останат назад. Много ще успеят да укрепят семейните връзки, да създадат семейство и да се „обзаведат“ с потомство. През новата 2020 година значително ще се укрепят отношенията с роднините. Миналите проблеми и разправии вече няма да ви се виждат прекалено трудни. Някои двойки ще успеят да избегнат официалния развод. А влюбените ще вземат съдбоносното решение да сключат брак. Но той ще бъде щастлив в случаите, когато и двамата партньори са настроени за семейство и деца.

Любовни хороскопи април 2020Венера, планетата на любовта и красотата, през април 2020 година ще бъде в знака Близнаци и ще остане тук по-дълго от обичайното, чак до началото на август, защото през май влиза в период на ретроградно движение.
През този месец ще се привличаме от ума и интелекта на другите. От първостепенно значение ще бъдат уменията на партньора да води интересен и съдържателен разговор, да се шегува. Това, дори е възможно, да стане доста ценена „любовна игра“, т.е. да ни привлича сексуално.
Тези, които вече са ангажирани в отношения, трябва много да внимават да не попаднат в двойствена ситуация. Възможни са желания за повече от един партньор. А е много вероятно да не успеете да прикриете следите си и от тук да се стигне до ситуация, да загубите човек, когото наистина цените.
През този месец ще изгубите търпимостта си към партньора/ката, ако те са ревниви и ограничават вашата свобода. Семейните ще се стремят да избягват „хомота“ на брачните задължения.
Ако вече усещате, че отношенията ви с партньора/ката са се изчерпали и искате да ги прекратите, добър период за това е времето на Пълнолунието, което ще се случи на 8 април 2020 г.

Любовни хороскопи февруари 2020През този месец особено силна енергия ще притежават Козирозите, защото в този знак са разположени Юпитер, Сатурн и Плутон, а на 16 февруари към тези планети се присъединява Марс. Хороскопът за февруари 2020 година показва, че трябва максимално да използваме тази енергия, да проявяваме изобретателност, при това оставяйки прагматични.
Хармоничният аспект между Марс в Стрелец и Уран в Телец стимулира изобретателността и помага да определите разумни начини за решаване на проблемите. С подкрепата на планетите ще ви бъде много по-лесно да намерите необходимите ресурси, за да преодолеете препятствията, задържали ви в продължение на много години. Повече от това, този аспект ще ви даде сили да осъществите в живота най-смелите си идеи.
Планетите в Козирог, оживени от присъствието на Марс в този знак, показват, че сега е най-подходящият момент да преминете към активни действия и да направите така, че всичко да се случи по най-добрия начин. Време е да изоставите старите ситуации и модели на поведение, които ви обвързват с миналото и блокират пътя към бъдещето. Всичко трябва да преобразувате в нещо съвършено ново, което може да засяга отношенията, професионалните въпроси или финансите.

Любовни хороскопи януари 2020Хороскопът за януари 2020 година предсказва, че през този месец, особено активни ще бъдат Козирозите, защото тук транзитират Слънцето, Меркурий, Юпитер, Сатурн и Плутон. Затова, периодът обещава да бъде много наситен и може да се очаква прогрес в най-различни области на живота.
Понеже знака Козирог е отличен стратег, добре би било да използвате тази интензивна енергия за разработване на планове за бъдещето, за определяне на цели и пътища за реализирането им. Но не трябва да мислите, че всичко е лесно достижимо, трябва да се отървете от илюзиите, че ще постигнете резултати за кратко време.
Едно от най-важните астрологични събития за месеца е Лунното затъмнение на 10 януари 2020, което ще се случи в 20-тия градус на Рак. Пълната Луна ще бъде в опозиция на стелиум от планети в Козирог, така че то ще стане трамплин за промени. Тъй като Лунните затъмнения са свързани с приключване, време е да преосмислите миналото и да се откажете от това, което вече се е изчерпало.
Оста на затъмнението подчертава съвпада на бавните планети - Сатурн и Плутон. Това е рядък и много силен аспект. Неговото влияние ще се усеща дълго време. За някои това ще означава да поемат отговорност, а за други – ще бъде време да получат награда за усилията, които са положили в миналото.