Месечни любовни хороскопи 2020

Новата 2020 година е под управлението на Плъха. Ще има ярки промени в различни сфери, ще се увеличи позитивната енергия и ще бъдат решени материалните проблеми. Конфликтите и вътрешните противоречия ще останат назад. Много ще успеят да укрепят семейните връзки, да създадат семейство и да се „обзаведат“ с потомство. През новата 2020 година значително ще се укрепят отношенията с роднините. Миналите проблеми и разправии вече няма да ви се виждат прекалено трудни. Някои двойки ще успеят да избегнат официалния развод. А влюбените ще вземат съдбоносното решение да сключат брак. Но той ще бъде щастлив в случаите, когато и двамата партньори са настроени за семейство и деца.

Любовни хороскопи септември 2020Хороскопът за септември 2020 година предсказва добър период за тези, които са настроени сериозно и практично, действат в съответствие с по-рано съставения план. Знаците, принадлежащи към Земната стихия са много активни през този месец, защото Уран транзитира в Телец, Сатурн, Юпитер, Плутон в Козирог и Слънцето в Дева, до 22 септември. Въздействието на всички тези планети ще поощрява трудолюбието, сдържаността и повишеното внимание.

Любовни хороскопи август 2020През август 2020 година ни очакват противоположни планетни влияние и от нас самите зависи какво на какво ще отдадем предпочитание, какво ще изберем.
Месецът започва с Пълнолуние, което ще се случи на 3 август 2020. Пълната Луна във Водолей стимулира промените, обещава вдъхновение и изпълняване на желанията. Обичайно, на Пълнолуние нараства емоционалността, но Водолей е въздушен знак и създава отчужденост и хладна атмосфера, затова емоциите ще бъдат под контрола на разума. Трябва да вземете под внимание, че оста на Пълнолунието сключва напрегнат аспект с Уран – планетата на промените, изненадите и неочакваните събития. Трябва да бъдете готови за това, че не всички промени ще се окажат желани и не всички изненади ще бъдат приятни.

Месечни любовни хороскопи юли 2020Хороскопът за юли 2020 година предсказва противоречив месец, защото действат и позитивни, и негативни планетни влияния. Тези противоречия могат да доведат до напрежение и дори до криза. Но крайният резултат обещава да бъде положителен. Вие ще успеете да се окажете от това, което е остаряло и да откриете път към новото.
Едно от важните астрологични събития на месеца е лунното затъмнение на 5 юли 2020 година в Козирог. Слънцето и Луната ще си противостоят по оста Рак – Козирог, което ще активира ситуации, свързани с кариерата, дома и семейството. Не е изключено, някои от тях да се обострят, но след това ще дойде тяхното разрешаване. Цикълът, започнал преди около две години, сега завършва, освобождавайки място за нови направления.
Енергията на лунното затъмнение често дава прозрения за нещо, което е много важно.

Любовни хороскопи юни 2020Хороскопът за юни 2020 година предсказва време, когато особено значим ще бъде правилният избор на цели. Сега, както никога, ще бъде важна способността реалистично да оценявате своите сили.
През този месец много от планетите са ретроградни: Юпитер, Плутон, Сатурн, Венера и Меркурий. Те предлагат да направите анализ на текущото положение на нещата, за да разберете кое е възможно и кое не, и какви са вашите лични предели. Независимо колко добри идеи имате и колко силно искате да ги осъществите, всичко ще се случва много бавно. За да започнете да се движите по нов път, трябва да остави зад себе си всичко онова, което не способства прогреса.
Лунното затъмнение на 5 юни 2020 година ще бъде в Стрелец, предсказвайки решение на ситуации, които не са били решени на време. Аспектите на затъмнението са дисхармонични – Луната в опозиция на Слънцето и Венера в Близнаци формират квадратура с Марс и Нептун в Риби.

Любовни хороскопи мая 2020Хороскопът за май 2020 година предсказва период, когато е възможно да осъществите някои промени в живота си. Възможно е отдавна да сте ги планирали, но да не сте се решавали, наистина, да ги осъществите. Сега, предизвиканите от пандемията проблеми, могат да станат катализатор на значителни промени, както в социалната, така и в личната сфера. Всичко това, което се е разбъркало, ще бъде „подредено“ на основата на други принципи.

Много е вероятно да има напрегнати ситуации, но астрологичните влияния през май са предимно хармонични. Това говори, че трудностите са преодолими. Предстоящият път ще ви се стори труден, но именно тези моменти ви карат да се променяте, да намирате решения и ресурси, за които по-рано не сте се замисляли. Затова е важно да се стегнете, да се мобилизирате и да си поставите конкретни цели. В това ще ви подкрепя Нептун в Риби, като ще ви дарява с нужното вдъхновение.

Любовни хороскопи април 2020Венера, планетата на любовта и красотата, през април 2020 година ще бъде в знака Близнаци и ще остане тук по-дълго от обичайното, чак до началото на август, защото през май влиза в период на ретроградно движение.
През този месец ще се привличаме от ума и интелекта на другите. От първостепенно значение ще бъдат уменията на партньора да води интересен и съдържателен разговор, да се шегува. Това, дори е възможно, да стане доста ценена „любовна игра“, т.е. да ни привлича сексуално.
Тези, които вече са ангажирани в отношения, трябва много да внимават да не попаднат в двойствена ситуация. Възможни са желания за повече от един партньор. А е много вероятно да не успеете да прикриете следите си и от тук да се стигне до ситуация, да загубите човек, когото наистина цените.
През този месец ще изгубите търпимостта си към партньора/ката, ако те са ревниви и ограничават вашата свобода. Семейните ще се стремят да избягват „хомота“ на брачните задължения.
Ако вече усещате, че отношенията ви с партньора/ката са се изчерпали и искате да ги прекратите, добър период за това е времето на Пълнолунието, което ще се случи на 8 април 2020 г.

Любовни хороскопи февруари 2020През този месец особено силна енергия ще притежават Козирозите, защото в този знак са разположени Юпитер, Сатурн и Плутон, а на 16 февруари към тези планети се присъединява Марс. Хороскопът за февруари 2020 година показва, че трябва максимално да използваме тази енергия, да проявяваме изобретателност, при това оставяйки прагматични.
Хармоничният аспект между Марс в Стрелец и Уран в Телец стимулира изобретателността и помага да определите разумни начини за решаване на проблемите. С подкрепата на планетите ще ви бъде много по-лесно да намерите необходимите ресурси, за да преодолеете препятствията, задържали ви в продължение на много години. Повече от това, този аспект ще ви даде сили да осъществите в живота най-смелите си идеи.
Планетите в Козирог, оживени от присъствието на Марс в този знак, показват, че сега е най-подходящият момент да преминете към активни действия и да направите така, че всичко да се случи по най-добрия начин. Време е да изоставите старите ситуации и модели на поведение, които ви обвързват с миналото и блокират пътя към бъдещето. Всичко трябва да преобразувате в нещо съвършено ново, което може да засяга отношенията, професионалните въпроси или финансите.

Любовни хороскопи януари 2020Хороскопът за януари 2020 година предсказва, че през този месец, особено активни ще бъдат Козирозите, защото тук транзитират Слънцето, Меркурий, Юпитер, Сатурн и Плутон. Затова, периодът обещава да бъде много наситен и може да се очаква прогрес в най-различни области на живота.
Понеже знака Козирог е отличен стратег, добре би било да използвате тази интензивна енергия за разработване на планове за бъдещето, за определяне на цели и пътища за реализирането им. Но не трябва да мислите, че всичко е лесно достижимо, трябва да се отървете от илюзиите, че ще постигнете резултати за кратко време.
Едно от най-важните астрологични събития за месеца е Лунното затъмнение на 10 януари 2020, което ще се случи в 20-тия градус на Рак. Пълната Луна ще бъде в опозиция на стелиум от планети в Козирог, така че то ще стане трамплин за промени. Тъй като Лунните затъмнения са свързани с приключване, време е да преосмислите миналото и да се откажете от това, което вече се е изчерпало.
Оста на затъмнението подчертава съвпада на бавните планети - Сатурн и Плутон. Това е рядък и много силен аспект. Неговото влияние ще се усеща дълго време. За някои това ще означава да поемат отговорност, а за други – ще бъде време да получат награда за усилията, които са положили в миналото.