Хороскоп май 2020 за ВодолейГледай в youtubeХороскопът за май 2020 година препоръчва на Водолеите да се заемат с личния си живот. Ако романтичните отношения се нуждаят от продължение, направете предложение за брак. Месецът е чудесен за годеж и сватба, не изпускайте момента. На семейните няма да им бъде леко, защото бракът им се „пука по шевовете“. В много от случаите вие сте си виновни, защото се потапяте в работа и купони с приятели. Постарайте се да промените ситуацията, за да не стигнете до развод.
В края на май ще бъде добре Водолеите да хвърлят всички усилия за реализирането на проектите и за решаването на битовите проблеми. Ако не ви достигат парите, поискайте от близките си или вземете кредит от банката. Не си и помисляйте да мързелувате и да се отпускате, иначе ще изпуснете много перспективи. Кариерата ще „хвръкне до небесата“ при творческите личности, а за търговците, месецът ще се окаже труден.

Астрологичната прогноза за май 2020 година предсказва на Водолеите възникване на въпроси, на които трудно ще намерят отговори. Вие живеете с илюзии, което сериозно вреди на финансовото ви положение. Около вас се намират хора, които със задоволство печелят пари за сметка на някой друг. Жалко е, че сред тях има ваши приятели и колеги.
Любовен хороскоп за май 2020 година за Водолей
Месец май ще бъде благоприятен за Водолеите, които искат най-накрая да приключат ремонта на дома, да обновят интериора и да сложат ред в двора на вилата. Парите ще стигнат за всичко това, затова се захващайте за работа.
Няма да минете без рискови начинания, но по друг начин няма да успеете да решите въпросите с покупката на жилище. Важно е да намерите надеждни партньори и такива хора, които многократно са се занимавали с такива въпроси. Удачно ще се осъществят плановете на семейните хора. Във вашето обкръжение ще се появят хора, които искрено ще ви подкрепят във всичко – и във финансите, и в личните дела.
Водолеите са очарователни и общителни, затова няма да се наложи да скучаят сами през този месец. Толкова много ухажори и почитатели на таланта ви никога не сте имали. Но все пак си пазете енергията, а емоциите пускайте в хода на най-екстрените ситуации. Хороскопът за май 2020 година предсказва интересна среща на Водолеите, които все още не са семейни. Вие изведнъж ще разберете, защо до сега сте сами. Просто не сте намерили „своя“ човек. Сега личният ви живот ще тръгне в позитивно направление.
В края на пролетта всичко при Водолеите ще бъде чудесно. Щастието, в образа на втората половинка, ще се появи внезапно. Но не гледайте на избраника/цата от позицията на идеален спътник. Снизходителността и лоялността са прекрасни качества, но ако наистина обичате човека.
Кариерен и финансов хороскоп за май 2020 година за Водолей
Състояние на „прегаряне“ очаква Водолеите в работната сфера. По пътя към постигане на целите ще срещнете такива препятствия и безизходица, че практически няма да ви бъде възможно да ги преодолеете сами. Но не губете оптимизма си, бъдете самоуверени и упорити. Бъдете внимателни при превод на пари, възможни са големи загуби и непоправими грешки.
Хороскопът за май 2020 година предсказва на Водолеите добър доход от творчески проекти. Със средствата, които ще получите, ще можете да довършите ремонта и да купите всичко необходимо за дома. Не са изключени проблеми с продажбата на недвижим имот. Процесът по ликвидацията ще се застопори, което ще повлияе върху отношенията ви с близките.
Месецът е отличен за почивка сред природата или пътешествие. Но, ако ситуацията рязко се обърне в друга посока, задълбочете се в работа или в личния си бизнес. За да допълните енергийния си потенциал се заемете с любимото си хоби, общувайте с позитивни хора и се обучавайте. Втората половина на месеца ще премине добре при Водолеите, които отпътуват в командировка. Бъдете инициативни, ако зад граница ви предложат сътрудничество при изгодни условия.
Хороскопът за май 2020 година предсказва на Водолеите достоен бонус към основната си заплата. Той ще се окаже съвсем на място, особено преди отпуската. Ако децата ви са подрастващи, ще ви „докарат“ доста проблеми. Ще се наложи да се заемете с оформянето на документи, с кандидатстване и постъпване във висше училище и с търсене на квартира.
Здравен хороскоп за май 2020 година за Водолей
Хороскопът за май 2020 година предсказва на Водолеите неприятности със здравето. Повечето от тях ще се появят заради умора и стрес. Старайте се по-малко да се ядосвате и да избухвате в обкръжението на близките си. Не забравяйте за физическото си състояние, профилактиката и грижите за състоянието на здравето трябва да бъде комплексно и систематично. Задължително спортувайте, закалявайте организма, медитирайте!
Водолеите трябва да намерят време и да посетят личния си лекар. Дори и да се чувствате добре, все пак си направете медицински изследвания. Нали е по-добре да предотвратите заболяването? Честите простуди са следствие на отслабнал имунитет. През пролетта често се обострят някои хронични заболявания, отделете внимание на ставите и стомаха.