Хороскоп май 2020 за ВезниГледай в youtubeВърху Везните, през май, ще се стовари космическа умора, ще им се иска да избягат от работа и да се скрият на необитаем остров. За съжаление няма да ви се предостави такъв подарък от съдбата. Ще ви се наложи усилено да работите и да общувате с хората.
Хороскопът за май 2020 година предсказва на Везните разнообразни събития през целия месец. Ще ви се удаде да пътешествате, да поработите активно върху себе си и да се изпълните с нови знания. Но бъдете внимателни, не е разумно да афиширате плановете и личния си живот. Обратно, някои моменти трябва да пазите в тайна. Понякога е полезно да поддържате в напрежение тези, които ви завиждат и дори не крият негативното си отношение.
На кариерен ръст могат да разчитат Везните, които се отнасят сериозно и отговорно към работата си. Подходът ви за създаване на устойчива финансова основа може да бъде неординарен, а крайният резултат ще зависи от въодушевлението ви.

През май ще ви предложат сътрудничество, не бързайте да казвате „да“. Обмислете всичко внимателно, за да не се разочаровате от партньора/ката.
Жените Везни, през май, не трябва да спорят със съдбата. Всичко, което тя ви дава, приемайте с благодарност. Благополучно ще бъдат разрешени личните проблеми, а любовният роман може така бързо да приключи, както е и започнал. Във финансовата сфера са възможни куриозни ситуации. Всичко ще зависи от парите, които решите да вложите в новия проект.
Хороскопът за май 2020 година препоръчва на семейните Везни, да бъдат по-внимателни към близките си. Ако ви се струва, че те очакват от вас само парична подкрепа, дълбоко се лъжете. Топлото, задушевно разбиране не може да бъде заменено от нищо. Стресът и психическото неразположение могат да бъде избегнати, ако се заемете с творчество или си почивате по-често сред природата. Между другото, нали вие отдавна искате да си купите вила? Тога давайте, напред към своята мечта!
Любовен хороскоп за май 2020 година за Везни
На Везните им предстои да се занимават с битови, семейни и строителни дейности. Натрупаната енергия ще се окаже недостатъчна, за да реализирате всичко замислено. Единственият начин е да издържите и мълчаливо да вършите работата си. Тогава и отношенията с роднините ще бъдат топли, и ще се укрепи материалната основа. Не трупайте в себе си злост и обиди, дайте воля на чувствата и положителните емоции.
Хороскопът за май 2020 година съветва Везните да планират почивка или пътешествие за края на пролетта. Не се скъпете за пътуването, посетете някоя слънчева страна и се отпуснете далече от дома. А, ако пътуването се провали, не се разстройвайте. Вилата ще компенсира това, което не се е получило. Възможно е да възобновите отношенията си с човек, когото някога силно сте обичали.
Астрологичната прогноза за май 2020 година обещава на влюбените Везни чудесен месец. Няма да се наложи да се измъчвате, за да измислите как да плените избраника/избраницата с изненади. Буквално, като с някакво вълшебство, те ще се появяват сами. Ако се наложи по някакви причини да се разделите временно, не се противопоставяйте на обстоятелствата. Още повече, че раздялата укрепва отношенията, а също помага да проверите чувствата си.
Кариерен и финансов хороскоп за май 2020 година за Везни
В началото на май, Везните благополучно ще решат въпроси, свързани с покупката на жилище, продажбата на имущество и оформянето на документи. Не се налага дори да инвестирате финансово, за да преодолеете трудностите. Пазете се от собствения си максимализъм и поставете акцент върху организацията на работния процес.
Ще се чувствате притеснени от бизнес – проектите и деловите партньори. Предстои ви да изчислявате и премисляте, за да поразите съмишлениците си с интересни предложения. Хороскопът за май 2020 година не препоръчва на Везните да хитруват и да се забъркват в интриги, това едва ли ще им помогне в кариерата. И бъдете внимателни в изказванията си по отношение на конкурентите. Те веднага ще дадат отпор, а ще ви бъде трудно да се отбранявате.
На Везните, които са началници, в средата на месеца ще им се наложи рязко да променят плановете си. Не са изключени проверки от инстанции, данъчни глоби и истинска бъркотия в книжата. Ако се оправите с всичко това, считайте, че сте спечелили. Много работа, без почивка, очаква Везните, които са служители. Работа ще бъде не само монотонна, но и изнурителна. Подобна ситуация очаква Везните и във финансовата сфера. Ако разумно координирате действията си, ще получите значителен приход. Ограничете разходите, поддържайте стабилен бюджета си.
Здравен хороскоп за май 2020 година за Везни
Везните не трябва да работят безкрайно, защото здравето им ще се окаже под заплаха. В резултат ще получите не само слаб имунитет, но и психическо разстройство. Важно е на време да се обръщате към лекар, а не да се доверявате на народните средства.
Хороскопът за май препоръчва на Везните да обърнат внимание на старите болести. Ако са станали хронични, със сигурност ще напомнят за себе си в разгара на пролетта, а за да не се случи това, проведете редица профилактични процедури и пийте витамини. Не са изключени аварийни ситуации и травми, затова, когато шофирате, не се разсейвайте с телефона.