Хороскоп май 2020 за ТелецГледай в youtubeАко Телците не се притесняват да бъдат инициативни, ще се окажат далече, пред всички. Толкова ярки промени се очакват, че може да се усетят абсолютно щастливи хора.
Хороскопът за май 2020 година препоръчва на Телците да бъдат активни и дейни. Недейте да скромничите, покажете талантите си и разкрийте вътрешния си потенциал. Ако се съмнявате в нещо, потърсете съвет от по-опитни колеги или партньори. Новите проекти ще се окажат финансово изгодни и креативни. Ще ви хареса да се занимавате с дела, които по-рано са ви се стрували много трудни за реализиране.
Полезно ще бъде да рационализирате и коригирате своите действия, за да не се окажете „на минус“. Хора, с които ще се запознаете в началото на месеца, на семинар или по време на командировка, ще ви окажат подкрепа. Те не само са разумни професионалисти, но и интересни, по характер, личности. Важно е, Телците да се стремят към душевен комфорт, а не само да преследват пари и кариера.

Астрологичната прогноза за май предсказва на Телците незабравими срещи и увлекателни дейности. Ако си вземете отпуска, отидете някъде на топло, за да си починете. Климатичните условия и романтичните запознанства ще ви позволят да укрепите здравето и да подобрите настроението си. Само не губете самообладание, това може да доведе до разочарование в любовната сфера.
Любовен хороскоп за май 2020 година за Телец
Месецът ще бъде успешен за семейните Телци, които планират преместване на местожителството си. Не забравяйте да редуцирате вещите, за да не понесете със себе си много излишни и ненужни неща.
Хороскопът за май 2020 година обещава на влюбените Телци незабравим месец. Пролетта е в разгара си, страстите кипят, а романтичното настроение е безкрайно. Важно е да не разочаровате избраника/цата и да бързате с изводите. Не са изключени проблеми от личен и битов характер, ако се съберете да живеете заедно. Обърнете се за мъдри съвети към роднините, за да не допуснете грешки.
Жените, родени под знака Телец, през май ще летят в облаците, заради прилив на романтика и нежност. Вие не просто ще се влюбите, а ще погледнете на чувствата от друг ъгъл. Преди не бяхте забелязали, че партньорът може да бъде и приятел, и любовник, и дори да помогне в служебните дейности. Сега това е голямото откритие за вас!
Хороскопът препоръчва на Телците да бъдат по-внимателни към близките си. На някои от тях ще им бъдат нужни не само добрите ви думи, но и материална подкрепа. Проектирайте ситуация върху себе си, за да помогнете от цялото си сърце, а не машинално. Такива моменти истински укрепват отношенията, а също и зареждат с бодрост.
Финансов и кариерен хороскоп за май 2020 година за Телец
Хороскопът за май съветва Телците да правят планове и без задръжки да ги реализират. Колкото по-енергични бъдете, толкова по-бързо ще осъществите мечтите си в реалността. Удачно ще се получат взаимоотношенията ви със задграничните партньори, командировките и пътуванията по лични въпроси. Ако имате собствен бизнес, уверено сключвайте сделки и подписвайте договори.
На трудещите се в производството или в офис Телци, май ще донесе не само изкачване в кариерата, но и по-висока заплата. Затова пък, на предприемачите ще им се наложи да се поизпотят, за да постигнат желаното. То ще се осъществи, но по-късно, не трябва да бързате с взимането на решения. Много ще получат подкрепа от влиятелни особи.
Относно финансовата страна на нещата, очаквайте „полъха на топъл вятър“. Разбира се, няма как да преживеете месеца без да похарчите известна сума пари, но няма и да останете без тях. Бъдете внимателни с инвестициите, като е по-добре изобщо да се откажете от тях. Особено, ако сте в началото на комерсиалната си дейност и имате малко познания за бизнес операциите.
Здравен хороскоп за май 2020 година за Телец
Ако Телците, през май, не спазват хранителен режим и не си почиват пълноценно, ще затънат в здравословни проблеми. Не са изключени кожни заболявания - дерматит, екзема и редица други, за които изобщо не сте чували. И така, спешно преразгледайте своя рацион, включете в него витамини и полезни микроелементи. И, разбира се, наспивайте се. Добрият сън, през пролетта, ще ви помогне не само да укрепите общото си състояние, но и имунитета.
Хороскопът за май препоръчва на Телците да се занимават със спорт. Движете се повече! Дори да не станете професионалисти и да не получите световна купа, физическото ви здраве ще стане много по-добро. Сутрин тичайте, през деня ходете пеша, а вечер може да посетите фитнес залата. А през уикенда отидете на сауна, така ще се освободите от негативизма и ще се подмладите видимо.
Пролетта е време за пробуждане и преобразяване! Непременно се запишете за козметик и стилист. Не трябва да се доверявате само на своя вкус, специалистите ще ви подскажат какво ви стои добре, как да се облечете и как да се грижите за лицето и тялото си. Между другото, време е да се отървете от старите си дрехи. Отивайте на пазар, зарадвайте себе си с нови вещи.