Хороскоп май 2020 за СтрелецГледай в youtube Ако Стрелците честно си признаят, че обичат своята работа от цялото си сърце, тя ще им се отблагодари. Предстои ви нелек, в професионално отношение, месец. Дръжте се! Доверете се на собствения си потенциал, а не на колегите или на добричкия началник.
Хороскопът за май 2020 година препоръчва на Стрелците да установяват бизнес контакти, за да гледат уверено в бъдещето. Основата за работата е осигурена, сега трябва да реализирате достойно идеите си. Не губете енергията си за дреболии, тя не е безкрайна. Не забравяйте да общувате с роднините и приятелите. Откровените разговори ще сложат в ред психическото ви състояние. С колегите бъдете открити, за да постигнете заедно резултати.
На жените, родени под знака Стрелец, през май, ще им бъде трудно да постигнат желаното.

Навсякъде ще има „подводни камъни“, препятствия и хора, с които ще ви бъде трудно да намерите взаимно разбирателство. Но, ако бъдете наблюдателни и упорити, може да получите всичко – пари, взаимни чувства и вътрешен комфорт.
Творческите личности трябва с хъс да се захванат за проектите. Само така ще успеят да направят впечатление на тези, с които заедно работят.
Любовен хороскоп за май 2020 година за Стрелец
През май на Стрелците определено ще им провърви в личния живот, а те така силно мечтаят за искрени чувства! Банална среща ще доведе до такава прекрасна връзка, че вие наистина ще повярвате в голяма любов. Важно е да не се предавате и да проявявате романтичната си страна.
Хороскопът за май 2020 година препоръчва на семейните Стрелци скоростно да решат въпроса с покупката на ново жилище. От това, колко бързо съобразите и внесете парите, ще зависи по-нататъшното ви благополучие. С лекота се съгласявайте да провеждате откровени разговори, те водят до разрешаване на стари конфликти. Възможно е неочаквано да се появи човек, с когото по-рано сте били женени. Не си и помисляйте да „настъпвате същото гребло“ втори път, защото удря с всички сили.
Близки роднини ще помогнат на влюбените Стрелци да избегнат катаклизмите в любовните дела. Ще им благодарите за моралната подкрепа. Това ще засегне не само битовите въпроси, но и взимането на решение за сключване на брак.
Хороскопът за май не съветва да се доверявате само на интуицията си, тя може да ви доведе до многобройни грешки. Сдържайте емоциите си, ако се влюбите в някой, който не е за вас. Разгледайте новия си партньор/новата си партньорка от всички страни, не се оставяйте да ви манипулират.
Кариерен и финансов хороскоп за май 2020 година за Стрелец
Астрологичната прогноза за май 2020 година обещава на Стрелците много изгодни предложения за работа. Вие дори ще бъдете объркани за известно време, относно това, с което ще се заемете за първи път. Добре е, че до вас ще се окажат влиятелни личности, които ще ви подтикнат към комплексно решаване на въпросите. Не е изключена интересна командировка, на която ще тръгнете с колега.
През май Стрелците трябва да учат, да повишават своята квалификация и да посещават курсове. Но всичко това няма да ви затруднява, а ще ви радва, защото процесът на поглъщане на информация ще окаже влияние върху развитието ви. Не тръгвайте нагоре по кариерната стълбица, защото шансът да се изкачите ще бъде проблематичен.
Хороскопът за май 2020 година предсказва на Стрелците удачни моменти, от които ще зависи професионалното им израстване. Дори няма да забележат, как ще станат търсени партньори за големите компании. Възможни са дребни конфликти и спорове, но дори те ще се окажат продуктивни. Важното е да не бягате от отговорностите, иначе всичко планирано ще се „срути“.
На тези, които работят в производството, им предстои да се сблъскат с финансови проблеми. Върху това ще повлияе и умората, и жестоката конкуренция. Не падайте духом, набележете за себе си това, което ще укрепи материалната основа в кратки срокове. Прилични суми може да получите само след изпълнението на огромен обем работа. Няма да бъде лошо да спестявате, това ще ви помогне да натрупате нужната сума за отпуската.
Здравен хороскоп за май 2020 година за Стрелец
Здравето на Стрелците е добро, но засега. Ако през май забравите да направите профилактика на хроничните заболявания, ще си спомните какво е алергия, хемороиди и остеоходроза, с усложненията. Трябва да бъдете много внимателни зад волана, в спортната зала и по време на къпане във водоеми. Изключете от програмата екстремните спортове, защото те ще ви възнаградят със сериозни травми и счупвания.
Хороскопът за май съветва Стрелците във всичко да спазват „мярката“. Особено в храненето. Много от продуктите не са безопасни за стомаха. И, разбира се, направете си процедури за подмладяване на организма. Интоксикацията и зашлаковането могат да станат причина за възникването на много болести, затова проведете редица очистващи сеанси. Особено внимание обърнете на червата, черния дроб и задстомашната жлеза.
За укрепване на психиката се заемете с йога, масаж и медитация. Жените Стрелци е добре да посетят козметик, диетолог и стилист. На улицата е пролет, затова е добре да освежите външния си вид. Разгледайте също и гардероба си, той е остарял отдавна.