Хороскоп за Риби май 2020 Гледай в youtubeПрез май Рибите трябва да следват точен план за работата и личния си живот. Ако стъпите рязко в ляво или със затворени очи се втурнете напред, ще се спънете и ще се нараните. Колкото по-премерени бъдете, толкова по-добре ще реализирате плановете си.
Хороскопът за май 2020 година препоръчва на Рибите с богат вътрешен свят и въображение спешно да се заемат с творческа дейност. Не е нужно да измислят велосипеда, ще успеят да създадат нещо по-добро и полезно. Важно е желанието, хъса и позитивното настроение. Хората, които се занимават с бизнес и търговия трябва да търсят надеждни партньори. Пазарът е „трудна игра“, можете много лесно да изгубите всичките си спестявания. Застраховайте се, вложете парите си в нещо сигурно, това, което многократно сте проверили.
В края на месеца Рибите ще линеят от скука и тъга.

Много дори ще решат да се консултират с психолог, за да не стигнат до тежка депресия. А всичко е много просто: заемете се с работа. Това е най-ефективното средство срещу мързел. Отнесете се отговорно към новите си задачи, реализирането им ще ви приближи към заветната мечта.
Старите планове, свързани с преместване и големи покупки, ще се осъществят успешно в реалността. Рибите, най-накрая ще се усетят комфортно и спокойно. Хороскопът за май 2020 година обещава на Рибите много впечатления, ярки срещи и увлекателни пътешествия. Но дори далече от дома се занимавайте с учене, търсете нова информация и жадно поглъщайте това, което ви предложат. Не говорим за храна, разбира се! С яденето трябва да бъдете особено внимателни, защото са възможни отравяния и болнично лечение.
Любовен хороскоп за май 2020 година за Риби
Рибите не просто преследват любовта, те самите я измислят. Страстта към насладите, излишествата от чувства и приливите на емоции могат да се окажат пагубни в края на пролетта. Постарайте се да снижите своите изисквания и да не потъвате в илюзии. Очакват се доста проблеми при общуването с роднините. Оказва се, че някой от тях носи камък вместо сърце в душата си. Той може да ви забърка в някакъв конфликт.
Хороскопът за май 2020 година предсказва на самотните Риби важна среща. Съдбата така щедро ще ви награди, че ще поискате веднага да се сгодите с новопоявилия се партньор/ка. Не бързайте, премислете всичко, до най-дребните подробности, доверете се на сърцето си. Ако отдавна сте сами, възможността да направите грешка в личния си живот е значителна. Никой не ви кара да бързате, срещайте се, наслаждавайте се на романтичните моменти.
Семейните Риби трудно ще общуват със съпруга/та. А и децата по някаква причина са се отдръпнали ... А и капиталният ремонт се е закучил, колата се чупи по сто пъти на ден… Накратко, проблемите са много, а няма време за тях. Седнете и претеглете всички „за“ и „против“. Важно е да не се заемате с всичко, веднага, защото така нищо няма да довършите до край.
Кариерен и финансов хороскоп за май 2020 година за Риби
Месецът е добър за деловите и инициативни Риби, които не си губят напразно времето. Ще успеят да сключат сделка, да подпишат договор на високо ниво и да посетят страна, която в бъдеще ще стане техен „втори дом“. И така, служебната сфера ще се укрепи до такава степен, че ще ви се иска нищо да не правите и да не предприемате нищо. А това ще бъде глобална грешка! Движете се напред дори в случай, че постигнете много.
Хороскопът за май 2020 година обещава на Рибите стабилно финансово положение. Получаването на пари в хазната ви може да е изкушаващо за егоистичните личности, които ви заобикалят. Помнете, ако дадете на някого на заем, повече няма да видите тези пари. Откажете от кредити, ако са с висок лихвен процент. Това е истински капан, бъдете внимателни.
Стремително ще се развива бизнесът на Рибите, особено, ако това е началото на комерсиалната дейност. Близо до вас са партньорите, които оценяват мнението и предложения ви. Ценете тези взаимоотношения и влагайте в практиката онези знания, които сте получили по-рано.
Здравен хороскоп за май 2020 година за Риби
Здравето на Рибите може да се разклати, заради елементарно неглижиране на грижите за неговото поддържане. Вие дори забравяте да си миете ръцете преди да седнете да се храните, а какво да говорим за гимнастика и хранителен режим. Ще има много подводни рифове, справете се с тях в кратки срокове. Още повече, че с имунитета всичко е наред, остава само да поддържате „здрав дух в здраво тяло“.
Хороскопът за май 2020 препоръчва да спазвате диета, да пиете витамини и да стоите на слънце. И нека всичко да бъде с мярка. Ако планирате да живеете до сто години, трябва да включите в рациона си полезни продукти, да се движите повече и да си лягате навреме. Не забравяйте за народните методи за закаляване, защото те ще ви помогнат да се отървете от старите си заболявания.
Астрологичната прогноза за май съветва Рибите да си вземат отпуска и да заминат някъде на топло. Ще си починете пълноценно, ще поплувате и, разбира се, ще се заредите с положителни емоции. Само бъдете внимателни към алкохолните напитки, за да не размътите разума и да не замъглите съзнанието си до крайност.