Хороскоп май 2020 за РакГледай в youtubeХороскопът за май 2020 година обещава на Раците нов и приятен, във всички отношения, кръг на общуване. Вие не просто ще очаровате със своя чар и интелект околните, но и сами ще получите максимум удоволствия от случващите се събития.
Кариерата при Раците ще се устреми нагоре, но ще се наложи доста да се постараете при „стръмното изкачване“. Възможни са дейности от най-различен характер, затова бъдете последователни и системни. Успех очаква медиците, икономистите, юристите и тези, които неотдавна са започнали собствен бизнес. Колкото по-безкористни и честни бъдете, толкова по-бързо може да получите подкрепа по основните въпроси. Не пестете чувствата си, те ще ви вдъхновяват към действия.
През май, на жените Раци им предстои да преживеят труден момент.

Ако всичко претеглите, обмислите и вземете вярно решение, за дълго ще се предпазите от лични и финансови проблеми. Помнете, че за последиците от свършеното ще се наложи да отговаряте именно вие. Не трябва да прехвърляте бремето на тревогите върху чужди плещи.
Хороскопът за май 2020 година не препоръчва на Раците да рискуват, дори, ако се отнася за голяма сума пари. Едва ли по този начин ще успеете да попълните сметката си. Наоколо са се притаили недоброжелатели и конкуренти, бъдете внимателни. Не са изключени сплетни относно личния ви живот, което ще ви извади от душевното ви равновесие. Е, не обвинявайте никого, защото сами сте си виновни, че непрекъснато, без умора, разказвахте за любовния си роман.
Любовен хороскоп за май 2020 година за Рак
Семейство и любов са двете думи, които водят Раците през живота. Но през май, по някаква причина, няма да ви достига времето за романтика и за създаване на устойчиви отношения. Не тъгувайте, спокойно наблюдавайте всичко, което се случва. Ако се влюбите, махнете катинара от сърцето си, който сте поставили след раздялата с бившия си партньор/бившата си партньорка. Чувствата ще се окажат силни и искрени, не бягайте от тях.
Хороскопът за май 2020 година предсказва на самотните Раци доста запознанства. Вие дори няма да спите нощем, мислейки с кого да отидете на среща. Доверете се на интуицията си, тя няма да ви позволи да сбъркате.
Отношенията с роднините ще бъдат чудесни. Споровете на битова тема ще изчезнат, но все пак може да остане неприятна следа след тях. Важно е да не се засягате напразно, дарявайте светлина и излъчвайте оптимизъм! Всичко ще ви се получи, ако поискате, не се вглеждайте в миналото.
Астрологичната прогноза за май 2020 година препоръчва на семейните Раци да избягват рутината. Стига сте чакали каквото и да било, време е сами да бъдете инициативни. Ако планирате отпуска през този месец, то това ще бъде чудесно. Ще успеете изгодно да си починете на морето. И не е нужно да разказвате на всички наоколо къде сте решили да отидете. Посветете времето само на себе си и на своята половинка.
Финансов и кариерен хороскоп за май 2020 година за Рак
В началото на май, Раците ще имат толкова много неща за вършене, че няма да им остане време за почивка. Преговори с нови партньори, пътувания в чужбина и подписване на договори … страшна суета! Но ще ви бъде приятно да осъзнаете, че сте на „гребена на вълната“ и, че сте се устремили към върха. Важно е бъдете внимателни и да не си позволявате да манипулирате останалите.
Хороскопът за май съветва творчески ориентираните Раци да хванат „бика за рогата“. С други думи, да изявят талантите си където е нужно. Ако нещо изначално „не е вашето“ или не внушава доверие, то веднага се откажете от него. На хоризонта ще появят много изгодни проекти, вземете всички. Ще успеете да ги реализирате много по-рано от уговорения срок. .
Месецът е благоприятен за Раците, които не си представят живота без движение и пътувания. Вие нито един ден няма да останете в офиса или у дома си, дори няма да успеете да разопаковате куфара си. Ще имате много предложения за сътрудничество, важни срещи и делови разговори. Ако намерите подкрепа в лицето на влиятелен човек, то за дълго ще се застраховате срещу проблеми. Предприемачите няма да има от какво да се страхуват, защото вложените в бизнеса пари, най-накрая, ще започнат да работят за тях.
Относно парите – ще ги има и то в голямо количество, но трябва добре да контролирате разходите, за да не се окажете с главата надолу във финансова криза. Купувайте само това, което наистина ви носи полза и без което е невъзможно да живеете.
Здравен хороскоп за май 2020 година за Рак
Състоянието на здравето на Раците през този месец, не може да се нарече изключително. За съжаление ще имат доста проблеми, както със стари, така и с нови заболявания. На първо място трябва да поставите профилактиката, изследванията и витамините. Добрият имунитет и спортните упражнения ще ви дарят с чудесно самочувствие.
Хороскопът за май препоръчва на Раците да се откажат от лекомислените интимни връзки. Не си заслужава да търсят удоволствие, заради което, след това, ще се наложи да решават дълго проблеми. Възможни са сериозни заболявания, от които няма да успеете да се отървете лесно. А на жените Раци трябва да се напомни за контрацепцията, ако не искат да стават майки.
Автомобилистите трябва да бъдат внимателни на пътя, да не превишават скоростта и да държат документите в ред.