Хороскоп май 2020 за ЛъвГледай в youtube Кипящата енергия ще помогне на Лъвовете да реализират всичко, което са планирали. Само уверено гледайте напред, изолирайте се от конкурентите и не се отказвайте от нововъведенията.
Хороскопът за май 2020 година предсказва на Лъвовете много ярки и неочаквани пътища, по които да се разходят с удоволствие. Ще срещнете интересни хора, с някои ще започнете да си сътрудничите, а в някого/някоя ще се влюбите с цялото си сърце. Но това не означава, че трябва да се отречете от всичко, което имате. Ако работата е интересна и перспективна, то не трябва да я сменявате. През май ви очаква великолепна възможност да се издигнете в службата, при това без подкрепа от влиятелни лица.
Ако жените, родени под знака Лъв, изпълнят всичко обещания, които са дали на себе си и на другите, то през май ще постигнат високо ниво. И това се отнася не само за професионалния, но и за личния живот. Съдбата ви е приготвила много изненади, затова бъдете внимателни и емоционално уравновесени.
Не само, заради печалбата, но и заради вълнението се заемайте за новите дела. Те ще се окажат финансово приходни, което е много важно за укрепването на бюджета ви.

А възникващите проблеми, решавайте на момента. Пазете си здравето, почивайте повече сред природата и в обкръжението на позитивни хора.
Любовен хороскоп за май 2020 година за Лъв
През май Лъвовете ще бъдат раздразнителни и вбесени от някои ситуации в личния живот. Вие сами ще разрушите отношенията си с близките. Не довеждайте до крайност това, което някога сте ценили.
Хороскопът за май 2020 година не препоръчва на Лъвовете да смесват работата, финансите и любовта. Трябва всичко внимателно да регламентирате, за да станете хармонични личности. Повярвайте, това чувство никога не зависи от парите. Може да получите труден урок, в отговор на ваши груби думи. Ситуацията ще се изглади, ако се извините на човека.
На влюбените Лъвове им предстои да снижат изискванията си към избраника/избраницата. И вие самите не сте без недостатъци, затова пазете топлите отношения. Ще се наложи да се адаптирате към характера и да търпите. Ако не се справите с тази задача, ще останете сами на това ниво, което първоначално сте изградили заедно с партньора/партньорката.
Жените Лъвици, през май, ще се окажат в няколко двусмислени ситуации. Някой уверено „копае“ яма за вас, а вие може сами да паднете в нея. Огледайте се, има ли наоколо недоброжелатели и съперници?
Семейните Лъвове трябва сериозно да се заемат с възпитанието и обучението на децата си. Ако са изпуснали нещо, бързо трябва да го наваксате.
Финансов и кариерен хороскоп за май 2020 година за Лъв
Хороскопът за май съветва Лъвовете да работят усилено. Не трябва да се надявате на някого или на нещо, трябва сами да изпълнявате задачите. Ако се появи възможност да се „възродите от пепелта“, не се страхувайте от неординарните методи. Без значение дали сте началник на голямо предприятие или служител, успехът е на ваша страна. Никакви машинации на завистливи хора и конкуренти няма да ви отклонят от правия път. Уважавайте се, уважавайте своя труд, внимавайте със съветите на високопоставените личности.
В средата на май, Лъвовете ще усетят благоприятен „полъх“. Това ще се отрази благоприятно на служебните им дейности. Около вас ще откриете хора, с които ще искате да завържете делови отношения, но не на това ниво, както преди. Ще се задълбочите в по-детайлното разглеждане на нещата, които ще повлияят на кариерното ви израстване. Не са изключени спорове и конфликти с колегите/партньорите в службата. Старайте се да се държите така, както е нужно, а не както ви се иска. Астрологичната прогноза за май 2020 година препоръчва на Лъвовете да избягват хитрите замисли и откровените лъжи в общуването си с колегите. Това може значително да снижи трудовите ви показатели, а също и да разклати авторитета ви в обществото.
Материалната ситуация ще бъде точно такава, каквато си я „нарисувате“. Приходи – разходи, всичко „излъскано“ до краен предел. Основните харчове ще бъдат свързани с битови въпроси, семейството и пътуване. На Лъвовете им предстои да си потърсят още една месторабота, за да запълнят дупките в бюджета.
Хороскопът за май прогнозира за Лъвовете заплетени моменти, свързани с парите. Изглежда, че ще платите дълговете и заемите, но лихвите все още ще останат. Опитайте да се справите с всичко това, преди да останете без средства за съществуване.
Здравен хороскоп за май 2020 година за Лъв
През пролетта, за себе си, могат да напомнят хроничните бъбречни заболявания. Ако Лъвовете имат проблеми в тази област, трябва да се лекуват, като приемат необходимите лекарства.
Естествено, не забравяйте за профилактичните мерки, по-често си мийте ръцете и спазвайте лична хигиена. Проветрявайте често помещението в което стоите.
Хороскопът за май 2020 година не съветва Лъвовете да се претоварват с работа, а да си оставят време за почивка и дълъг сън. Ако се преуморявате, имунитетът ще ви изостави. След това ще ви навестят болестите - от алергия до депресия. Разбира се, може и сами да се лекувате, но все пак е по-добре да се обръщате към опитни специалисти. По-често излизайте сред природата, ходете на вилата или на гости при роднини на село.