Хороскоп май 2020 за КозирогГледай в youtubeХороскопът за май 2020 година обещава на Козирозите нееднозначен месец, когато позитивното и негативното ще се редуват. А, ако не се предадете по средата на пътя и бъдете оптимисти, ситуацията може да се измени напълно, към добро.
Желателно е да взимате участие във всички мероприятия, в които ще ви въвличат приятелите и деловите партньори. Сега не трябва да отказвате предложенията, защото може да разклатите авторитета си. Неочакван успех очаква творческите личности, а също и всички, които внимателно са планирали дейността си. Станете генератори на собствените си идеи, не се страхувайте да се реализирате напълно.
Жените Козирози, през май, ще успеят да свършат страшно много работа, ако преодолеят съмненията си. Вие сте не просто ценни, но и незаменими сътрудници. Именно това ще декларира шефът, подкрепяйки думите си с премия и нова длъжност.

Важно е да не се отпускате от радост, иначе високото положение ще се смени с негодувание и загуби.
Хороскопът за май препоръчва на Козирозите твърдо да се придържат към своето мнение и тактика на поведение. Не бъдете „мекотели“, които всички управляват. Успехът е с вас, а това е важно за изкачването ви нагоре по стълбицата. Особено внимание обърнете на състоянието на портфейла си, който е възможно да опустее, заради честите харчове и развлечения.
Любовен хороскоп за май 2020 година за Козирог
За да се почувстват Козирозите любими и желани от семейството, трябва да отделят повече време на близките си. Те и без това се стараят, само и само да ви угодят. Ще получите много приятни впечатления при общуването с децата, особено, ако излезете заедно сред природата.
Хороскопът за май 2020 година не препоръчва на Козирозите да вдигат скандали напразно, дори и нещо да ви се струва много перспективно. Защото така може да получите труден урок, след който няма да успеете да си върнете топлината в отношенията с избраника/цата или с роднините. Ситуацията в битовата сфера може да се влоши, при това в най-неподходящия момент. Счупване на техника или загуба на нещо ценно може да стане причина за внушителни загуби.
Очите на влюбените Козирози ще се изцъклят, когато научат тайна за новия си партньор/новата си партньорка. За пореден път ще се уверите, че не трябва да си „пъхате“ носа където не трябва. Обидата ви ще бъде дълбока, а разочарованието може да ви доведе до депресивно състояние.
Астрологичната прогноза за май 2020 година обещава съдбоносен месец на Козирозите, които търсят любовта. Ухажорите ще се преумножат, но това не означава, че сред тях ще бъде „вашия човек“. Точно обратното, вие ще намерите единствения и неповторимия/единствената и неповторимата в тълпата, сред новите си познати или по време на далечно пътуване. Това особено се отнася за жените Козирози, които през май ще се потопят в приключения.
Кариерен и финансов хороскоп за май 2020 година за Козирог
Обожаващите да четат морал на околните, трябва да бъдат внимателни и сдържани. Ако Козирозите започнат да критикуват колегите си без причина, в отговор ще получат сериозен отпор. Обществеността със сигурност ще признае вашите постижения и таланти, не се притеснявайте, внедрявайте се във всичко ново.
Хороскопът за май 2020 година предсказва на Козирозите трудоемък процес и повишена заетост. Няма да имате време дори вода да пийнете, около вас ще бъде страшна лудница. Не си и помисляйте да започвате роман с човек, с когото работите заедно. За това не само колегите ще разберат, но и всички наоколо. Дръжте емоциите си под контрол, защото могат да станат източник на големи скандали и финансови проблеми.
Добре ще се получат командировките, както далечните, така и по-близките. Наистина ще ви заинтригуват с изгодни проекти, а също и ще ви обещаят внушителни суми за пътуванията. Всичко ще се случи изцяло и в срок, няма да имате неприятности. Много важна и интересна информация ще постъпи по телефона или по и-мейла. Веднага отделете онова, на което не си струва да акцентирате.
При Козирозите ще се зароди истинско „приятелство“ с парите. Вие ще разберете, че не трябва да се карате с тях, а най-добре е да ги оставите в касичката. Гарантирани приходи ще дойдат от роднини в края на май.
Здравен хороскоп за май 2020 година за Козирог
Времето през май ще бъде чудесно и ще „нашепне“ на Козирозите, че е време да си починат и с пълни гърди да дишат чист въздух. Заемете се основно със здравето си, без интернет и бабешки рецепти. Ако трябва да отидете до личния лекар, не отлагайте визитата. Много внимателно се отнасяйте към това, което пиете и ядете. Възможни са бъбречни колики, а също и отравяне. А, ако работата ви е напрегната, пазете се!
Хороскопът за май препоръчва на Козирозите да преразгледат своя график. Ставайте по-рано, правете гимнастика, тичайте! За да добавите настроение в ежедневието си няма да бъдат достатъчни топлото слънце и чуруликането на птиците. Сложете в ред външния си вид, облечете се модно и, разбира се, погрижете се за кожата на лицето и тялото.
Тези, които обожават екстрима и автомобилните гонки трябва да бъдат внимателни. Не са изключени травмоопасни ситуации, резултатът от които ще бъдат сериозни проблеми със здравето.