Хороскоп май 2020 за ДеваГледай в youtube През този месец на Девите ще им дойдат гениални и изгодни идеи. Не се отказвайте от това, което ви се струва трудно. Не е изключено, именно то да ви доведе до материален и професионален успех в бъдеще.
Хороскопът за май 2020 година предсказва на Девите кариерно израстване и взаимно разбирателство с ръководството. Но не използвайте цялата си енергия за развитие в служебната сфера. Ще имате възможности да се включите в мащабни мероприятия, където да се вслушват във вас и да ви помагат опитни личности. Очаквайте успех в личния живот, но само при условие, че инициативата е във вашите ръце. Ще се запознаете с човек, който в бъдеще ще стане вашия брачен партньор. Непременно използвайте стария си опит, за да изградите стабилна основа и да избегнете резките обрати на конкурентите.
Жените Деви, през май, не трябва да се ядосват напразно. Пощадете силите и времето си, не общувайте с негативни хора.

От тях не очаквайте никаква полза и подкрепа, само разправии. В колектива е възможно да заемете висок пост и да привлечете на своя страна съмишленици. Внимателно подписвайте документите, касаещи командировките и пътуванията от личен характер.
Хороскопът за май препоръчва на Девите, във всички ситуации, да бъдат отговорни и настоятелни. Ако обстановката се нажежи до краен предел, ще ви се наложи да потушавате емоционалните си изблици. В новите проекти ще се нуждаете от аналитичния си ум. Изключвайки амбициите и страстта да рискувате, ще успеете да завоювате и да отстоявате личните си позиции.
Любовeн хороскоп за май 2020 година за Дева
През май, Девите ще завоюват висок авторитет и уважение сред близките. Независимо от това, че по-голямата част от времето ще прекарват в службата. Вие сте толкова позитивни и самоуверени, че вселявате в околните надежда за по-добро бъдеще. Възможен е нов, красив роман, но е рано да се правят конкретни прогнози. Самотните могат да срещнат своя човек далече от дома. Чувствата, които ще изпитвате, няма да бъдат сравними с нищо, а най-важното е, че ще бъдат искрени и взаимни.
Хороскопът за май 2020 година съветва жените Деви, че е най-добре да се заемат с домашни дейности. Ремонтът е спрял наполовина, време е да се смени душа в банята, а мебелите отдавна „плачат“ за смяна. Смело тръгвайте на пазар, харчете пари за създаване на домашен уют. Тези, които имат деца, трябва по-често да бъдат с тях, да играят, да разговарят и проверяват уроците им.
В края на май 2020 година, на семейните Деви им предстои да се затрупат с материални проблеми. Ще се наложи да ги решават със стремително темпо. Ако отношенията със съпруга/съпругата са се развалили именно, заради това, то е време да се замислите. Животът се състои не само от страсти и интимна близост, а и съвместно преминаване през битовите трудности.
Кариерен и финансов хороскоп за май 2020 година за Дева
В началото на май, Девите ще преуспеят в професионалните дела. Тук няма да има други варианти – успехът ви е заслужен и триумфален. Възможно е делово пътуване в друг град или в чужбина. Но в този случай, всичко ще зависи от това, до колко качествено провеждате преговорите с партньорите. Ще постигнете желаното чрез компромиси и активни действия. Много предложения ще се окажат призрачни, затова предварително много педантично ги разглеждайте. Радостни изненади очаквайте в творческата сфера, затова по-често посещавайте изложби, конференции и семинари.
За да получите нова служебна информация, вие Деви, трябва да съберете мислите си и жадно да се нахвърлите на интересните задачи. Никакви съмнения не трябва да имате. Не се страхувайте да поемате повече работа от необходимото, ще се справите. Материалната ситуация ще се оправи само след няколко дълги командировки, затова не отказвайте сделки и сътрудничество.
Хороскопът за май 2020 година за Дева предсказва неприятности при общуването с колегите. Странно е, но тези, на които вие винаги сте вярвали, ще заемат противоположна позиция на вашата. Подходете мъдро и организирано към всички въпроси, по-често се консултирайте с юристи. Не са изключени сериозни загуби при развитието на бизнеса, затова бъдете внимателни за дребните детайли. Всичко, което планирате и създавате лично, трябва да се осъществи в реалността. Но без бързане и душевни терзания, бъдете спокойни.
Здравен хороскоп за май 2020 година за Дева
Хороскопът съветва да обърнете внимание на здравето си. Естествено, че не трябва да гълтате безразборно лекарства и тичате от доктор на доктор. На първо място трябва да бъдат закалителните процедури и внимателното отношение към всичко, и най-вече към себе си. Сънят е добро лекарство за много болести. И, разбира се, активният начин на живот – спортни и здравни мероприятия.
Астрологичната прогноза за май препоръчва на Девите да си вземат абонаментна карта за басейн и фитнес. Навън е пролет и трябва да се преобразите физически. В комплекса от занимания включете и нормализиране на храненето. В рациона трябва да присъстват белтъчини, мазнини и въглехидрати, в разумни количества.