Хороскоп март 2020 за Водолей Гледай в youtubeХороскопът за март 2020 година препоръчва на Водолеите да се научат да се доверяват на интуицията си. Тя ще ви помогне да видите истински околните. Като пообщувате малко с човека, вие правилно и бързо ще си направите изводите за мотивите и целите, които преследва. Благодарение на шестото си чувство ще филтрирате информацията, идваща към вас от различни източници. Така, вие ще подберете за себе си надеждни съюзници и приятели, на които можете да вярвате, когато става дума за решаване на трудни задачи.
Астрологичната прогноза за март 2020 година показва, че началото на месеца ще бъде интересен и ярък период. Сивите дни ще спрат да бъдат така сиви и угнетяващи. Филмите, книгите и хобито ще станат ваши отдушници.
Не се отказвайте от предложение да отидете на концерт, да посетите културни места, а също и изложба. Това ще ви донесе много приятни емоции.
В средата на месеца много ще философствате, ще търсите своето предназначение. Търсете подсказки от астролозите.

Любовен хороскоп за март 2020 година за Водолей
Хороскопът за март 2020 година предсказва, че личният живот на Водолеите няма да бъде на първо място. Всичко е по вина на сниженото либидо, което може да бъде повдигнато с помощта само на Риби и Телец.
В началото на месеца ще се стремите към всичко тайно и забранено. Заетите жени ще се сблъскат със съблазънта да започнат интрижка в страни. Любовникът/любовницата също ще се окажат „ангажирани“. Ще се разпуснат дори тези дами, които, по-рано, са считали, че „интригата за една нощ“ е невъзможна. Сега подобни срещи ще станат обичайни, с което, разбира се, не трябва да се гордеят.
Периодът е подходящ за подобряване на качеството на интимните отношения. Проведете откровен разговор с партньора/ката. Разкажете му/й за своите фантазии, поинтересувайте се от неговите/нейните желания. Съвместно ще успеете да разгорите ярък огън в страстите, да трансформирате обикновения секс в див.
Хороскопът предсказва, че във вашето обкръжение ще се появят представители на друга религия или националност. Не е изключено, скоро да започнете роман с такъв човек. Връзката ще бъде сериозна и ще ви заведе в съвета.
Кариерен и финансов хороскоп за март 2020 година за Водолей
Хороскопът за март 2020 година предсказва изпитания за Водолеите, във вид на проверка за устойчивост на взаимоотношенията с околните. Няма да успеете да скриете чувствата и мислите си. Много няма да бъдат готови за вашата праволинейност. Не се превръщайте в жесток тиранин, дори и да се стараете да се придържате към конструктивната критика.
Към края на месеца ще се обострят проницателността и вниманието ви, заради което ще разобличите мошениците. Не разпространявайте тази информация веднага, за начало погледнете как ще се развива ситуацията за напред. Бъдете внимателни към дреболиите, тогава рутинната работа няма да ви отнема много сили и време.
Не се препоръчва, при всеки удобен случай, да демонстрирате своето „аз“, бъдете сдържани и деликатни. Устремени към главната цел на своя живот, не пренебрегвайте интересите на другите. Само с такава позиция, вие ще откриете пред себе си хоризонтите на новите възможности, ще получите достойно възнаграждение от съдбата.
Заради творчеството и новите постижения в тази област, Водолеите са готови на много. Те, без грам съмнение, ще се съгласят да опитат своите сили в танците, театъра, музиката, дори ще заминат зад граница, заради това. Влечението по всичко ново и необикновено се обяснява с желанието да „оставят стените на родния дом“. Но извън дома не трябва да очакват комфорт. Не са изключени проблеми при търсенето на жилище. Бъдете готови за нощуване при екстремни условия. Представители на знака Телец ще ви помогнат да се справите с такива затруднения.
В центъра на вашето внимание ще се окажат теми, свързани с данъци, дългове, застраховки. Могат да ви назначат за организатори на важно мероприятие, много ще бъдат отговорни за събирането на парите. Хороскопът за март показва необходимост от намиране на чуждестранни партньори, заради което ще заминете зад граница.
Здравен хороскоп за март 2020 година за Водолей
Хороскопът за март съветва Водолеите да се борят със здравословните проблеми с проверени народни рецепти и нетрадиционна медицина. Ограничете времето пред телевизора. Намерете свободни минутки за лесни упражнения, които да държат очите ви в тонус. В противен случай, преумората на очите ще стане причина за силна мигрена.
Не трябва да променяте кардинално своя рацион и обичайния си дневен режим в средата на месеца. Откажете се от диети и от употребата на екзотични храни, старайте се да лягате и ставате в едно и също време, занимавайте се само с тези спортове, които по-рано сте упражнявали. Всички пътешествия оставете за по-късно.
Краят на месеца е най-положителния период и вие ще се чувствате добре, както физически, така и морално. Това ще се отрази и на външния ви вид. Сега се препоръчва да започнете борба с вредните навици. Силата на волята ще ви стигне, за да постигнете добри резултати по тези въпроси.