Хороскоп март 2020 за ВезниГледай в youtubeХороскопът за март 2020 година предсказва, че Везните ще избягват шумните компании, предпочитайки усамотяването и почивката. Фантазирайте, осмислете живота си, заемете се със саморазвитие и потърсете отговори на въпросите, които не ви дават спокойствие.
Астрологичната прогноза за март 2020 година не обещава разнообразие през този месец, но Везните са достатъчно естети и ще се радват на промяната на времето. Дори само това ще подобри тяхното настроение. Но все пак, повечето жени Везни няма да бързат да оставят стените на родния си дом. Сега те ще бъдат съсредоточени върху бита, домашните дела и по някакъв начин върху творчеството.
Бъдете милосърдни в отношението си към тези, които се нуждаят от това. В началото на месеца правете колкото се може повече добро, в бъдеще то непременно ще ви се върне. Бъдете внимателни, не вярвайте на всичко, което чувате и не бързайте да се разделяте с парите си.

В края на месеца всяко излизане на вън ще бъде свързан с морален дискомфорт. Откажете се от участие в културно - развлекателни мероприятия. Отделяйте време на семейството си. Няма да скучаете, оставайки насаме със своите мисли.
Любовен хороскоп за март 2020 година за Везни
Хороскопът за март 2020 година предвижда увеличаване на желанието ви да се уедините, да се изолирате от другите. Няма значение кой ще ви покани на среща, вие няма да бързате да се съгласявате. Сега ви е уютно у дома. Но няма да се мине без изключения. Вие няма да успеете да откажете на предишния си любим/предишната си любима. Не е изключено, вие отново да започнете да изпитвате нежни чувства към тях. Отношенията ще бъдат толкова сериозни, че ще се замислите за брак. Везните, чието сърце е заето, могат да се решат на „интрижка“ с таен ухажор или обожателка.
В средата и края на март, ще имате трудни отношения със съседите или с партньора/ката. Конфликтите са неизбежни, ако си имате работа със Скорпиони, Стрелци или Козирози.
Съвместният живот на Везните няма да им носи положителни емоции, ако делят бита си със знаци, подвластни на енергията ян. Партньорите ще се окажат истински егоисти, прекалено груби и взискателни. Хармонични ще бъдат отношенията с Риби и с представителите на въздушните знаци. Именно те ще се отнасят към Везните внимателно и с разбиране.
Ще се окажете в центъра на вниманието на противоположния пол. За това ще си има причина. Вашата привлекателност и чаровност ще бъдат забележими и с невъоръжено око. Гарантирани са ви интересни запознанства, много комплименти и приятни подаръци. Периодът е много подходящ за укрепване на стари отношения и зараждане на нови, силни чувства. Тези романтични връзки ще доведат до годеж. Щом решите да споделите живота си с партньора/ката, не отлагайте. Няма да съжалявате за решението си.
Кариерен и финансов хороскоп за март 2020 година за Везни
Хороскопът за март 2020 година предсказва, че много Везни ще поискат да започнат работа над голям проект, тайно от околните. Ще искате да скриете дори такива дреболии, като интервюто, например. Работата в екип няма да бъде толкова продуктивна, колкото индивидуалната дейност.
Гответе се за важна среща с човек от вашето минало. Ще бъде необходимо да оправяте грешки, които сте допуснали преди няколко месеца.
Не бързайте да „гоните два заека наведнъж“. Съсредоточете се върху новите проекти, не се разпилявайте. Всичко, започнато сега, ще ви донесе плодове скоро, няма да се наложи да чакате дълго.
Краят на месеца, както обещава хороскопът за март на Везните, ще донесе много сили, енергия и ентусиазъм. Това ще ви подтикне да излезете от „своето убежище“ и да оставите рамките на зоната си на комфорт. Това е важна крачка, за да срещнете мечтите си, които засягат професионалната сфера и развитието. Сега се препоръчва да рискувате, да смените работата си, да започнете собствен бизнес. Бъдете внимателни, за да не изпуснете важна информация, защото в бъдеще може да „платите“ висока цена за нея.
Здравен хороскоп за март 2020 година за Везни
Хороскопът за март обещава на Везните добро самочувствие в началото на месеца. Но това не е повод да превишавате своите възможности при заниманията си със спорт. Физическото натоварване повишавайте постепенно.
В средата на месеца откажете медикаментозно лечение, за да не изпаднете в зависимост.
Чувствайки се зле, опитайте да се погрижите за здравето си с помощта на народната медицина и с нетрадиционни методи.
Краят на март ще ви донесе стабилно, добро настроение. И физически ще се чувствате добре. С трудности могат да се сблъскат само хипертониците. За да избегнете кризата, винаги носете със себе си таблетки за сваляне на кръвното. Ако сте се наканили дълго да пътешествате, оставете го за по-нататък. Изключение могат да направят хората, които ще пътуват до съседния град, не по-далече.