Хороскоп март 2020 за ТелецГледай в youtubeВреме е да направите това, което дълго сте планирали. Хороскопът за март 2020 препоръчва на Телците да бъдат егоисти за известно време. Няма нищо лошо в това, че искате да живеете така, както ви харесва. През март избирайте такава позиция. Вслушвайте се в своето сърце и действайте така, както то ви подсказва.
Астрологичната прогноза за март 2020 година говори за стремежът на Телците, в началото на месеца, да се държат шокиращо. За щастие, това няма да се отрази негативно на вашата репутация. Нещо повече, ще се появят нови ухажори, а броят на полезните познати ще се увеличи. За да не обиждате околните, все пак, ще се наложи понякога да си спомняте за самоконтрола и необходимостта да избирате правилните думи.

Любовен хороскоп за март 2020 година за Телец
Началото на месеца е добър период за „оправяне“ на личния живот. Хороскопът за март 2020 година съветва Телците по-често да излизат сред хората. Само така ще се появи възможност да добавите в живота си нотка романтика за сметка на новите, перспективни и интересни запознанства.
А такива ще има много. Ще ви се наложи да решавате кой е достоен да бъде вашата любов и кой ще остане само приятел.
Жените Телци ще бъдат заинтригувани за отношения само с тези мъже, с които не им е скучно. На мъжете ще им се наложи да покоряват тези капризни дами със своите дълбоки познания в една или друга сфера, с философските си разсъждения. Общуването с интелектуалци ще подтикне Телците към романтични приключения. Запомнящи се ще бъдат, ако дамите се спрат на кавалери от знаците Овен, Стрелец, Козирог, Скорпион.
На мъжете Телци ще им хареса компанията на жени Риби или от въздушните знаци. Най-добре е да се запознаят в бар или в дискотека, а също и в голяма компания. Това запознанство ще позволи на мъжете Телци да се разнообразят.
Семейните Телци най-накрая ще постигнат идилия в отношенията за сметка на укрепване на връзката с партньора/ката. Сближаването ще се случи на фона на важни събития в живота на децата им. Някои ги очакват радостни събития – например: първо родителство. Голям е шанса за зачеване на дете.
Средата на месеца е период, когато работата ще измести личния живот. За да избегнете конфликтите, отделяйте повече внимание на близките си.
Кариерен и финансов хороскоп за март 2020 година за Телец
Хороскопът за март 2020 година предупреждава Телците, че ще им бъде трудно да се настроят за работа. Сега е важно да се придържате строго към плана за деня, да помните сроковете, докато намирате време за рутинните си задължения. Ще ви бъде трудно да мислите за това, когато душата ви иска да празнува. Ако можете да си вземете отпуска, направете го!
На „върха на Олимп“, в началото на месеца ще се окажат архитектите, художниците, дизайнерите, актьорите и други представители на творческите професии. Всички те заявят за себе си, представяйки на света своите шедьоври. А, ако вашата работа не е свързана с творчество, все пак, всичко ще ви тегли към него. Не е изключено да се окажете на сцената и да станете звезда на неформално мероприятие.
Творчеството може да ви донесе пари през март. Активно рекламирайте своята работа в мрежата. За това ще ви стигне и ентусиазъм, и вдъхновение. Ще бъдете готови за различни авантюри. Рискът ще бъде оправдан. Последните дни от месеца ще се окажат най-напрегнатите и най-наситените. Вие ще се сблъскате с голям обем работа, възможни са командировки.
В службата се вслушвайте в съветите на по-опитните сътрудници. При необходимост се запишете на консултация при психолог или юрист, които ще ви помогнат да се справите с трудностите.
В средата на месеца не се опитвайте да работите едновременно над няколко важни проекта. В противен случай ще направите много грешки и ще разочаровате тези, които са се надявали на вас. Определете, кое е най-високия приоритет за вас. Останалите въпроси решавайте, когато бъдете готови.
За края на месеца, хороскопът обещава на Телците добри възможности да получаване на нови, ценни знания. Обучението ще ви носи радост. Това е добър период за групови занимания. Ако решите да изберете индивидуалното обучение, бъдете готови да се борите с мързела си.
Здравен хороскоп за март 2020 година за Телец
Организмът ще бъде устойчив, способен да издържи атаките на вирусите и инфекциите. В началото на месеца няма да ви се наложи да тичате по болниците, а също може да общувате с тези, които са болни, без да се страхувате, че ще се заразите. Хороскопът за март ви съветва да бъдете внимателни при работа с остри предмети.
Средата на месеца е подходящ период за комплексно изследване. Направете си необходимите образни изследвания. Тези изследвания ще позволят на лекарите да ви поставят правилната диагноза.
В края на месеца ще усетите дискомфорт със зъбите. Отказвайки се от сладко е възможно да избегнете тези проблеми. Употребявайте продукти, които съдържат повече калций и се придържайте към правилата за устна хигиена. При възникване на болка отидете на стоматолог.