Хороскоп март 2020 за СтрелецГледай в youtube  Астрологичната прогноза за март 2020 година предсказва, че новите впечатления едва ли ще са радостни. Затегнете коланите, продайте нещата, които се нуждаят от ремонт или са купени безсмислено.
Хороскопът за март 2020 година обещава на Стрелците изпълнение на програмата максимум при тези, които на време се отърват от излишното натоварване. Заемете се с почистване на дома и службата. Изхвърлете ненужните вещи, отделете старите и вече неактуални документи от компютъра си. Всичко това ще накара "балона" на живота ви да се издигне на високо.
Пазете се фалшиви учители, които ще организират мрежи около вас, за да ви манипулират умело в бъдеще. Откажете се от осъществяване на сделки с недвижими имоти. В обектите, които ще ви харесат, ще се открият дефекти. Очаквайте трудности в отношенията с Риби, но с представителите на този знак няма да ви се наложи да скучаете. Контактите с Козирозите ще ви носят много негативни емоции, заради прекалената им взискателност.

Пазете се от депресията, тя може да застигне всички Стрелци в началото на месеца. Вие ще бъдете убедени, че всички наоколо не ви ценят, че светът е несправедлив, а вас ви използват за определени цели. Отхвърлете тези мисли незабавно. Самоконтролирайте се. В противен случай ще се наложи да се примирите с лошото си настроение и редицата конфликти, които бихте могли да избегнете. Не отблъсквайте близките и приятелите си с вашите неоснователни обиди и претенции, те може да не издържат на прищевките ви и да се отвърнат от вас.
В средата на месеца ще се наложи да направите труден избор. Предварително обмислете всичко. Вариант, който ще ви се стори правилен, може в действителност да е губещ. Не можете да се спрете на едно нещо? Потърсете съвет от приятел.
В края на месеца ще се обостри необходимостта ви от общуване. Не отказвайте да излизате сред хората, онлайн връзките ще се множат.
Любовен хороскоп за март 2020 година за Стрелец
Хороскопът за март 2020 година препоръчва на Стрелците да не крият своите таланти. Сега не ви е нужна скромност. Дошъл е звездният ви час. Ще можете да привлечете в живота си ярки и интересни личности. Сред новите ви познати може да намерите и партньора/партньорката си, истинската любов. Този човек ще споделя възгледите ви за живота, ще бъде ваш, верен приятел. До него ще се почувствате готови да промените живота си към по-добро. Промените ще засегнат различни жизнени сфери. Отдавна ли сте в стабилни отношения? Съпругът/а скоро ще получат повишение.
В началото на март, човек, заемащ висока длъжност, ще прояви своите чувства към вас. Бъдете упорити, не му отговаряйте прекалено бързо с взаимност. Накарайте ухажора/ката да се бори за вас, тогава той/тя гарантирано ще ви цени.
Партньорът, в средата на месеца, ще се втурне да прекарва повече време с приятелите си и по-малко с вас. Според хороскопът за март 2020, от това положение на делата, на Стрелците ще им стане тъжно и е по-добре да изразите недоволството си веднага.
Кариерен и финансов хороскоп за март 2020 година за Стрелец
Стрелците ще бъдат съсредоточени върху своите амбиции. Вие ще бъдете уверени, че сте обречени на успех. Заради „покоряването на Олимп“ ще решите да рискувате, поставяйки много „на карта“. Ще ви движи духът на съперничеството. Понякога основен съперник ще си бъдете самите вие. Но така няма да успеете да получите своето. Но всяко препятствие ще бъде отличен стимул да полагате още повече усилия, за да продължите напред. Тази настройка е ключът към бързото кариерно израстване.
Ще ви се наложи често да взаимодействате с началника. Поводи за това ще има много: обобщаване на работата, обсъждане на предстоящи проекти и др. На фона на постоянното сътрудничество, с боса може да завържете приятелство. Но не бързайте да се радвате на това приятелство. Най-добре е началникът да си остане ваш началник, нищо повече.
На много ще им се наложи да изпълняват важни поръчки. Ако се справите добре с тях, може да не се съмнявате, че ще получите достойна награда. За сметка на качествено свършената работа, вие ще се прославите. А ако търсите вакантно място, имате големи възможности да ви предложат добра длъжност.
Хороскопът за март препоръчва да не се отказвате да участвате в обществени дейности. Периодът е добър за работа в такива организации.
Здравен хороскоп за март 2020 година за Стрелец
Хороскопът за март показва необходимостта Стрелците да следят за своето здравословно състояние в началото на месеца. За себе си ще напомнят хронични заболявания, затова е най-добре, отрано, да си запишете час при личния лекар. Ако се сблъскате с простуда или инфекция, не се опитвайте да прекарате заболяването на крак, откажете се от самолечение.
В средата на март може сънят ви да е неспокоен. Ще започнете отново да си почивате пълноценно след като проведете няколко сеанса с аромотерапия. Използвайте кедрово или жасминово масло. Те ще се отразят добре на състоянието на вашата нервна система, ще ви помогнат да се отървете от напрежението.
В края на месеца, в сърцето ви ще цари спокойствие. Сега ще решите да учудите всички със своята пластичност, за което ще ви помогнат латино-американски или източни танци. Не е изключено участие в съревнование или в друго спортно мероприятие.