Хороскоп март 2020 за СкорпионГледай в youtubeХороскопът за март 2020 година съветва Скорпионите да се възползват от момента и да заявят за себе си. Периодът е подходящ за начало на важен диалог, който ще промени живота ви към по-добро.
В началото на месеца, както показва астрологичната прогноза за март 2020 година, ще ви радват отношенията с околните.
Ще успеете да оставите старите конфликти в миналото и да довършите сделките, които сте оставили за по-късно. Ще получите това, което ви е нужно и то при максимално изгодни условия.
Гответе се за поток от важна информация, която ще се наложи да филтрирате. Ако не успеете да направите това и нямате сили да се справите с текущи проблеми, отделете време за медитация и пълноценна почивка. Добре би било да се измъкнете от града.
Не бързайте да подписвате важни книжа, засягащи недвижим имот, автомобил, скъпа битова техника. Средата на март не е най-добрият период за това, рискувате да загубите парите си. Големите покупки няма да ви зарадват, напротив, ще ви разочароват.

Краят на месеца е загадъчен период, когато ще бъде най-добре да се доверите на своята интуиция. Тя ще бъде силна, както никога. Благодарение на нея ще разбирате близките си от половин дума, ще получите важна информация от сън и ще виждате в бъдещето. Във всичко това е безполезно да търсите логика. Приемете този дар от съдбата. Използвайте възможностите, за да подобрите своя живот и този на близките си.
Любовен хороскоп за март 2020 година за Скорпион
Според хороскопа за март 2020 година, отношенията в семейството на Скорпионите ще бъдат доверителни и топли. В началото на месеца ще успеете да проведете сериозен разговор с партньора/ката си, след който, най-накрая, вие ще усетите облекчение, разбирайки, че ви ценят и подкрепят. Свободните жени Скорпиони ще си намерят мъж сред приятелите. Романтични чувства могат да възникнат и към делови партньор.
Сърдечните дела на Скорпионите ще бъдат объркващи, да не говорим за хората около тях, които изобщо няма да разбират какво се случва с техния личен живот. Пригответе се за принудителна психологическа дистанция. Това ще бъде неизбежно за тези, които се срещат с Водолей или Риби. Семейните могат да се държат така, сякаш не вярват на партньора/ката, страхуват се, че ще бъдат използвани за користни цели. Това ще тласне мнозина към извънбрачни афери. Мъжете Скорпион ще се „обзаведат“ с любовници от знаците Риби или Козирог.
В средата на месеца няма да имате желание да излизате сред хората. Не е изключено приятелство през интернет, за което, разбира се, че няма да разкажете на любимия/любимата. Хороскопът за март предсказва на Скорпионите вероятен роман с обвързан човек. Тези отношения ще приключат бързо.
Кариерен и финансов хороскоп за март 2020 година за Скорпион
Хороскопът за март 2020 година обещава на Скорпионите активен и наситен месец. Вие ще заемете позицията: „Дойдох, видях, победих!“ и благодарение на това ще постигнете много. Вашите успехи няма да останат незабелязани от началника, „работата“ ще бъде организирана на висше ниво. Гответе се да получите бонус или да заемете нов пост.
Няма да ви се получи да мислите само за себе си. Вие доброволно ще решите да се заобиколите със съмишленици, които ще се радват да работят с вас при реализирането на интересните идеи. Предизвикайте се да бъдете ментор на другите, поискайте да споделите знанията си с тях, предайте им опита си. Стремете се да облекчите живота на околните, не е изключено именно заради това да станете доброволци, членове на благотворителна организация. Ако сте хора, стремящи се към власт, през март това би могло да се случи с помощта на демонстрации или събрания.
Важно място в живота ви ще заемат приятелските връзки. Благодарение на тези контакти ще успеете да получите необходимата ви финансова помощ, възможно е да смените работата си, ако ви е нужна нова. Поинтересувайте се при старите си приятели, дали не могат да ви предложат добре платена, вакантна длъжност. Шансовете са големи да има такова предложение за вас, възползвайте се.
Жизненото темпо в края на месеца ще се забави. Ще се интересувате от саморефлексия, размисли по теми за бъдещето и търсене на отговори на важни въпроси. Подсказки търсете в сънищата, особено тези, свързани с работата. Въз основа на тях ще решите как най-добре да се държите в бъдеще.
Здравен хороскоп за март 2020 година за Скорпион
Хороскопът за март не предвижда сериозни заболявания при Скорпионите в началото на месеца. Ще ви заобиколят отдалече и вирусите, и апатията, и обострянето на хроничните заболявания. Периодът е подходящ за посещение на спортна зала или фитнес клуб.
Ограничете употребата на спиртни напитки. Алкохолът ви прави агресивни, под негово въздействие е възможно да получите травма. Не ходете по купони.
В средата на март ще ви досажда главоболие, заради натрупани проблеми от които няма да можете да се абстрахирате. В този случай обезболяващите няма да имат ефекта, на който се надявате. Мигрената е психосоматична, а това означават, че първо трябва да решите проблемите. Само след това ще успеете да отстраните болката.
Не бързайте да се обръщате към психотерапевт, той може да бъде заменен от член на семейството или приятел, с когото да поговорите от душа.