Хороскоп март 2020 за РибиГледай в youtube  Хороскопът за март 2020 година напомня на Рибите за необходимостта да черпят енергия за вътрешно израстване и трансформация. Вие бързо ще намерите източници за тази енергия. Всеки човек във вашия живот ще ви учи на нещо. Всички обстоятелства ще се случват така, че вие с лекота ще решите да направите кардинални промени, които ще подобрят вашия живот.
Астрологичната прогноза за март 2020 година прогнозира грешки и необмислени постъпки. Само добре премислените решения ще ви помогнат да избегнете последствията. Препоръчва се да не пренебрегвате и съветите на по-възрастните. Може да рискувате единствено в края на месеца.
През март успехът е на ваша страна, затова смело пускайте тото.
Много Риби, неочаквано за другите, ще станат материалисти. Много време ще губят за шопинг. Силите им ще отиват за обновление на дома, гардероба и прекрояването на стари вещи.
В средата на месеца е най-добре да се посветите на грижи за дома, защото са се натрупали много проблеми. Намерете време да завършите дългия ремонт и да занесете на майстор отдавна повредилата си техника. Регулирайте имуществените въпроси, заемете се с генерално почистване, изхвърлете ненужния боклук. Когато домът ви се изчисти от излишното, най-накрая ще можете да се съсредоточите върху въпросите, свързани с бъдещето.

Ще ви ръководи жаждата за приключения. Тя ще подтикне Рибите да направят дълго пътешествие в края на месеца. Важно е да не тръгвате на път сами. Компания може да ви прави роднина или близък приятел. Почивката в нечия компания ще ви достави удоволствие, ще ви подари възможност да укрепите връзката ви.
Любовен хороскоп за март 2020 година за Риби
Хороскопът за март препоръчва на Рибите началото на месеца като подходящ период за сключване на брак. Именно тогава, много представители на този знак ще усетят готовност да създадат семейство, а някои ще получат или ще направят предложение.
Ако търсите своята любов, излизайте навън!
Дамите, които са свързвали живота си с Козирог или Телец, не са застрашени от грижи. Заедно, те с удоволствие ще се заемат с подобряването на семейното гнездо. Жените Риби могат също да се сближат с мъже от своя знак. Тази връзка ще им донесе много позитивни емоции. Буря от страсти ви очаква при отношения с Козирог, Водолей, Овен, Скорпион.
Отдавна ли се опитвате да завоювате някого? За обекта на вашата симпатия претендира още един човек. Хороскопът за март 2020 година съветва Рибите да се подготвят за трудна „борба“. Важно е да не се паникьосвате. Не зацикляйте на достойнствата на конкурента или конкурентката, откажете се от самокритиките. Помислете за това, кого харесвате и как да привлечете този човек. Демонстрирайте самоувереност, не показвайте вълнението и съмненията си, дали бихте били добри партньори.
Кариерен и финансов хороскоп за март 2020 година за Риби
Хороскопът за март предсказва на Рибите благоприятен месец за сключване на договори и провеждане на преговори. Ако сте работодатели и търсите рекрутери, сега е възможно да намерите добри работници. Със своята убедителност и красноречие ще успеете да убедите квалифицирани кадри да се съгласят да работят под вашето ръководство.
Началото на месеца е време за общуване, нови запознанства, светски изяви и презентации. В колектива ще се ползвате с авторитет, на фона на което ще се замислите за организиране на майсторски клас. Не е изключено да получите предложение за членство в делови клуб. Не бързайте да отказвате. Неформалното общуване с партньори ще се отрази добре на вашия кариерен ръст.
Хороскопът за март 2020 година съветва Рибите да не постигат сами поставените цели. Обръщайте се за помощ към колегите и към опитните хора, които могат да ви консултират по редица въпроси. В края на месеца игнорирайте неприятните слухове, защото скоро ще бъдат забравена история. В противен случай ще изпуснете важни новини.
Здравен хороскоп за март 2020 година за Риби
Отличното настроение няма да стане основа за добро самочувствие в началото на месеца. То няма да бъде достатъчно, за да се противопоставите на вирусните инфекции и да не пострадате от започналата внезапно епидемия. От друга страна, положителното настроение ще изиграе своята роля и ще оздравеете по-бързо от обичайното.
В средата на месеца преразгледайте своя начин на хранене. Откажете се от употребата на полуфабрикати и от продукти, в чието качество се съмнявате. Откажете се временно от месото, защото тази тежка храна ще увреди състоянието на стомашно-чревния ви тракт.
Краят на месеца е период, когато ще ви бъде лесно да оставите в миналото старите обиди, болезнените спомени и страховете си. Трансформирайте се духовно с помощта на йогата. Не се съпротивлявайте на желанието да промените имиджа си, запишете се в салон за красота.