Хороскоп март 2020 за РакГледай в youtubeХороскопът за март 2020 година препоръчва на Раците да преминат от теория към практика. Така, вие ще учудите околните, които може да ви смятат за нерешителни или дори неуверени в себе си, хора. Този месец ще донесе успех на тези, които се стремят към него.
Астрологичната прогноза за март 2020 съветва жените Раци да разширят своя кръгозор, за което ще ви помогне посещението на концерти, спектакли, изложби. Изучавайте нови, образователни програми, гледайте филми за различни хора на изкуството.
Ще ви заинтригуват сфери, към които дейността ви няма отношение. Бъдете готови да се сблъскате с хора, които ще се опитат да ви „прехвърлят“ своите проблеми. Не бързайте да се съгласявате с ролята на техен помощник, не е изключено, на тях, да успее да им помогне само психолог.
Жилищният въпрос ще стане „ребром“. Не е изключено преместване. В края на месеца ще се откажете от пътуванията, защото ще се сблъскате с проблеми – загуба на багажа, изпускане на превоза, запознанство с неприятни хора. Всичко това силно ще повлияе върху настроението ви. Ако искате да се видите с близки или с приятели от друг град, поканете ги на гости у вас.

Любовен хороскоп за март 2020 година за Рак
Хороскопът за март 2020 година обещава на Раците, в началото на месеца, много положителни емоции, които ще ви донесат роман „като по книга“. Запознанството ви очаква по време на концерт, някакво важно събитие или хоби.
Не трябва да изключвате възможно развитие на отношения с човек, когото отдавна познавате. Може дори да ви е съсед/съседка. Ще започнете като приятелство, но скоро ще се превърне в роман.
Възможна е физическа близост с приятел/приятелка. След това вие или ще решите да продължите напред, забравяйки за случилото се, или ще опитате да изградите стабилни отношения като двойка.
Средата на месеца няма да бъде така наситена, като началото. Сега ще бъдете заети с укрепване на връзката, която сте успели да създадете с обекта на вашата симпатия. Това ще бъде период на стабилност и спокойствие, което трябва да цените.
Хороскопът за март предсказва грандиозни промени в сърдечните дела при тези представители на знака, които са свързали съдбата си с Телец. Тези двойки ги очакват невероятни приключения, пътувания зад граница или възможност да се повеселите в приятелска компания. Паралелно с развитието на отношенията, Раците ще успеят да се развиват в областта на туризма, ще намират време за образование. Проблеми очакват тези, които решат да посветят месеца на бизнеса, а не на личния си живот.
Страдате ли, заради неразбирането от страна на съпруга/съпругата? Партньорът/партньорката са престанали да ви подкрепят без видима причина? Разнообразете се, отидете с някой от близките си на концерт или на кино.
Кариерен и финансов хороскоп за март 2020 година за Рак
Хороскопът за март 2020 година обещава на Раците „изостряне“ на любознателността и находчивостта. Ще ви бъде лесно постоянно да се движите, ще учудите околните със своята интелектуална активност, с умението си да убеждавате опонентите, бързо да установявате нови, полезни контакти, да сключвате договори с изгодни условия. Използвайте това време за решаването на служебни проблеми, съгласявайте за семинари, конференции или делови пътувания.
Обемът от информация, която ще получавате в края на месеца, ще ви се стори прекалено голям. Заради това ще ви се наложи да работите над служебните проекти у дома и през почивните дни. За да не си развалите отношенията с близките, обяснете им, че сте принудени да работите много.
Ще ви тегли към сферата на образованието. Някои Раци, от това, ще бъдат подтикнати към решение да продължат да учат, други ще решат да си сменят професията. С удоволствие ще създавате презентации и ще защитавате дипломи. Тези, които са свързани с преподаването и с литературата, ще покорят невероятни върхове. Провеждайте Мастер - класове, не отказвайте на тези, които се нуждаят от вашата защита.
Хороскопът за март обещава, че в средата на месеца ще бъдете преизпълнени с оригинални идеи. Няма да успеете да ги реализирате бързо. В началото се заемете с тези проекти, които ви се струват най-привлекателни. Ако ви е нужна помощ, обърнете се към приятелите и близките си. Те едва ли ще ви откажат.
В края на месеца при мъжете Раци ще възникнат благоприятни възможности за развитието на собствения им бизнес. Близките ще се съгласят да ви подкрепят материално. Не е изключено да получите безвъзмездно необходимата сума.
Здравен хороскоп за март 2020 година за Рак
Нараства необходимостта ви от адреналин. В началото на месеца ще ви се иска да се заемете с екстремни видове спорт. Но сега времето не е най-доброто за такива начинания.
В средата на март ще се чувствате добре, както физически, така и психически. Запишете се за танци или на фитнес.
В края на месеца се погрижете за здравето на бъбреците, защото те ще бъдат доста уязвими. За профилактика на заболяването обогатете храната си с плодове и зеленчуци, откажете се от алкохол, сол и захар. Обличайте се топло, носете колан на кръста. Ограничете употребата на туршии, защото могат да навредят на стомаха ви.