Хороскоп март 2020 за ОвенГледай в youtubeХороскопът за март 2020 година предсказва за Овните месец с висока продуктивност, дисциплина и организираност. С лекота ще решавате проблеми, с които другите не успяват, и благодарение на това, вие скоро ще се окажете на „върха на Олимп“. Заедно с това, ще завоювате благоразположението на колегите и началника, а и ще постигнете лични рекорди.
В средата на месеца, привлекателни за Овните ще бъдат езотеричните учения и всичко, което е свързано с паранормалните явления. През март намерете време за обучение по тази тема чрез книги и филми, но се откажете да експериментирате с магия. В противен случай рискувате да си навлечете някоя беда.
Горчивата истина е по-добра от сладката лъжа, но все пак е най-добре, в края на месеца, да не изразявате своето мнение. Астрологичната прогноза за март 2020 година предупреждава, че околните няма да могат да оценят по достойнство вашата честност и желанието ви да бъдете искрени. Гледайте ги отстрани и не приемайте сериозно игрите на хората, в противен случай ще бъдете обвинени за всички неприятности.

Любовен хороскоп за март 2020 година за Овен
Личният живот няма да бъде приоритет в началото на месеца. Вместо това, вие ще се съсредоточите върху сферата на доходите. Заради това, рискувате да се скарате с партньора/ката. Един съвет: деловите проблеми оставяйте в службата, не трябва да ги споделяте с любимия/любимата.
Представителите на този знак трябва да обръщат повече внимание на семейството си. Ако все още нямате семейство, отпуснете се, защото все още не се предвиждат кардинални промени в личния живот.
Свободните Овни ще успеят без угризения на съвестта да се заемат със служебните проекти и с установяване на контакти. Сред новите колеги може да се окаже човекът, с когото да решите да завържете роман. Не е изключено обект на вашата симпатия да бъде началникът. Интересни срещи ви очакват по време на конференции, командировки и дори на интернет - форуми, затова бъдете внимателни, за да не пропуснете своето щастие.
Средата на март няма да ви донесе негативни емоции. Ще успеете да оставите всички конфликти в миналото, отношенията с партньора/ката ще бъдат хармонични. Любимия/та ще бъдат готови да се съобразят с вашите капризи. Заемете се заедно с нещо полезно, тогава ще се сближите още по-силно.
В началото на месеца домашните ще очакват от жените Овни повече, отколкото те могат да им дадат. Хороскопът за март 2020 година предсказва за Овните, че на тази основа не се предвиждат конфликти, особено, ако се научите разумно да планирате своя ден. Направете така, че да успявате да решавате служебните въпроси и да отделяте внимание на близките си. Гответе се да протегнете ръка за помощ на далечни роднини, за които именно вие сте последната надежда за спасение. Не им отказвайте, ако можете да направите нещо, за да решите техните проблеми. Не отказвайте дори, ако отношенията ви с тези хора не са от най-топлите. Благородният ви жест ще разтопи ледовете и в бъдеще ще можете да разчитате на тяхната подкрепа.
Кариерен и финансов хороскоп за март 2020 година за Овен
Времето не е много подходящо за изкачване по кариерната стълбица. Хороскопът за март 2020 година предсказва успех само на силните психологически, мъже Овни. Важно е да свикнете да работите с ритъм. Сътрудниците на големи организации трябва да се страхуват от стреса, защото ще им се наложи да се спасяват от него, доверявайки се на верните си съратници, клиенти и на собствения си опит.
Вие, реално ще успеете да избегнете сериозните неуспехи в кариерата, но за да се случи това, трябва да изгладите отношенията си с началника. Поработете над имиджа си, заради постигането на тази цел. Не си позволявайте волности в облеклото, спазвайте строгия дрес код. Ако се сблъскате с уволнение, бъдете готови да разкриете всички свои, гениални идеи.
Хороскопът за март 2020 година обещава на Овните, че в началото на месеца ще им бъде лесно да се съсредоточат само върху работата си. Подгответе се за промяна в графика и условията на труд. Това ще бъдат промени за добро. Ако седите в креслото на високо поставен началник, ще се наложи да положите максимално усилия, за да модернизирате производствените процеси.
Началото на март е добро време за търсене на друга работа. Без особени усилия, вие ще направите добро впечатление на интервюиращия ви. Всички събеседвания планирайте за първата половина на месеца. Пред вашия чар и самоувереност никой не може да устои, а това е и вашето основно оръжие, което ще ви даде възможност да изпреварите останалите кандидати за свободното място.
При мъжете Овни всичко ще бъде наред с деловите контакти. Вие ще намерите надеждни партньори и инвеститори. Уморихте ли се да работите за някой друг? Започнете да работите за реализирането на собствената ви бизнес идея. Успешно ще бъде търсенето на стартов капитал. Всички сделки, в края на месеца, ще се окажат изгодни.
Здравен хороскоп за март 2020 година за Овен
Хороскопът за март съветва Овните да прекарват повече време на чист въздух, особено в началото на месеца. Вместо да пътувате с транспорт до работата, ходете пеша.
Откажете се от навиците си да правите от „мухата - слон“. В противен случай, всяка дреболия ще предизвиква у вас много смесени емоции, от което ще пострада нервната ви система. Не успявате да се контролирате? Взимайте успокоителни препарати, пийте билкови отвари. Добро влияние върху вас ще окаже и терапията с музика. Избирайте лирични песни.
Добър период за профилактика на заболяване на бъбреците е краят на месеца. Преразгледайте начина си на хранене, изключете солта и продуктите, които съдържат много белтъчини. Употребявайте повече течности – вода и прясно изцедени сокове. Всеки ден намирайте време за разходки на чист въздух.