Хороскоп март 2020 за ЛъвГледай в youtube Хороскопът за март 2020 година е изцяло позитивен за Лъвовете. При вас ще се появи възможност да постигнете финансова стабилност. Важно е да не седите на едно място и парите ще дойдат бързо при вас. Ще получите точно толкова, колкото не ви стигат за щастлив живот. Разбира се, че в ръцете ви парите няма да останат дълго. Разпределяйте семейния бюджет разумно, постарайте се да не бъдете разточителни.
Астрологичната прогноза за март 2020 година обещава множество интересни запознанства в средата на месеца. Новите хора във вашия живот ще ви накарат да погледнете света от друг ъгъл.
Глобалната преоценка на ценностите ще ви бъде от полза. Вие ще се откажете от реализирането на тези идеи, които няма да ви носят морално удовлетворение.
Краят на март е добър период за преобразяване на жилището. Сменете тапетите, купете нови мебели или разместете старите, купете нови и стилни декоративни изделия. Ще се почувствате комфортно в дома си, обновеният интериор ще ви зареди с енергия, необходима за големи победи.

Любовен хороскоп за март 2020 година за Лъв
Хороскопът за март 2020 година обещава на Лъвовете множество подаръци от страна на партньора/ката. Любимият/любимата ще ви глезят през целия месец. Тази щедрост ще се разпростре и върху членовете на семейството. Близките ще оценят вашия избор. Обектът на вашите симпатии чудесно разбира какво прави, използвайки подаръците като средство за повишаване на собствените си „акции“.
Трудни времена ще настъпят в живота на жените Лъвици, които са с мъже Телци. Партньорът може да спре да оказва финансова помощ.
Представителите на този знак ще станат по-чувствени. Внезапно, за тях, ще стане много важно често да се притискат в партньора, да го целуват и прегръщат. Това ще се отрази добре на сексуалните отношения, които в този период ще носят и на двамата непознато до този момент удоволствие. В разговорите с любимия/любимата трябва да бъдете искрени, открито да говорите за своите фантазии. Вашите тайни желания може да се харесат на партньора/ката и да решите да ги реализирате.
Ако сърцето ви е свободно, внимавайте в началото на месеца! Не очаквайте много от внезапно избухналите страсти. Обектът на вашите симпатии ще ви омръзне така бързо, както и ви се е харесал. Не си създавайте илюзии за евентуална връзка с човек, който внезапно се е вмъкнал в живота ви.
Средата на месеца ще ви подари много шансове да се запознаете с интересни хора, общуването с които няма да бъде скучно. Някои ще започнат роман с писма. Не е изключено неочаквана покана за романтична среща с човек, с когото дълго сте общували, но като добри приятели.
Кариерен и финансов хороскоп за март 2020 година за Лъв
Хороскопът за март 2020 година предсказва на Лъвовете повишен интерес към финансовата сфера. По въпросите, които са свързани с парите, вие ще действате предприемчиво и практично. Тогава ще успявате бързо да взимате правилните решения и ще се договаряте при най-изгодните условия. При представителите на този знак ще се появи допълнителен източник на доходи. Много ще решат да превърнат хобито си в бизнес, други ще „заработят“ продавайки стари вещи и предмети от бита.
На първо място, за Лъвовете, ще стои въпросът за изкачването по кариерната стълбица. Но тук ще се сблъскате с трудности, причина за които ще бъде вашият флирт с началника или с колега/колежка. Разделяйте личния живот и работата.
Началото на месеца е подходящо време за работа с важни документи, за взимане на важни решения – отговорност за които носите лично вие. Не са изключени досадни грешки, заради дефицит на внимание към дреболиите. Всички дребни детайли имат значение сега. Пазете се и от мошеници. Нищо не се случва в службата? Тогава се съсредоточете на семейството и на бита.
Най-лесно ще им бъде на служителите в големите корпорации и на тези, чиито доходи могат да се нарекат пасивни, а също и доходите от наем на недвижим имот, и от бизнес. Някои Лъвове ще живеят за сметка на партньора/ката или ще станат фрийлансъри.
Не се опитвайте да „преследвате“ парите. От това няма да станете по-щастливи. Върнете се към старите, незавършени проекти, не забравяйте за творчеството, което ви носи удоволствие. Всичко това ще бъде отдушник за вас, когато ви връхлетят проблемите в бизнеса и в личната сфера.
Ако работите за себе си или в търговията, гответе се за юридически проблеми. Ще ви се наложи да се отчитате за материалното си положение или да потвърдите легитимността на една или друга сделка. Подгответе счетоводните документи, защото не е изключено да дойде внезапна проверка. Проверете всичко няколко пъти, за да избегнете грешките.
Хороскопът за март 2020 година препоръчва на мъжете Лъвове, в началото на месеца, да поговорят с началника за премии или възможно повишение на заплатата. За да убедите боса, че сте прави в исканията си, от рано подгответе железни аргументи и най-добре е да са записани на лист. Откажете се да работите с големи проекти, защото няма да успеете да ги завършите, защото няма да ви стигнат силите.
Здравен хороскоп за март 2020 година за Лъв
Хороскопът за март гарантира на Лъвовете прилив на жизнени сили в началото на месеца. Възползвайте се от това и използвайте енергията за добри цели. Например, разхождайте се повече пеша, карайте колело, занимавайте се със спорт.
Душевното равновесие ще бъде недостижима цел в средата на месеца. Но това не повод да се отказвате от музиката и рисуването, като терапия. Направете всичко възможно, за да запазите позитивното си настроение. Тогава ще се чувствате добре.
В края на месеца се заемете с практикуването на различни дихателни техники. Редовните упражнения ще подобрят вашето кръвообращение и ще позволят на всички вътрешни органи да бъдат в тонус. За да изберете добра методика се вслушайте във вътрешния си глас.