Хороскоп март 2020 за КозирогГледай в youtubeАстрологичната прогноза за март 2020 предвижда приближаването на вашия триумф. Опитайте се да реализирате това, за което отдавна мислите и към което се стремите, бъдете активни. За пари, в случай, че са ви необходими, можете да се обърнете към влиятелните си познати, които с голяма вероятност ще се съгласят да ви сътрудничат, в качеството на спонсори.
Хороскопът за март 2020 година препоръчва на Козирозите да потърсят нови познати, а сред тях ще се намерят много хора, които ще бъдат интересни и способни да мислят и да виждат света нестандартно. Тази връзка ще даде начало на стабилно приятелство и може да не се съмнявате, че то ще ви донесе много положителни емоции.
В средата на март Козирозите ще станат прекалено мнителни. Не търсете „под вол - теле“ във всичко, което чувате или виждате. В противен случай рискувате да откажете човека, който би могъл да ви направи добро предложение.
Отношенията с приятелите ще станат напрегнати в края на месеца. Вие ще усетите, че много от тях не са готови да се съобразят с вашето мнение и не ви ценят. Всичко това ще ви подтикне към решение да сложи край на приятелството, но хороскопът не препоръчва да го правите.

Изчакайте с изводите. Не е изключено, сега вашите приятели да са прекалено заети със собствените си проблеми, затова малко да се интересуват от вашите дела. Вместо да ги упреквате, предложете им своята помощ.
Любовен хороскоп за март 2020 година за Козирог
Хороскопът за март предсказва на Козирозите начало на отношения с чужденец/чужденка, представители на различна, от вашата, религия. Запознанството ви очаква по време на отпуска или командировка зад граница. Възникналата, в резултат на това връзка, може да ви заведе до гражданското.
Ако вече сте били семейни, скоро в живота ви ще се появи човек, който ще ви накара да повярвате, че вторият брак може да ви донесе щастието, което сте очаквали през целия си живот.
При много жени Козирози ще се появи възможност да се потопят в романтиката. Дамите ще действат така, както им повелява сърцето, отказвайки да слушат разума. Успехите им ще бъдат свързани с представители на знака Скорпион. Сега ще проявите инициатива, ще започнете смело да флиртувате, както никога. Пред такива кавалери няма да могат да устоят дори омъжените жени. По-малко натрапчиви ухажори ще се окажат Рибите, които ще успеят да ви покорят със своята загриженост и влечението си към прекрасното. С Телците се сближавайте само в случай, че повече ви интересуват интимните отношения.
Мъжете Козирози, по-скоро, ще се върнат към предишна любима. Техният интерес още не е угаснал, страстта ще бъде същата, както и по-рано. Препоръчва се да организират съвместна почивка, извън града, за двамата.
Хороскопът за март напомня за връзката между богатството и хармонията, вътре в семейството. Тези два, жизненоважни аспекта, по удивителен начин ще се преплетат и ще си влияят един на друг.
Ако сърцето ви е свободно се пригответе за това, началникът да ви „атакува“.
Кариерен и финансов хороскоп за март 2020 година за Козирог
Хороскопът за март обещава на Козирозите предложение за работа от чуждестранна компания. Във връзка с работата си, вие може да заминете за дълго време в чужда страна или да пътувате за участие в конференция.
Ако търсите свободна позиция, възстановете своите знания по чужд език, те ще ви послужат. Скоро ще усетите прилив на сили и желание да реализирате новите си идеи, да промените живота към по-добро. Това говори за предстояща вътрешна трансформация. Козирозите ще започнат да гледат света от различен ъгъл, ще намерят своето призвание и ще бъдат свободни от негативните нагласи и оковите на страха.
Хороскопът за март 2020 година обещава за Козирозите, че края на месеца, буквално, ще се превърне в „писта за излитане“. Не се страхувайте да летите, покорявайте нови върхове. Желанието за промяна ще бъде огромно. Но за доброто място ще се наложи да се борите. Тази борба ще бъде успешна за вас. По отношение на решителността, целеустремеността ви сега няма достойни конкуренти. И именно по тази причина, сега, вие можете да се изкачите по кариерната стълбица.
Здравен хороскоп за март 2020 година за Козирог
Хороскопът за Козирог не предвижда проблеми със здравето в началото на месеца. Ако ви досажда хронична болест, заемете се навреме с лечението, защото по този начин ще предотвратите усложненията. Използвайте съвременни профилактични мерки, те ще ви помогнат значително да подобрите своето самочувствие.
В средата на месеца ще ви обхванат спомени. Няма да успеете да се противопоставите на меланхолията. Важно е, това състояние да не премине в депресия. Най-лесно ще успеете да я избегнете с помощта на кратко пътешествие. Ако сега не можете никъде да заминете, запишете си час за психолог. Този прием ще ви помогне да отхвърлите много от проблемите си. Промяната на интериора на жилището също ще ви помогне да се абстрахирате от негативите, особено, ако поставите много цветя.
В края на месеца се заемете с укрепване на защитните сили на организма, за да не се разболеете. Това може да направите като промените начина си на хранене, обогатявайки го с полезни плодове и зеленчуци. По-кратко се заседявайте в затворени помещения и на места, където има много хора.