Хороскоп март 2020 за ДеваГледай в youtube  Хороскопът за март 2020 година обещава на Девите много позитивизъм. Ще бъдете енергични, а ентусиазмът ще ви стига за реализирането на най-екстраординарните замисли. Внезапно ще се озовете не на стълбица към върха на кариерата, а на „асансьор“.
Астрологичната прогноза за март 2020 година показва, че пикът на вашата активност ще бъде в средата на месеца. Вие ще покорите „крепостите“, които по-рано не са падали под вашия напор. Всичко започнато през този период ще ви донесе успех. Важно е да не се отпускате и да помните, че недоброжелателите и враговете не спят. Те ще се опитат да направят всичко, за да ви въвлекат в неприятности. За щастие, тези неприятности няма да ви затруднят, всички проблеми ще решавате бързо, ако не започнете силно да драматизирате.

Любовен хороскоп за март 2020 година за Дева
В началото на март, жените Деви ще се вълнуват за своя имидж. Заемете се с обновяването на дрехите или прическата си. Ще ви затрупат с комплименти и ласкателни думи. Но не всичко казано ще бъде искрено, помнете това. Дайте шанс на човека, който притежава добро чувство за хумор и вкус. Ще ви бъде лесно да общувате с интелектуалци.
Ако сърцето ви е свободно и искате да опитате да „завържете“ отношения с чужденец/чужденка, направете си профил в съответен сайт за запознанства. Любовта ще се втурне в живота ви неочаквано.
Дамите от този знак могат да срещнат импозантен Козирог в компанията на приятелите. А мъжете Деви е най-добре да се съсредоточат върху отношенията, които вече са изградили. Изключение може да направите само, ако сте „изстинали“ към своята избраница. Не се надявайте, чувствата няма да се възродят.
Пазете се от Скорпионите, защото те ще искат по всякакъв начин да ви завоюват, а след като постигнат вашето благоразположение, ще станат язвителни. Ако имате стабилни отношения със Скорпион, не се препоръчва да се опитвате да разгадавате загадките на партньора/партньорката, прибягвайки за това към не особено красиви действия, като изучаване писмата и смс-ите на „вашия“ човек.
Хороскопът за март 2020 година предсказва на семейните представители на този знак да се подготвят за стрес. За да избегнете скандалите, постарайте се да не прекарвате много време у дома си с партньора/ката, по-често излизайте сред хората. Организирайте съвместно пътуване, активна почивка, намерете алтернатива да гледането на телевизор от дивана. Смяната на обстановката ще бъде от полза на романтичната ви връзка. Огънят на любовта ще избухне и ще гори по-ярко от преди.
Кариерен и финансов хороскоп за март 2020 година за Дева
Март 2020 година ще даде възможност на Девите да оставят всички предразсъдъци и страхове, и смело да се движат напред към успеха. Вие ще намерите своето място под слънцето, ще разберете собственото си предназначение. Преразглеждането на жизнените ценности ще подтикне много да търсят нова работа. Не бързайте, вътрешната промяна изисква от вас време и сили. Март ще ознаменува началото на нов жизнен етап, когато вие ще се устремите към цели, които по-рано са ви се стрували непостижими. Ще бъдете мотивирани от здравия дух на съперничество. Внимавайте да не се трансформира в агресия. Не прибягвайте до подлост при борбата с конкурентите.
Ще се окажете в центъра на вниманието. Ще се обсъжда не само вашия професионализъм, но и външния ви вид, а и как се държите. Не придавайте излишно значение на това. Действайте, обличайте се и общувайте така, както сте свикнали.
Ще успявате да усвоявате бързо новата информация. Средата на месеца е добър период за търсене на ново увлечение. Помагайте на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете внимание на младите членове на семейството, които са се сблъскали с определени трудности в службата или в училището.
Харчете парите разумно, този съвет е особено актуален за жените, които могат да похарчат всичките си спестявания за дрехи и обувки. При това, всички придобивки изобщо не са за вас, но това ще разберете по-късно.
Хороскопът за март прогнозира за мъжете Деви, че най-доходният период ще се окаже средата на месеца. Някой ще ви върне стар заем, възможно е повишение на заплатата или изплащане на премия.
Здравен хороскоп за март 2020 година за Дева
В началото на месеца ще се чувствате разсеяни и отпуснати. Времето е подходящо за процедури, които позволяват да постигнете максимален релакс. Сега може да усвоите някои духовни практики. Ако обичате да се занимавате със спорт, не бъдете прекалено усърдни, за да не получите някоя травма.
Хороскопът за март препоръчва на Девите да се заемат с профилактика на заболявания на опорно-двигателния апарат. Преразгледайте менюто си, добавете в него продукти, богати на калций. Поработете над гъвкавостта на гръбначния стълб, прибягвайки до специални упражнения или се запишете на басейн. Обърнете се към масажист, ако е необходимо.
Краят на месеца е подходящ за козметични процедури. Сега ще бъдат най-ефективни. Откажете се от посещението в козметичен салон или от покупката на скъпа козметика, спрете се на проверени народни средства.