Хороскоп март 2020 за БлизнациГледай в youtubeХороскопът за март 2020 година обещава на Близнаците домашен комфорт. Домът ви, наистина ще стане вашата крепост, където ще ви бъде уютно и спокойно. Времето е подходящо да освежите интериора.
Средата на месеца е подходящ период да бъдете често сред хората. Не отказвайте на предложения да посетите необичайни мероприятия. Вие ще получите нови впечатления, положителни емоции и ще се разсеете от това, което ви тревожи.
Астрологичната прогноза за март 2020 година съветва да търсите подкрепа от хора – философи. Близнаците имат добри шансове да се сприятелят с езотерик, който да стане техен учител.
Въпросите, свързани с кариерата, леко ще ви разочароват. Няма да можете да си намерите нова работа, така че останете на тази, на която сте в момента. В края на месеца, ако работите в търговията, комуникацията с клиентите ще бъде по-лесна.

В края на март, жените Близнаци ще покорят околните със своето очарование. Вие ще предразположите към себе си дори тези, които сте считали за неприятели. Този период е благоприятен за участие в съревнования и конкурси.
Любовен хороскоп за март 2020 година за Близнаци
Няма да ви се наложи да се ядосвате, заради разправии. Всички разногласия ще оставите в миналото. Отношенията с партньора/ката, в началото на месеца, ще бъдат хармонични. Ще внесете в тях нещо, което преди това е липсвало и на двама ви.
Ще усетите онази подкрепа от страна на любимия/любимата, която по-рано не сте усещали. Партньорът/партньорката ще бъдат на ваша страна дори по тези въпроси, които по-рано са предизвиквали само негативни емоции у тях и са ставали причина за конфликти.
Вие, най-накрая, ще бъдете разбрани, вашите намерения и мотиви ще станат очевидни за близките ви. Те ще се отнесат с уважение към вас, ще спрат да ви критикуват и осъждат. Партньорът/партньорката ще стои зад вас, независимо какво се случва. Романтичната връзка ще стане по-устойчива и ценна, и за двамата.
Ако сърцето ви е свободно, Купидон е възможно да ви порази със стрелата си в средата на месеца. Срещата, след която животът ви ще се измени напълно, ще се случи на място, свързано с изкуство и култура.
Възможни са проблеми с емоциите. Те ще окажат „на нулата“, заради което ще ви се наложи да чуете много резки думи, по свой адрес.
Хороскопът за март 2020 година подсказва на Близнаците да отделят повече внимание на децата си. Последната седмица от месеца е подходящ период да ги заобиколите с внимание, както никога до сега. Това ще укрепи семейството ви. Родствените взаимоотношения ще станат „глътка чист въздух“ и източник на положителни емоции. Осъзнавайки колко силно ви обичат близките, вие ще усетите увереност в силите си и ще станете по-силни от преди.
Кариерен и финансов хороскоп за март 2020 година за Близнаци
Хороскопът за март 2020 година предсказва на Близнаците, че през този месец, те ще се посветят на дома и семейството, а работата ще остане на втори план, но само, ако не се занимават със собствен бизнес. Бизнесмените ще са заети със сключване на сделка за недвижим имот, с решаване на въпроси, които влияят върху комфорта на живота на семейството. Обръщайте се към хората, които могат да ви бъдат полезни при отстраняването на различни препятствия. Не трябва да се притеснявате да ползвате „връзки“ за това.
В началото на месеца ще страдате от недостатъчна концентрация на вниманието. Всичко, за което не трябва да забравяте, си записвайте в тефтер. За да не загубите важни документи и вещи, не ги носете със себе си.
Март ще ви подари много възможности за приключване на важни проекти, след което ще почувствате облекчение. Сваляйки товара от гърба си, вие ще се съсредоточите върху нови, оригинални идеи, които една след друга ще се раждат в главата ви. И отново да напомним, записвайте тези идеи! В бъдеще, Вселената ще открие пред вас хоризонт от възможности и път за тяхната реализация. Това ще се отрази добре на финансовото ви положение.
Мъжете Близнаци силно ще се вълнуват от изкачването на кариерната стълбица. За отстраняване на основните препятствия, използвайте позитивното мислене и свежите идеи, а не традиционните методи. Черпете енергия от творчеството.
Пикът на творческата ви активност ще бъде в края на месеца. Хороскопът за март 2020 година обещава на Близнаците достигане на нови висоти. Вие ще станете по-креативни и ще благоразположите началството към себе си.
Не отказвайте помощ на тези, които в службата се занимават с организирането на празничните мероприятия. Не се страхувайте да поемате отговорност за тази дейност.
Здравен хороскоп за март 2020 година за Близнаци
Хороскопът за март съветва да не пожелавате зло на околните, дори и на неприятелите си. Иначе, вие ще пострадате от собствения си негативизъм, което ще ви доведе до депресия. Минимизирайте контактите с недоброжелатели. Прекарвайте повече време в компанията на приятели.
В средата на месеца се заемете с профилактика на сърдечно-съдовата система. Преразгледайте менюто си, изключете от него мазните продукти, яйцата и пърженото. Подобряване на самочувствието ще усетите много бързо. Намерете време да си направите кардиограма и ехо на сърцето.
В края на месеца си направете процедури за заздравяване на косата. Отидете в салон за красота или при проверен, вече, фризьор. Запишете се на консултация при трихолог, ако е необходимо.