Хороскоп юли 2020 за ВодолейГледай в youtubeХороскопът за юли 2020 година предвижда за Водолеите настъпването на период, който може да се сравни с американската мечта. Ще има „полети“, които ще се редуват с падения. Работата ще изисква много усилия от ваша страна, но няма да ви носи удоволствие.
Според астрологичната прогноза за юли, сега е по-добре да се откажете от оформянето на важни документи. Всички юридически въпроси отложете за по-късно, сега спорните въпроси едва ли ще се решат във ваша полза.
Водолеите няма да имат време за почивка. Ако все пак се намери свободно време в претоварения им график, те ще бъдат принудени да го използват за членовете на семейството си, които също преживяват трудни времена. Единственият плюс е, че вие ще бъдете изпълнени с енергия.

Тя ще ви стигне, за да отстраните всички препятствия по пътя си към успеха. Допълнително преимущество е, че близките и колегите ще се отнасят с разбиране към вашите дела, ще ви окажат подкрепа, с която по-лесно ще преодолеете несгодите.
Началото и средата на месеца няма да може да се нарече благоприятен период. В началото ще ви се струва, че напълно контролирате ситуацията в службата, но скоро ще разберете, че не можете да разчитате на другите при изпълнението на трудните проекти. Вашата самоувереност ще се разклати и, заради това, дори простите задачи ще изпълнявате бавно, допускайки грешки. В края на месеца, според хороскопа на юли, ситуацията при Водолеите ще се измени към добро и за това ще способстват околните, които ще ви предложат ценни съвети. Бъдете внимателни към дребните детайли и ще откриете нови възможности за личностен ръст, укрепване на социалния статус и подобряване на финансовото положение. Бъдете готови за обновяване на старите планове и за отсрочване на тяхното реализиране.
Финансов и служебен хороскоп за юли 2020 година за Водолей
Началото на месеца ще бъде напрегнат период, затова не планирайте нищо грандиозно. Всички усилия използвайте за отстранявате на трудностите, с които не сте се справили в миналото.
Бизнесмените и тези, които заемат ръководна длъжност, трябва да бъдат внимателни. Не е изключено, скоро, да им се наложи да преминат през трудни проверки, за които е важно да се подготвят отрано. Лекомисленото ви поведение ще доведе до разкриване на информация, която силно ще навреди на деловата ви репутация.
Общуването с чуждестранните партньори няма да премине така, както сте си го представяли. Недоразуменията ще бъдат свързани с юридически въпроси, закона и различния поглед върху бъдещото развитие на общите дела.
Ако работите за някого, проблемите ще бъдат свързани с общуването с колегите, които ще разпространяват за вас неприятни слухове. Ще ви бъде трудно да работите в такава атмосфера, ще ви бъде почти невъзможно да игнорирате интригите. Хороскопът за юли 2020 година предсказва, че много Водолеи, на фона на тези изпитания, ще се замислят за напускане.
Ако сте началници и управлявате много хора, контролирайте работата им строго! Само така ще постигнете онова, към което се стремите отдавна. Във финансов план не се предвиждат големи неприятности. Ще ви притесняват дребни неуредици, които ви тежат от предишните месеци.
Любовен хороскоп за юли 2020 година за Водолей
Личният живот приоритет ли е за вас? Колкото и внимание да отделяте в тази сфера, няма да успеете да избегнете конфликтите с любимия/любимата. Конфликтите ще бъдат свързани с вмешателството на роднини. Ситуацията ще бъде толкова напрегната, че вие ще започнете да избягвате компанията на партньора/ката, а в някои случаи, просто ще бъдете принудени да се срещате с него/нея, колко се може, по-рядко.
Хороскопът за юли 2020 година предсказва на Водолеите голям риск от разгласяване на тайни, които могат да навредят на романтичната им връзка или дори да я прекратят. Действайте внимателно, за да предпазите половинката си от голям стрес.
Служебният график ще бъде плътен, но ще намирате време да си почивате в компанията на семейството и приятелите. По-често излизайте заедно на вън. Почивката заедно ще укрепи вашата връзка и ще стане отлична профилактика на комуникационните проблеми.
Самотните Водолеи ще срещнат интересен човек, с когото е възможно да са искали да се сближат, преди време. На този представител на противоположния пол, вие ще направите добро впечатление и скоро ще започнете да се срещате все по-често с него/нея.
Здравен хороскоп за юли 2020 година за Водолей
Неприятностите в личния живот и в службата силно ще разклатят вашето здраве. За жените е важно да се отнасят внимателно към своята нервна система, да избягват претоварването. Не се включвайте в конфликтни ситуации, не ги провокирайте, прекарвайте повече време насаме със своите мисли. Иначе ще пострада не само психоемоционалното ви състояние, но и сърдечно-съдовата система. Забелязвайки първите тревожни сигнали от нейна страна, се запишете за консултация с лекар. Не трябва да се бавите с консултацията, само защото се надявате, че всичко ще мине от само-себе си.