Хороскоп юли 2020 за ВезниГледай в youtubeХороскопът за юли 2020 година препоръчва на Везните, в стремежът си към щастието, да не прескачат по няколко стъпала наведнъж. Действайте внимателно, не бързайте! Заемете такава позиция не само в работата, но и в сърдечните дела.
Астрологичната прогноза за юли 2020 година предвижда битови проблеми, които ще успеете да отстраните само с помощта на роднини. Предварително си направете план за действие, следвайте го и не се разсейвайте по второстепенни неща.
Ако се готвите за ремонт, на вашите плещи ще легне отговорността за покупката на строителните материали. За да мине всичко като по „мед и масло“, разпределете средствата, отделете пари за необходимите строителни материали и отделно за обичайния си живот. Убедете се, че ви остават и „за черни дни“. Не е изключено такива да настъпят през това лято.

В началото и средата на месеца, според хороскопа за юли 2020 година, е добре, Везните да се съсредоточат върху себе си, кариерата и междуличностните отношения. Ще усетите прилив на сили, готовност да полетите до невиждани, по-рано, висоти, да станете лидери, да покорите околните с организаторските си способности. Заедно с работата ще се наложи да се занимавате и с обществена дейност или разработка на бизнес проекти. С това, за щастие, няма да имате проблеми, защото в съзнанието ви, една след друга, ще се раждат интересни, творчески идеи. Не се отказвайте от деловите срещи, които ще ви дадат възможност да разграничите професионалната сфера и да разширите предприемаческите си действия. Краят на месеца ще се окаже напрегнат, свързан с големи конфликти.
Служебен и финансов хороскоп за юли 2020 година за Везни
Не се отпускайте, нямате време за почивка. Задава се неспокоен период, повратен момент, свързан с много изпитания и препятствия. Пригответе се да решавате спорни въпроси, които са свързани с големи и скъпи имоти, с враждебно настроени опоненти, които дори няма да се опитват да скрият своята агресия. Количеството на недоброжелателите наоколо ще нараства и няма да успеете да избегнете конфликтите. Ще ви се наложи да решавате споровете с помощта на посредници. Такива ще намерите в края на месеца. Но не се надявайте, че бързо ще разрешите всички въпроси. От тази точка ще се изместите едва през декември. Бъдете търпеливи, но не стойте без да правите нищо.
За служителите основният проблем ще бъде голямата конкуренция, а също и организационната реформа. Останете бдителни, не изпускайте от поглед дребните детайли. Изпълнявайте отговорно поръчките на началника, обръщайте се към опитните колеги, ако нещо не ви е ясно.
Средата на месеца, според хороскопа за юли, ще бъде добър период за обучение при Везните. С лекота ще усвоявате нови знания и ще усъвършенствате важни умения. Бъдете упорити, не се отказвайте, сблъсквайки се с трудности. Трупайте опит, който ще стане стабилна основа за личностният ви ръст и кариерните ви успехи.
Проблеми в професионалната сфера ще ви изкарат от равновесие по отношение на финансите. Харчете разумно парите, не бързайте да се разделяте с постъпленията.
Любовен хороскоп за юли 2020 година за Везни
За спокойствие само ще мечтаете. Семейните Везни ще спорят с половинката си за обща собственост, най-вероятно недвижим имот. Не е изключено работата да стигне до разделяне на имущество и раздяла. Има и друг вариант на развитие на събитията – да се скарате с по-възрастните членове на семейството, вероятно с родителите, които ще се намесват в личния ви живот и в щастието ви. В този случай отново ще се говори за собственост и право на владение.
Хороскопът за юли 2020 година препоръчва на Везните да се отнасят внимателно към децата. Сега ще бъдете много ангажирани с други дела, но за децата трябва да продължите да се грижите отговорно. Тези, които отскоро са родители, ще се сблъскат с влошаване качеството на интимния живот. Не бързайте да упреквате партньора си в нещо, трябва достойно да преживеете трудния период. Намерете време за любимите, помолете роднините да ви помогнат за дома, за да освободите вечерта за мъжа/жена си.
Призраци от миналото могат да станат причина за тревоги. Сблъсквайки се с някой от старите си познати, вие ще се хвърлите с главата надолу в спомените. Не се оглеждайте назад, за да не станете заложници на носталгията.
Здравен хороскоп за юли 2020 година за Везни
Хороскопът за юли обещава на Везните, че на жените, родени под този знак, няма да им се наложи да посещават лекар. Вие ще усещате прилив на енергия, което ще се отрази добре на самочувствието ви. Възползвайте се от положителния период, за да укрепите защитните сили на организма, да подобрите състоянието на кожата и да започнете да се храните правилно. Грижете се за себе си, прибягвайки към различни козметични процедури. Намерете време да бъдете сред природата с приятели.