Хороскоп юли 2020 за ТелецГледай в youtubeХороскопът за юли 2020 година препоръчва на Телците да разчитат само на собствените си сили. Околните няма да помагат, а само ще възпрепятстват успехите ви. Не доверявайте на никого своите планове.
Жените, родени под знака Телец, според астрологичната прогноза за юли 2020 година, трябва да започнат да мислят за себе си и за своите нужди. В миналото, вие сте отделяли много време за проблемите на другите, в резултат на което, усещате морална и физическа умора, която ще можете да отстраните с помощта на пълноценна почивка и прекарване на времето така, че да ви носи удоволствие.
Началото на месеца ще ви принуди много да общувате, да провеждате лични и делови срещи, на които трябва да демонстрирате харизма и обаяние.

Именно тези черти ще прокарат пътя към кариерните висини. Първите крачки към успеха ще ви донесат много оптимизъм и добро настроение. Освен в работата, вие трябва да отделяте внимание и на ухажорите, които през този месец ще бъдат много.
В средата на юли ще се наложи да забавите оборотите и да се приспособите към неочаквани обстоятелства. Обърнете внимание на семейството, бита, здравето и проблемите, за които сте забравили, заради големия обем работа. Сега периодът е подходящ да излезете в отпуска, за да оправите отношенията с близките в спокойна обстановка. Бъдете сдържани, за да не разрушите това, което дълго сте градили преди.
Служебен и финансов хороскоп за юли 2020 година за Телец
В службата ще цари спокойна атмосфера. През този период само началниците и бизнесмените няма да успеят да се отпуснат, защото ги очаква трудоемък процес на подготовка за важни проверки. Затруднения очакват и тези, които се готвят сега да започнат активно да си сътрудничат с чуждестранни колеги/партньори. Същото се отнася и за тези, които планират да разширят бизнеса си. Възможен е един от вариантите за развитие са събитията: проблеми от юридически характер или проблеми, възникващи с институциите.
Научете се да филтрирате постъпващата, към вас, информация. Помислете какво бихте могли да направите, за да укрепите „тила си“. Пазете конфиденциалната информация, защото, ако бъде разкрита, ще „освети“ ваши тайни. През този месец, Телците ги очакват много неприятности и те няма да успеят да ги избегнат, много от тях ще напомнят за себе си и през септември.
Вашето финансово положение е стабилно. Бързо ще похарчите получените пари, но след това ще последва поредно постъпление. Не бързайте да се доверявате на тези, които ви натрапват собственото си мнение и искат да бъдат ваши помощници. Не е изключено да се опитат да ви излъжат и да ви отнемат материални ценности.
Любовен хороскоп за юли 2020 година за Телец
Няма да може да избегнете трудностите в личния живот, дори, ако обръщате повече внимание на тази сфера, отколкото на служебната. На някои ще им бъде трудно в компанията на членовете на собственото им семейство, докато други ще се конфронтират с по-възрастните роднини. Не споделяйте това! Не е нужно околните да знаят, че временно не се разбирате с близките си хора. Ако решите „да вкарате“ непознати в семейната разправия, подгответе се за нови неприятности.
Хороскопът за юли 2020 година предупреждава влюбените Телци, че ще им се наложи да се сблъскат с осъждане. Клюките ще са на всякъде около тях. Към това ще бъдат съпричастни доста хора. Бъдете благоразумни и внимателни, правете всичко възможно, за да не превърнете дребните конфликти в големи, защото ще се наложи дълго да отстранявате последствията. Не бързайте да вярвате на всичко, което чуете. Не си правете изводи от постъпващата непроверена информация. Голяма е вероятността да се окаже недостоверна и вие да станете за смях.
Ще се наложи да решавате семейни дела, които ще изискват много пари. За щастие няма да ви се наложи много да се тревожите за това. Част от задълженията ще поеме партньорът/ката. Благодарете му/й за това. Намерете време да останете насаме. Ако сте готови да станете родители, помислете, как да направите жилището по-удобно за новия член на семейството. Преди да тръгнете на пазар, направете точен план за действие.
Здравен хороскоп за юли 2020 година за Телец
Хороскопът предсказва голям риск от получаване на травма при Телците. Най-застрашени ще се окажат водачите на автомобили и пътешествениците. Откажете се от далечните пътувания и бъдете много внимателни зад волана, иначе авариите са неизбежни.
Ако отивате на почивка – ограничете употребата на студени храни и напитки, не се къпете, когато водата е хладна. Така ще избегнете развитието на бронхит и възпаление на белия дроб.
Навреме реагирайте на тревожните сигнали в устната кухина – образуване на язвички и възпалителни процеси. Запишете се на профилактичен преглед при стоматолог. Лекувайте зъбите, ако е необходимо.