Хороскоп юли 2020 за СтрелецГледай в youtubeХороскопът за юли 2020 година предсказва на Стрелците, че през първата половина на месеца, акцентът ще бъде върху материалните неща, с които ще бъдат свързани доста неприятности. Ще успеете да ги отстраните с помощта на надежди хора от вашето обкръжение.
Астрологичната прогноза за юли 2020 година предвижда настъпването на хаотичен период в началото и средата на месеца. Ще се наложи да забравите за хармонията и спокойствието. Действайте внимателно в службата и в личния живот. Само с такава позиция ще избегнете сериозните спорове с близките. Съдбата ви поставя изпитания. Бъдете издръжливи, когато разговаряте с началника и колегите. Бъдете готови да чуете по свой адрес много неприятни думи.
Постарайте се да приемете спокойно критиката, не реагирайте бурно на всяка дума. Хороскопът за юли 2020 година предупреждава Стрелците, че подобрението на ситуацията няма да настъпи по-рано от последните дни на месеца, когато ще ви бъде предоставена свобода за самоизразяване.

Използвайте този благоприятен период за разширяване на връзките, за възстановяване на физическите и моралните си сили. Далечните пътувания са рискови сега, защото могат да ви донесат конфликти, които да възникнат на основата на вашата невъздържаност и прекалена демонстрация на горделивост.
Служебен и финансов хороскоп за юли 2020 година за Стрелец
Хороскопът за юли 2020 година предвижда големи загуби за Стрелците. Ще се разделите или със съществуваща собственост, или с пари. Последните ще бъдат похарчени за скъпи вещи, но не е изключено, да ви ги вземат с измама. Независимо от сценария за развитие на ситуацията, ще се наложи да направите правилни изводи, да започнете да проявявате внимание към всички дреболии и да забравите за навика си да „казвате хоп преди да сте скочили“.
Предпазливостта няма да бъде излишна и при тези, които искат да вложат пари в земя, недвижим имот или разширяване на бизнеса. Грандиозните проекти е най-добре да реализирате в средата на месеца, а в началото се заемете с подготвителната дейност.
Договорите с партньорите ще се окажат учудващо стабилни. В общуването могат да възникнат разногласия, преди всичко финансови, но те ще бъдат незначителни. Голяма част от проблемите ще се решат от само себе си след месец.
Хороскопът за юли 2020 година не изключва, че много Стрелци ще се стремят към големи промени в живота. Едни ще решат кардинално да сменят местоработата си, други ще постъпят в университет, за да получат добро образование и да преуспеят.
Няма да успеете да спестите пари през този месец. Ще похарчите бързо всички постъпления. Основните разходи ще бъдат за бизнеса, бита и семейството.
Любовен хороскоп за юли 2020 година за Стрелец
Хороскопът за юли 2020 година предсказва на Стрелците, че сега ще им се наложи да решават и своите проблеми, и тези, които възникват при роднините. Ще се наложи да отделят повече внимание на децата, на които сега трябва да помогнат с покупка на недвижим имот или с плащане на университета.
На влюбените ще им се наложи да се стегнат, заради задължения към непознати. Временно трябва да забравите за романтиката и да се посветите на решаването на спорни, финансови въпроси. За щастие, тези неприятни моменти ще престанат да бъдат актуални още в средата на месеца, но в началото ще бъдете принудени, но без да бързате, да насочите силите си към премахване на всички препятствия.
Погрижете се за себе си, не отказвайте и на близките. Те ще реагират много остро на диктаторския ви тон. Бъдете вежливи дори, когато отвътре бушуват емоции. За изговорените сега резки думи, след това ще се наложи много да се разкайвате и да съжалявате.
Голяма част от конфликтите ще възникват, защото Стрелците няма да имат желание да търсят удовлетворяващи компромиси. Възможни са разправии не само с партньора/ката, но и с приятелите, които ще повдигнат неприятната тема за дълг, за който вероятно сте забравили.
Ако относително скоро сте започнали нови романтични отношения, все по-често ще се замисляте, дали не сте сбъркали при избора си на спътник. Откажете се да правите прибързани изводи, нека времето постави всичко на мястото си.
Здравен хороскоп за юли 2020 година за Стрелец
Занимавайки се с тежък труд или натоварвайки се с физически упражнения, трябва да се стараете да пазите гърба си. Тази област, сега, е най-уязвимото място за Стрелците. Направете всичко възможно за укрепване на защитните сили на организма, за да не ви се наложи лятото да лекувате ангина или тежка простуда.
Запишете се на козметик, който с помощта на съвременни методи ще отстрани дефектите по кожата, корема и бедрата. Започнете да следите за това, с какво се храните. Коригирайте рациона си, обогатете го с плодове и зеленчуци.
За нормализиране на дейността на нервната система се заемете с йога. Обърнете се към специалист, който ще ви покаже основните пози и техниките на дишане. Използвайки ги ще успеете да намалите влиянието на стресовите ситуации върху себе си. В службата не се претоварвайте, защото в противен случай ще получите нервен срив.