Хороскоп юли 2020 за РибиГледай в youtubeХороскопът за юли 2020 година предсказва за Рибите настъпването на напрегнат период, за който характерни ще бъдат конфликтите с близките и разногласие със самите себе си. Основното правило сега е да контролирате емоциите!
Астрологичната прогноза за юли 2020 година препоръчва да не избягвате близките и приятелите, независимо от недоразуменията при общуването с тях. Времето, прекарано заедно с тях, ще стане важен източник на жизнени сили за вас, на вдъхновение и ще ви бъде необходимо за нови постижения.
В началото на месеца очаквайте енергиен подем. Вие, Риби, ще бъдете готови да установите нови, важни контакти и да се отдадете, без остатък, на обществена дейност. Доброто ви настроение ще се отрази положително на междуличностните отношения с околните. Ще направите нови запознанства, които в бъдеще ще се окажат учудващо устойчиви.

Доверявайки се на собствената си творческа енергия и на организационните си таланти, на финия си усет и доброто разбиране на собствения бизнес, вие ще компенсирате миналите неуспехи и загуби. Краят на месеца ще стане период, когато Съдбата ще се окаже на ваша страна. Но не трябва да се доверявате само на късмета. Бъдете отговорни и сериозни в отношенията и към своите задължения. Само тогава ще укрепите материалната основа и успешно ще реализирате старите замисли. Не се старайте да изпреварвате събитията, в противен случай ще разрушите всичко, над което така дълго сте работили.
Служебен и финансов хороскоп за юли 2020 година за Риби
Хороскопът за юли 2020 година предсказва проблеми в общуването на професионално активните личности с високопоставени чиновници. Всички спорове ще възникват, заради материални ценности. Не очаквайте, че ще ги отстраните през този месец. Част от тях ще ви напомнят за себе си и през август.
В трудна ситуация ще се окажат и представителите на творческите професии. От тях могат да се отдръпнат покровителите, популярността и парите. Взимайте добре обмислени решения, за да сведете до минимум този риск. Нека решенията бъдат такива, че да не се налага да се оплаквате по-късно.
В началото на месеца се откажете от работа над нови проекти и от подписване на важни документи. Времето не е подходящо за укрепване на нови делови контакти и взимане на важни решения. Запазете спокойствие и действайте поетапно, не бързайте! Ще имате време, за да планирате всичко, избягвайки по този начин спонтанните действия, които могат да ви навредят. Тази позиция ще бъде оптимална не само за работата, но и за личния живот.
Във финансов план всичко ще бъде нестабилно. Хороскопът за юли 2020 година показва увеличение на разходите. Ще ви се наложи да харчите пари както за служебните дела, така и за семейните. За да не останете с празни джобове, не бързайте да връщате заемите си, изчакайте с големите покупки и започнете да се отнасяте разумно към кредитните си задължения, ако имате такива.
Любовен хороскоп за юли 2020 година за Риби
Хороскопът за юли 2020 година предупреждава Рибите за настъпване на труден период в живота. Ако сте родители, децата ще ви накарат да се ядосвате, техните проблеми ще се окажат много сериозни. За да ги отстраните ще ви се наложи да похарчите прилична сума. Ако неуредиците засегнат комуникацията се постарайте да бъдете по-меки, по-деликатни. Не бързайте да обвинявате за всичко детето си, в нещо може и вие да не сте прави.
За влюбените, този месец ще бъде истинско изпитание. Вие ще попаднете в заплетена ситуация от която няма да можете да се измъкнете през юли. Въоръжете се с търпение, не бързайте да правите изводи относно бъдещето на романтичната си връзка. Винаги ще успеете да кажете последната си дума, но не трябва да съжалявате по-късно за това.
Тези, чието сърце е свободно, ще се насладят на вниманието на представителите на противоположния пол. Особено ще провърви на жените, около които ще се появят много ухажори. Не бързайте да избирате един, вгледайте се във всички и изберете този, който е най-сериозен. Именно с такъв човек ще успеете да сключите устойчив брак. Ако сте готови да отидете в отпуска, там се въздържайте от съблазънта да завържете курортен роман. Съществува риск да се натъкнете на „Дон Жуан“, чийто намерения към вас не са от най-добрите.
Здравен хороскоп за юли 2020 година за Риби
Хороскопът за юли показва висока вероятност за преумора при Рибите. Почивайте и ходете на профилактични прегледи. Ако продължите да работите в бесен ритъм рискувате да поставите под удар имунната и хормоналната системи. От липса на самочувствие, представителите на този знак могат да се оплакват и заради болка в гърба, която в този момент се явява най-уязвимото им място. Никога не е късно да се заемете с опорно – двигателния апарат – запишете се на плуване или масаж.
Изменете начина си на хранене, изключете вредните продукти и спиртните напитки. Укрепвайте нервната система с помощта на йога и медитация.