Хороскоп юли 2020 за РакГледай в youtubeХороскопът за юли 2020 година препоръчва на Раците да отделят повече време на близките си. Пригответе се за пътувания, които ще се наложи да направите, заради работата си. Командировките ще бъдат краткотрайни, но чести.
Астрологичната прогноза за юли 2020 година показва ръст на творческия потенциал. Използвайте енергията си в правилната посока, но не забравяйте да решавате и натрупалите се битови проблеми, включително и тези, чието отстраняване сте избягвали в миналото.
Началото и средата на месеца е изключително положителен период, когато ще усетите прилив на сили, необходими за нови постижения. Правейки всичко възможно за разширяване на границите на съзнанието си и за самоизразяването, при вас внезапно ще се появи възможност да се заемете действително с интересна работа.

Побързайте, за да успеете да планирате всичко от вас ще се изисква максимална концентрация на вниманието. Бъдете внимателни в службата и в личния живот. Ако усещате, че не се справяте сами с всичко, хороскопът за юли ви съветва да се обърнете за помощ към приятелите. Отложете за по-късно сътрудничеството си с нови партньори и сключването на важни договори. Контролирайте своите емоции, не се конфронтирайте с околните.
Финансов и служебен хороскоп за юли 2020 година за Рак
На бизнесмените ще им се наложи да водят трудни преговори, в които ще им бъде трудно да стигнат до едно мнение с опонентите по отношение са собственост или възгледите за общ бизнес. Не позволявайте на крайните срокове или на други външни обстоятелства да оказват натиск върху вас, не бързайте, защото рискувате да направите много грешки.
Постарайте се да не се ядосвате, защото няма да можете да избегнете съдебните проблеми. Изправени пред тези обстоятелства, не отлагайте да се свържете със съответния специалист. Не се надявайте, че ще успеете да оправите мирно всички разногласия с колегите. Очаква ви трудно време, когато ще се наложи да отстоявате своето мнение и да отдадете много сили за подготовката на важни документи, свързани с имущество.
Сътрудничеството с партньори от други страни ще бъде проблематично. Колкото и да се стараете, ще останете неразбрани. В този случай е важно да се въоръжите с търпение, действайте спокойно. Прогрес по редица въпроси ще се наблюдава едва в края на месеца. С останалите неуредици ще се наложи да се заемете през август.
Относно финансовата стабилност, в началото на юли ще се наложи само да мечтаете. Приличните приходи ще дойдат по-късно. Постарайте се да не ги похарчите веднага, „стегнете колана“ на време, почакайте, докато не се стабилизира положението в службата.
Любовен хороскоп за юли 2020 година за Рак
Хороскопът за юли 2020 година препоръчва на самотните Раци да започнат да действат активно. Недейте да си седите у дома, общувайте с нови хора, не се страхувайте да излизате от зоната си на комфорт. Сега сърдечните дела ще ви радват, а приятелските отношения ще станат причина за постоянен стрес. Общуването с близките ще пострада, заради финансови конфликти. Възможно е да става дума за стари дългове, които вие не бързате да върнете.
Ако се опитвате да направите добър контакт с дългогодишния си партньор/дългогодишната си партньорка, не се надявайте, че през този месец ще оставите всички разногласия в миналото. Обратно, положението на нещата може да се влоши. Напълно е възможно, в този момент да решите да разделите обща собственост. От страна на половинка ще усетите не просто хлад, а откровена агресия. Ще се окажете в трудна ситуация, в която да решите дали да продължите заедно напред, като двойка, или да оставите тази любов в историята. Хороскопът за юли предсказва на Раците, че много ще предпочетат втория вариант. Но дори в този случай няма да успеете да се разделите бързо с партньора/партньорката, всъщност това ще засегне всички, които са имали общ бизнес с любимия/любимата. Опитвайки се да разделите всичко ценно, събрано с общи усилия, не се опитвайте да „дръпнете чергата“ към себе си. Опитайте се да решите спорните въпроси с помощта на компромиси.
Здравен хороскоп за юли 2020 година за Рак
Хороскопът за юли препоръчва на Раците да се движат повече и да преразгледат начина си на хранене. В ежедневието си трябва да включите редовните разходки на чист въздух. Всичко това, заедно, ще ви помогне да нормализирате живота си, да подобрите качеството му и за сметка на това да усетите по-добро самочувствието си.
През този месец е възможно, неусетно, да качите няколко излишни килограма, затова е добре да се откажете от сладките неща и да се запишете на танци, фитнес или източни бойни изкуства.