Хороскоп юли 2020 за ОвенГледай в youtubeХороскопът за юли 2020 година не препоръчва на Овните да рискуват в службата и в делата, свързани с пари. Прекарайте спокойно месеца, тогава около вас ще се възцари същата атмосфера.
Според астрологичната прогноза за юли 2020 година, жените Овни ще се стремят към смяна на обстановката. Ще им бъде трудно да седят на едно място. Не си отказвайте желанието да „избягате“ на някъде, попътувайте до място, където не сте посещавали преди.
Началото на месеца ще бъде позитивно в много отношения, но е желателно да се съсредоточите върху най-важните цели. В средата на юли ще се наложи да „забавите“ оборотите, когато ще усетите, че здравето ви се е разклатило. В този период може да се заемете с творчество. Не се предвиждат проблеми в междуличностните отношения, но не трябва да се отпускате.

Премахвайте преградите в общуването с членовете на семейството си, в момента на тяхното възникване. Към края на месеца отново ще усетите готовност да се върнете на работа. Хороскопът за юли 2020 година предвижда в това време прилив на жизнени сили при Овните, вдъхновение, на фона на което в главата ви ще се родят интересни идеи, които ще привличат околните. Бъдете внимателни, не се забърквайте с тези, които могат да ви увлекат в неизгодни проекти.
Служебен и финансов хороскоп за юли 2020 година за Овен
Хороскопът за юли 2020 година съветва Овните да се откажат от организирането на мероприятия в службата, в началото на месеца, и от взимането на важни решения. По възможност излезте в отпуска и прекарайте това време с членовете на семейството си. А, ако не можете да си вземете почивка, се съсредоточете върху тези проекти, които сте започнали по-рано, сложете ред в текущите си дела. Отложете за по-късно сериозните разговори с началника, не се обръщайте към него с претенции. Ако вие самите заемате ръководна длъжност или имате собствен бизнес, не се свързвайте с бюрократичните структури, а, ако сте принудени да го направите, действайте внимателно. Същата позиция е добре да заемате в спорните ситуации, свързани с земеделски участъци или с недвижими обекти. През лятото няма да успеете да отстраните всички проблеми с един замах. Ситуацията ще се промени към по-добро през есента.
По отношение на финансите, юли се очертава стабилен период. През целия месец ще получавате прилични суми. Неприятности очакват тези, които не бързат да връщат дълговете си.
Пригответе се много да пътувате. Командировките ще ви уморяват, но в същото време ще ви подарят възможност да укрепите материалното си положение. Харчете разумно! Хороскопът за юли препоръчва на Овните да купят подаръци на близките си.
Любовен хороскоп за юли 2020 година за Овен
В личния живот настъпва период, когато дори задружните семейства ще се сблъскат със спорни въпроси, свързани с организацията на бита или със сделка за недвижим имот. Ако и по-рано трудно сте общували с партньора/ката си, хороскопът за юли съветва Овните да се подготвят за съдебно дело. Ще решите да разделите имуществото си.
А, ако романтичната ви връзка все още не е преминала на по-високо ниво, на идилията могат да пречат само родителите.
Намерете време, за да анализирате миналото. Това ще помогне на много да осъзнаят предишните си грешки. Някои ще получат възможност да си върнат онова, което са разрушили. Преди да правите каквото и да било, убедете се, че сте готови за тези промени. Без сериозна работа над себе си няма да минете.
На семейните Овни ще им се наложи да вложат много сили за организирането на бита и възпитанието на децата. Добър резултат ще получат само тези, които успеят много да работят за неговото постигане. Във взаимоотношенията с децата се постарайте да не ги притискате, дайте им повече свобода.
Ако можете да излезете в отпуска, планирайте почивката си заедно със семейството. Смяната на обстановката ще ви бъде от полза, ще ви даде възможност да изгладите контактите с роднините, с които до сега често сте се карали.
Здравен хороскоп за юли 2020 година за Овен
Хороскопът за юли обръща внимание на Овните върху състоянието на стомашно-чревния им тракт. Това е уязвимото място, което ще бъде лесна мишена за въздействие на негативни екологични фактори, стрес и неправилно хранене.
Направете всичко, което е по вашите сили, за да минимизирате рисковете от развитие на усложнения. Започнете да се храните правилно, откажете се от продуктите, които задълбочават симптомите, пушенето и алкохола. Консултирайте се с диетолог, ако е необходимо.
Време е да се научите да се отпускате. Ще ви помогнат техниките за медитация, с помощта на които, ще постигнете вътрешно равновесие, ще се предпазите от излишна нервност. Заемете се с оздравителни мерки за опорно-двигателния апарат. Намирайте време за гимнастика, всяка сутрин. За сметка на физическите упражнения, вие ще успеете да се настроите на правилна вълна и да получите заряд от сили.