Хороскоп юли 2020 за КозирогГледай в youtubeХороскопът за юли 2020 година предвижда за Козирозите постъпване на интересни предложения за участие в рискови начинания. Може да ги приемете, но помнете, че това ще изисква от вас пълно самоотдаване и готовност да отделите много време за това. Освен това, ще бъдете подложени на стрес, който ще се отрази негативно на отношенията с близките. Отчитайки това, астрологичната прогноза за юли 2020 година съветва Козирозите предварително да се посъветват с членовете на семейството и да се убедят, че те са готови да ви подкрепят и да не ви упрекват за нищо.
Времето е благоприятно за пътуване с цел почивка, смяна на обстановката, а също и за установяване на служебни контакти.

Важно е да не се отпускате и да не „плувате по течението“, бъдете внимателни и предвидливи.
Позитивна динамика при Козирозите, според хороскопа за юли 2020 година, ще се наблюдава в началото на месеца. Това ще бъде период, когато вие, с помощта на партньорите, ще успеете да реализирате най-грандиозните си планове. Във вашия живот ще се появяват все повече интересни хора, които ще привличате със своя чар, самоувереност и целенасоченост. Сред новите познати ще се окажат много импозантни представители на противоположния пол. Не е изключено с някой от тях да започнете романтични отношения.
Бъдете активни в деловите преговори и срещите. Постарайте се да направите всичко, преди позитивния период да се смени с напрегнативен, принуждавайки ви да се посветите на отстраняването на старите проблеми, които не сте решили навреме. Бъдете бдителни, пазете се от „уловките“ на конкурентите и съперниците, които ви „гледат на криво“ и знаят къде са слабите ви места, за да постигнат собствените си цели. Направете всичко, за да намалите риска от съдебни тъжби, които ще разклатят авторитета и материалната ви стабилност.
Служебен и финансов хороскоп за юли 2020 година за Козирог
На професионално активните Козирози им предстои труден процес за урегулиране на стари спорове, възникнали при общуването с партньорите. Споровете, най-вероятно, ще възникнат на основата на делба на голяма собственост.
В началото на месеца ще се окажете в съвършено непредсказуема ситуация, мнението на колегите постоянно ще се променя, заради което конфликтите ще продължат. Ще ви бъде много трудно да разберете мотивите на опонентите, което ще ви накара да се ядосвате. В средата на юли всичко ще се измени към добро, тогава партньорите ще започнат по-внимателно да формулират своите условия за по-нататъшното ви сътрудничество. От една страна това ще бъде добре, но от друга - няма да искате да приемете поставените условия и това означава, че няма да можете да поставите точка на обсъжданията, а и емоциите ще се нажежат до краен предел.
Всичко ще се разреши през август или септември. Хороскопът за юли 2020 година съветва Козирозите да отстояват своята позиция. Ако се окаже силна, договорите ще бъдат подписани с максимална полза за вас.
Не трябва да разчитате на пълно разбирателство с партньори от други страни или градове. Заради конфликтите с тях, вие ще бъдете принудени да отложите реализирането на важни дела.
По отношение на финансите, месецът е неутрален. Не се предвиждат големи постъпления, но това, което ще заработите, ще ви стигне. Астрологичната прогноза препоръчва да не харчите старите си спестявания, те ще ви трябва в края на лятото.
Любовен хороскоп за юли 2020 година за Козирог
Хороскопът за юли 2020 година показва възможни проблеми в личния живот на тези Козирози, които успеят да избегнат трудностите в професионалната сфера. Ако вие отдавна не разговаряте нормално с брачния си партньор, гответе се за нажежаване на емоциите и разправии, свързани с пари и жилище. Търсенето на компромиси ще се окаже безрезултатно, а всички опити да оправите разногласията спокойно, ще бъдат напразни. За щастие, следващият месец ще бъде истински контрастен, през август ще решите голяма част от спорните моменти.
Не е изключено, нервната система на Козирозите да пострада, заради пристъпи на ревност от страна на половинката. Ако държите на отношенията, проведете откровен разговор с любимия/любимата, изяснете какво ги тревожи и ги успокойте. Ако, обаче, романтичната връзка се е изживяла, оставете всичко, без да се замисляте. Това засяга и тези, които имат деца. Раздялата ще бъде от полза и на тях. Действайте разумно, помислете за децата, които трябва постоянно да бъдат свидетели на разправиите на родителите си.
На свободните дами няма да им се наложи да скучаят, очаква ги запознанство с творческа личност, който знае как да ухажва. Ще ви покори с комплименти и с истински джентълменски постъпки. Истината е, че този роман няма да доведе до сериозни отношения.
Здравен хороскоп за юли 2020 година за Козирог
Хороскопът препоръчва на Козирозите да пазят силите си и навреме да възстановяват енергийния си потенциал. Не се претоварвайте интелектуално, почивайте, уикендите прекарвайте у дома си, на тишина и в покой. Излизането сред природата е алтернативен вариант.