Хороскоп юли 2020 за ДеваГледай в youtubeХороскопът за юли 2020 година предсказва на Девите възникване на трудна ситуация в която ще бъдат замесени хора от обкръжението им. Не се разпилявайте, определете приоритетните, за вас, дела. Паралелно продължавайте да търсите за себе си ново хоби. Откажете се от авантюрите и всичко, което е свързано с риска. В противен случай ще се увеличат препятствията на пътя ви към успеха.
Астрологичната прогноза за юли 2020 година съветва да не се съмнявате в самите себе си и смело да се движите напред. Съдбата обича тези, които вярват в нея. Действайте уверено и тогава неприятностите в живота ще намалеят.
Разберете какво ви потиска. Вие няма да бъдете в състояние да промените някои от нещата, тогава ще се наложи да поработите над своето отношение към тях. Откажете се от контактите с неприятните личности.

Не се страхувайте от последствията, бъдете твърди в намеренията.
По отношение на бизнеса и междуличностните отношения, началото и средата на месеца са благоприятни. Поработете с партньора/ката над своята романтична връзка, подгответе се за нейната трансформация. Хороскопът за юли 2020 година обещава на Девите, че няма да имат проблем с вдъхновението. В главата ви ще се раждат свежи идеи, остава само да ги въплътите в живота.
Големи промени очакват тези, които отделят много време на духовността и творческите проекти. Вие с лекота ще демонстрирате организаторските си способности и креативното си мислене на околните. Много Деви са готови да протегнат ръка за помощ на тези, които се нуждаят. Силите ще ви стигнат и за себе си, и за другите. Края на месеца ще ви донесе разочарование и стрес, предизвикани от голямата конкуренция в службата. Около вас ще се плетат интриги и, ако им обръщате внимание, няма да успеете да реализирате много от замисленото.
Служебен и финансов хороскоп за юли 2020 година за Дева
Хороскопът за юли 2020 година предвижда за Девите затруднения в общуването със съмишленици и познати, включително и с тези, които се ползват с голямо уважение във висшите кръгове. Материалните ценности и парите ще бъдат „камъчето, което ще преобърне колата“. Не се надявайте на помирение, в близко време не се очаква. Голяма част от конфликтите ще напомнят за себе си дори в началото на есента. За щастие, тогава ще намерите решение на проблемите, които ще станат приемлив компромис и за двете страни.
Голям стрес ще ви донесе забавянето на готовите проекти и търсенето на компетентни хора за изпълнение на поръчките.
Откажете се от дългосрочните нови проекти. Няма да бъдете в състояние да ги доведете до край. Няма да ви стигнат нито пари за инвестиции, нито сили. Отложете грандиозните планове за след това, ще дойде време и ще успеете да ги осъществите.
Хороскопът за юли 2020 година предупреждава Девите за възможни комуникационни проблеми с партньори от други градове или страни. Едва в края на месеца всичко ще се поразмърда. Не трябва да разчитате на финансова стабилност. Парите няма да се задържат в джоба ви, ще се наложи да ги харчите и за близките, и за служебните дела.
Любовен хороскоп за юли 2020 година за Дева
В личния живот на Девите се предвижда истинска буря. Влюбените много ще се карат. Конфликтите, предимно, ще възникват на фона на разногласия относно финансовите въпроси, семейните ценности и общите възгледи за живота. Най-лошото е, че ако се разберете, връзката ще продължи, заради пари. Не се огорчавайте, предварително решете кое е по-важно за вас: отношенията с партньора/ката или материалните блага.
Дори семейните Деви няма да успеят да се отпуснат. На пътя им ще се изпречат много съблазни, част от които ще бъдат свързани със служебен роман. Самотните представители на този знак ще се хвърлят „с главата напред“ в океан от страсти. Внимавайте да не си загубите главата, защото ще съжалявате след това.
Семейната криза, възникнала напразно, както ви се струва на вас, ще ви накара да се замислите за това, как да действате в бъдеще. Възможно е да е настъпило време за смяна на обстановката, да си купите нов имот и заедно с партньора/ката да се заемете с ремонта му. Съвместната дейност ще бъде от полза за романтичната ви връзка, а и конфликтите ще намалеят.
В края на юли, на Девите ще им се наложи да демонстрират пълното си самоотдаване във всичко, което е свързано със семейството и сърдечните дела. Близките ще се нуждаят от вашата помощ, сред тях ще бъдат и децата ви. Заемете се с тяхното възпитание, за да не „берете“, по-късно, плодовете на своето безхаберие.
Здравен хороскоп за юли 2020 година за Дева
Хороскопът за юли предупреждава Девите за настъпването на труден период, когато здравето ще се окаже доста разклатено. Повече от всичко ще ви безпокоят болки в ставите и мигрена. И едното, и другото са свързани със смяната на времето. Тази чувствителност ще ви накара да работите по-малко, да си почивате повече и да облекчавате състоянието си с помощта на лекарства. Обърнете внимание на съдовете, които трябва да укрепват редовно с помощта на физически натоварвания. Запишете на плуване и танци или се занимавайте у дома със спорт.