Хороскоп юли 2020 за БлизнациГледай в youtubeХороскопът за юли 2020 година съветва Близнаците да сведат до минимум количеството на допуснатите грешки, защото след това ще ви се наложи да плащате скъпо. Бъдете внимателни, „Не казвайте хоп преди да сте скочили!“.
Според астрологичната прогноза, този месец ще бъде период на изненади, повечето от които ще бъдат за жените, родени под този знак. Експертите препоръчват да се подготвите за непредсказуеми събития, които ще ви донесат смесени емоции, но предимно положителни.
Вложете усилия в обучение. Намерете време за самообразование или се запишете на курс, който отдавна сте искали да посетите. Повишете своята квалификация, по-добър момент няма да намерите.

В началото и средата на месеца бъдете гъвкави в икономическата сфера. Заемете същата позиция и в личния си живот. Не стойте на едно място, доверете се на направения по-рано план. Само така ще укрепите собственото си финансово положение. Вслушвайте се в интуицията, тя ще започне да ви подсказва в кои проекти е изгодно да влагате пари. Инвестирайте разумно средствата си, откажете се от излишните купони, защото те ще ви разсейват от важните служебни дела. Лекомисленото поведение може да ви накара да пропуснете голяма част от възможностите да подобрите финансовото си състояние. В края на месеца планирайте отпуска, бъдете отворени за нови запознанства и романтични срещи. Бъдете готови в последните юлски дни да се сблъскате с трудности, които не сте решили в миналото.
Служебен и финансов хороскоп за юли 2020 година за Близнаци
Според хороскопа за юли 2020 година, приоритетни за Близнаците ще станат материалните ценности. Причината, заради която този въпрос предизвиква толкова много тревоги у представителите на този знак е разбираема – заработените пари „отлитат“ бързо, причина за което са близките или неразумните инвестиции. Тези, които вземат ситуацията в свои ръце и започнат да контролират своето обкръжение, ще успеят да оправят собственото си положение. Допълнително важна роля ще изиграе повишеното внимание към дребните детайли и документацията, която е свързана с големи сделки, включително и недвижими обекти. В началото на месеца се откажете от подписването на важни книжа. В противен случай, под влиянието на ретрограден Меркурий, ще допуснете сериозни грешки.
Да анализирате цялата постъпваща информация, да правите предварителни разчети и да сте готови за напрегнатия период е оптималната ви тактика.
Финансовото положение ще бъде нестабилно, заради забавяне на заплатите и заради дребни неуредици, които могат да бъдат отстранени едва в последните дни на месеца. Парите няма да се задържат в портфейла ви. За да запазите спестяванията си, не давайте на никого на заем, дори към вас да се обръщат приятели или роднини.
Любовен хороскоп за юли 2020 година за Близнаци
Членовете на семейството няма да търпят постоянните ви закъснения в работата. Партньорът/ката се нуждае от внимание, но вие няма да успеете да изпълните това изискване по редица причини. Хороскопът за юли 2020 година предсказва интересни запознанства, незабравими срещи и роман с колега/колежка на самотните Близнаци.
Не забравяйте за сърдечните дела и бита. Не е изключено сега, вие и вашите близки, да решите да купите недвижим имот, който веднага ще се нуждае от мебели, техника и различни предмети. Не бързайте да завършите всичко в началото на месеца, защото след това ще се наложи да се оплаквате от досадните грешки, допуснати, заради бързането. Преди да вземете решение, претеглете всички аргументи „за“ и „против“.
Влюбените ще се сблъскат с изпитание на романтичната си връзка, ще застанат пред избора дали да останат заедно и да работят над отношенията или да преживеят болезнена раздяла. За да направите всичко правилно разгледайте ситуацията от различен ъгъл, изключвайки материалния аспект.
Здравен хороскоп за юли 2020 година за Близнаци
Хороскопът предупреждава Близнаците за снижаване на енергийния потенциал, което особено остро ще усетят възрастните представители на този знак, страдащи от заболяване на опорно - двигателния апарат и стомашно – чревния тракт. Важна препоръка за тях е да променят начина си на живот и да направят посещение на личния си лекар.
Преразгледайте начина си на хранене, изключете мазната храна и спиртните напитки, чиято употреба, особено в големи количества, ще влоши вашето самочувствие. Месецът е подходящ за лека диета с редовни разтоварващи дни.
Ако енергията ви преизпълва се запишете на фитнес и посетете козметик, който да подобри състоянието на кожата ви.