Хороскоп февруари 2020 за Водолей Гледай в youtubeНяма нужда от прекален драматизъм, вие сами си усложнявате живота. Хороскопът за февруари 2020 година препоръчва на Водолеите да улеснят живота си. Не можете да направите нещо? Не се разстройвайте, просто се движете напред. Оптимизмът ще ви отвори врати към нови възможности за покоряване на върхове.
Астрологичната прогноза за февруари 2020 година е различна за Водолеите. Зависи от периода на раждане. Родените през първите десет дни на зодията имат добри възможности да „завържат“ онлайн роман. Вгледайте се в родените под знака Телец и Овен, но не чакайте да ви търсят. Трябва сами да проявявате инициатива.
Родените през останалия период на знака не трябва да рискуват в сферите, свързани с недвижими имоти. Оставете сделките за по-късно. Сега на първо място, за вас, са приятелските връзки, което ви пречи да се концентрирате върху материалните неща.
Хороскопът за февруари 2020 година обещава на Водолеите много нови запознанства, сред които ще има и пътешественици, и преподаватели, и други интереси личности. Ако учите, не се отказвайте от общуването в групи, за да бъдете винаги в час с последните събития.

Началото на месеца е период, когато е необходимо да се вслушвате в своята интуиция. Тя ще бъде силна, както никога. „Шестото“ чувство ще ви позволи да предвиждате поведението на околните, което ще бъде полезно в случаите, когато е необходимо да „обезвредите“ недоброжелатели, стремящи се да ви навредят.
Към края на месеца, жените Водолеи ще бъдат обхванати от желание кардинално да изменят живота си. Съмненията настрана! Действайте активно! Откривайки се за нещо ново, вие няма да съжалявате за своето решение. Но не бързайте да агитирате околните да правят същото. Вашите съвети сега не им трябват.
Любовен хороскоп за февруари 2020 година за Водолей
Независимо колко сте заети в службата, партньорът/партньорката и вашите отношения ще бъдат важни. Хороскопът за февруари съветва Водолеите да помагат във всичко на любимия/любимата, да споделят с тях домашните задължения.
Месецът е подходящ за развод, решение за раздяла на имущество, определяне на издръжка.
Самотните Водолеи, най-накрая ще усетят, че късметът е на тяхна страна. Ще станат популярни, няма да им се налага да се оплакват от липса на внимание от страна на противоположния пол. Ще покорите околните със своята тактичност, дружелюбност и внимание. Не е изключено начало на бурен роман. Тази романтична връзка ще разкрие напълно страстната ви натура, онази страна на вашето вътрешно „аз“, която винаги сте криели.
Кариерен и финансов хороскоп за февруари 2020 за Водолей
Началото и средата на месеца е добър период за делови преговори и за решаване на спорове в съда. Хороскопът за февруари гарантира на Водолеите, че ще успеят да отстояват своята гледна точка. Най-добре е да се заемат с творческите проекти и събеседването до двадесето число на месеца. А в първите дни се заемете с оформянето на документи за наследство, данъци и имуществени въпроси, защото ще имате по-големи шансове да получите изчерпателни консултантски услуги.
Не ви стига времето да довършите старите проекти? Сега е най-подходящото време да се оправите с тях, да сложите точка на това, за да преминете към нещо друго. Звездите ви подаряват тази възможност. Ще оставите в миналото дори въпросите, които са ви се стрували много трудни.
Очаквайте превод на пари. Възможно е да ви върнат заем, за който дори сте забравили.
Вашето внимание ще бъде привлечено от хора, които изкарват много, а сред тях ще се намери човек, който ще ви вдъхнови да започнете собствен бизнес. Мъжете Водолеи, в крайна сметка, ще станат собственици или съсобственици на голям бизнес.
Хороскопът за февруари 2020 година ви обещава срещи с истински интелектуалци. Не е изключено, през този месец да станете популярни благодарение на репортаж или интервю, в което вие ще бъдете главен герой.
Ако сте ръководител, не отказвайте помощ на подчинените си, които се обръщат към вас с молба. Така само ще укрепите своя статус и авторитет.
Преди края на месеца, Водолеите ще започнат да обръщат повече внимание на дреболиите. Това ще им позволи да увеличат своите спестявания. Парите, по-скоро, ще идват от нови източници на доходи. На някои ще им се наложи да работят с чужденци в мащабни проекти.
Здравен хороскоп за февруари 2020 година за Водолей
Моралното ви състояние в началото на месеца ще бъде нестабилно. За всичко ще бъдат виновни неприятните спомени, които ще изкачат в главата ви. Обърнете се към психолог. Психотерапията ще ви помогне да се съвземете.
Хороскопът за февруари съветва Водолеите да не се ядосват, заради здравословни проблеми, в средата на месеца. Ще оздравеете бързо. Не пийте лекарства, ако известно време усещате неприятни симптоми. За да се възстановите бързо физически, по-често си почивайте, слушайте приятна музика, разхождайте се на чист въздух и си организирайте ароматерапия.
В края на февруари е желателно да се заемете с преобразяване. Успешни ще бъдат процедурите по избистряне на тена на лицето. Боядисайте косата на кичури. Не се страхувайте да отидете на нов фризьор. Ще ви разберете от половин дума какво искате.