Хороскоп февруари 2020 за ВезниГледай в youtubeВ центъра на вниманието трябва да бъде околния свят. Хороскопът за февруари 2020 година препоръчва на Везните да проявяват милосърдие към тези, които се нуждаят от помощ. Вие държите в ръцете си повече, отколкото можете да си представите. Можете да повлияете положително върху живота на всеки, който е наблизо.
Астрологичната прогноза за февруари 2020 година съветва да обновите гардероба си. Най-добре е да се заемете с шопинг в началото на месеца. Избирайте пъстри дрехи. Най-подходящите цветове са: зелен, жълт, червен. Колкото по-ярък е цвета, толкова по-големи са шансовете съдбата да ви обърне внимание. Зарадвайте близките и приятелите с подаръци. Отрано се подгответе за рождения ден на свой близък.
Средата на месеца е период, когато жените Везни ще бъдат особено привлекателни и чаровни за околните. Използвайте това, за да покорите върховете в кариерата. Хороскопът за февруари 2020 година казва, че манипулацията ще им се отдава добре на Везните. Но не „преминавайте границата“, иначе законът на бумеранга ще сработи мигновено.
Краят на месеца ще ви донесе лошо настроение. Причина за депресията ще бъде неблагоприятното въздействие на планетите.

Дребните неуспехи могат да ви „изкарат от пътя“. За да не допуснете това, от време на време се развличайте с нещо приятно. Уместни ще бъдат дори екстремните видове развлечения, включително и скокове с парашут. Алтернатива е и посещението на екзотична страна, и полет с въздушен балон. Решени сте на това, за което по-рано само сте фантазирали.
Любовен хороскоп за февруари 2020 година за Везни
През този месец планетите ще бъдат щедри. Ще подарят на Везните възможност да изпълнят съкровените си мечти, така че се съсредоточете и изпратете правилните сигнали на Вселената. Не е изключено много скоро да завържете роман с човек, когото по-рано сте считали просто свой познат. Отношенията могат да започнат след посредничеството на ваш близък приятел.
Ако се срещате с човек, роден под знака Овен, бъдете готови за изпитания и неприятности. Огненият знак, според хороскопа за февруари 2020 година, ще изневери или ще заговори за необходимостта да се разделите. Природната любознателност на представителите на Везни ще им помогне да се опазят от неприятните емоции, а също и тяхното фино усещане за сърдечните дела. Везните ще решат да се отделят от партньора и това ще бъде правилното решение.
Родените през втората половина на своя знак ще отделят малко внимание на личния си живот. Сега, за тях, на първо място са професионалните успехи. Това е особено актуално за заетите в хотелиерския бизнес, строителството и недвижимите имоти.
Везните, които имат постоянни партньори, ще се сближат още повече с тях, за сметка на съвместни увлечения. Не е изключено да станат членове на обществена организация или да се заемат със саморазвитие и обучение. Важното е, отдавайки се на новото си хоби да не забравят за семейството. Посетете роднините си, не се отказвайте от възможността да седнете на една маса с тях.
Финансов и кариерен хороскоп за февруари 2020 година за Везни
Везните, които са родени през първите десет дни на знака, на работното място ще се сблъскат с проблеми. Представителите на този знак ще усещат натиск от страна на околните. А и те самите ще предявяват високи изисквания към себе си. Дори „простата“ работа ще ви се удава с труд. Виновна за всичко е намалената слънчева енергия. За да преживеете този труден период с минимални загуби, хороскопът препоръчва на Везните да се заемат със служебните дела постепенно, поемайки отговорност и за битовите проблеми на близките си. По разбираеми причини не се препоръчва да започвате ремонт.
Най-плодотворна ще бъде дейността на тези, които работят в голям колектив. В мащабен проект ще ви поверят значителна роля, не е изключено това да бъде ролята на лидера.
Добре би било да промотирате бизнеса си чрез реклама в интернет. По-често ходете на професионални форуми, където ще имате добри възможности да си намерите надеждни партньори. Партньор, също така, може да ви стане ваш добър познат, който е достатъчно влиятелен, за да може да ви помогне с реализирането на най-смелите ви бизнес идеи.
Началото и средата на месеца ще накара мъжете Везни да усетят напрежение при общуването с колегите. Постарайте се да не се карате с тях, защото от това зависи вашият успех.
Към края на февруари очаквайте забавяне на жизнения ритъм. Време е да поработите над грешките, да анализирате свършената работа, да съставите план за близкото бъдеще.
Здравен хороскоп за февруари 2020 година за Везни
Хороскопът за февруари 2020 година предупреждава Везните за опасност от заразяване с вируси и инфекции. Най-опасният период в това отношение е началото на месеца. За щастие, тези, които се разболеят, няма нужда да се притесняват от усложнения. Ще успеят бързо да преодолеят заболяването.
Средата на февруари е подходящо време за активни тренировки. Ако спортът не е „вашето“, запишете се на фитнес или танци. Но помнете, че визуалното преобразяване подобрява и психологическото. В това ще успеят най-вече тези, които работят всеки ден над себе си.
С приближаването на края на месеца се старайте да стоите далече от конфликтните ситуации. В противен случай ще ви се наложи да се сблъскате с неприятни последици от стреса.
В същото време коригирайте хранителния си рацион. Не купувайте храна от непроверени производители, проверявайте срока на годност на продуктите, откажете се от посещения на ресторанти със съмнителна репутация. Направете всичко възможно, за да предпазите храносмилателната си система.