Хороскоп февруари 2020 за Скорпион Гледай в youtubeНе се страхувайте да се окажете в центъра на вниманието. Хороскопът за февруари 2020 година показва, че през този месец, Скорпионите не трябва да бъдат пасивни. Не е нужно да скромничат и да скриват своите таланти от околните. Заемете се със самореклама, взимайте участие в съревнования, концерти.
Астрологичната прогноза за февруари 2020 година препоръчва да намерите време за самоанализ, за което, на Скорпионите, би могла да помогне психологическата литература. Не е нужно да „зацикляте“ на своите недостатъци, вместо това сложете акцент върху достойнствата си. Изучавайки внимателно своите силни страни, вие без усилия ще ги използвате в ежедневието си за постигане на поставените цели.
Средата на месеца се очертава да бъде неспокоен период. Очаква се поредица от конфликтни ситуации, които ще можете да избегнете само, ако бъдете тактични в общуването с околните. Не е нужно да бъдете груби и да оказвате натиск върху хората. Ако усещате неконтролируемо раздразнение при разговорите с определен човек, то контактувайте по-малко с него. Хороскопът за февруари 2020 година съветва Скорпионите да се отнасят спокойно към критиката по свой адрес.

Много е малка вероятността, жените Скорпиони, в края на месеца да се окажат в епицентъра на ярки събития. Дните ще им се струват сиви и еднообразни. Ще можете да ги разнообразите като посещавате изложби, спектакли, фестивали и други културни мероприятия.
Намерете време за среща с далечни роднини. Ако не успявате да организирате лична среща с тях, свържете чрез интернет.
Любовен хороскоп за февруари 2020 година за Скорпион
Партньорът/партньорката, не на шега, ще бъдат разтревожени от вашето самочувствие. На него/нея ще им се струва, че поемате прекалено много върху себе си, решавайки самостоятелно различни въпроси, без да отчитате мнението на избраника/цата. На Пълнолуние, хороскопът за февруари 2020 година препоръчва на Скорпионите да не повдигат темите, които, обикновено, натъжават любимия/любимата. Не си и помисляйте да обсъждате дефицита на личните ви средства, обвинявайки, при това, партньора/партньорката във всички беди. В противен случай ще провокирате конфликт, след което дълго ще се помирявате.
Вместо да предявявате претенции, подкрепяйте любимия/та, опитайте се да го/я мотивирате да работи повече. Направете всичко, за да не започне да си мисли, че се съмнявате в неговия/нейния възможен успех. Избягвайте конфликтите, иначе рискува в края на месеца да се разделите с партньора/ката.
При Скорпионите ще се появи шанс да получат нещо полезно от роднина, роден под знака Водолей. Дори задушевните разговори, в домашна атмосфера ще бъдат полезни. Пред вас ще се открият нови възможности. Не е изключено да усвоите навик, който да ви помогне, в бъдеще, да заработвате повече пари или да заминете зад граница.
При родените през втората половина на знака, ще се появят нови познати зад граница. Възможно е и възобновяване на контактите със стари приятели, които отдавна са емигрирали. Особено добри приятелски ще се окажат връзките с представители на знаците Близнаци, Везни, Риби и Дева.
Края на февруари е подходящ период за романтика. Скорпионите ги очакват интересни срещи на най-неочаквани места, например: доброволчески организации, курс по чужд език, театрално студио. Отношенията с новите познати ще се развиват стремително. Не е изключено, че от „просто приятели“ вие бързо да се превърнете в партньори, между които съществува здрава, любовна връзка.
Кариерен и финансов хороскоп за февруари 2020 година за Скорпион
Хороскопът за февруари 2020 година съветва мъжете Скорпиони да направят „скок“ напред. Тогава ще бъдете на крачка от поставените цели. Съдбата е на ваша страна, ще станете популярни, вашият авторитет ще укрепне, а големите достижения ще бъдат пред вас. Не крийте своите амбиции, тогава ще успеете да заемете мястото на ръководител или лидер на колектив, отговарящ за важен проект. При това ще имате много задачи. Всичко зависи от вас, от вашата честност, от умението ви правилно да използвате натрупаната енергия.
Началото и средата на месеца ще ви донесе напрежение в общуването с началника и колегите мъже. Не е нужно да натрапвате „своята линия“, опитвайки се да докажете на другите, че вие сте най-добрите. Отнасяйте се с уважение към възгледите на околните.
Родените през първата половина на знака трябва да градят успеха си чрез изграждане на отношения с колегите. Не стойте на страна, не отказвайте общуването с тях. Сближете се с представители на знаците Козирог и Стрелец.
Хороскопът за февруари 2020 година обещава на Скорпионите финансово благополучие на тези представители на знака, които са заети в сферата на развлеченията. Парите ще дойдат и при тези, които се занимават с продажба на аксесоари.
Здравен хороскоп за февруари 2020 година за Скорпион
В началото на месеца, хороскопът за февруари съветва Скорпионите да обърнат внимание на уязвимата сърдечно-съдова система. Заемете се с профилактика на този хроничен проблем и на хипертонията. Заемете със спорт, разхождайте се на чист въздух и започнете да консумирате повече продукти, богати на калий.
Ако често ви тревожат неприятни усещания в областта на гърдите, отидете на кардиолог, за да направите изследване. Направете го в началото на месеца. Тогава ще минимализирате риска от поставяне на тежка диагноза.
Избирайки метода на лечение се доверете на шестото си чувство. Смело използвайте популярните лекарства и рецепти от народната медицина.
Края на месеца ще ви подари добро настроение и прилив на енергия. Сега е най-подходящото време да посетите салон за красота, спа – салон и да проведете оздравителни процедури.