Хороскоп февруари 2020 за РибиГледай в youtube Преодолейте страховете и започнете активно да действате. Хороскопът за февруари 2020 година обещава на Рибите наситен завършек на зимния период. Делата ще бъдат много, а времето малко. Важно е да не се паникьосвате. Разпределяйте своите сили разумно, планирайте всичко.
Астрологичната прогноза за февруари 2020 година препоръчва да се заемете със самоанализ в средата на месеца. Това ще бъде особено полезно за тези, които не могат дълго да определят причините за своите дълбоки страхове. Можете да извървите пътя към себепознанието самостоятелно или под ръководството на духовен наставник. Не знаете къде да намерите такъв ментор? Потърсете съвет от приятели си.
Ще усетите напрежение в общуването с околните, без видими причини. За да не се подложите на стрес в края на месеца, хороскопът за февруари за Риби препоръчва да се абстрахирате от всичко негативното. Просто плувайте по течението. Някой ви е обидил? Скоро ще дойде да ви се извини и проблемите ще останат в миналото.

Любовен хороскоп за февруари 2020 година за Риби
Хороскопът за февруари предсказва, че на Рибите няма да им стига времето за личен живот. Работата ще ви отнема много сили, но това не означава, че нямате шансове да започнете роман. Обект на вашите симпатии може да стане колега. В началото ще го харесате като професионалист, а след това като самоуверен човек. Но скоро ще откриете и редица други, негови, лични, чудесни качества. Рибите ще бъдат покорени от искреността и дружелюбието на потенциалния партньор.
Вие няма да сте мигнали и деловите отношения ще прераснат в приятелски, а те на свой ред в главозамайващ роман. Но все пак не са големи възможностите, симпатичният колега да стане ваш постоянен партньор. Щом се върнете в „утъпкания път“ в службата и огънят на страстите ще изгасне.
Жените Риби, които се срещат с Козирог, най-накрая ще забравят за финансовите си проблеми. Любимият човек ще стане техен спасител. А, ако сърцето ви е свободно, дайте шанс на мъж Козирог или Скорпион. Но не си и помисляйте да си играете със Скорпиона, той е много сензитивен и скоро ще разкрие лъжата ви.
Имате отдавнашни отношения? За да не ги разрушите – отделяйте повече време на партньора, независимо колко сте натоварени. Уважавайте любимия/любимата, интересувайте се от делата им, предупреждавайте ги, когато се задържате в службата.
Финансов и кариерен хороскоп за февруари 2020 година за Риби
През февруари ще има много работа. Ще се наложи да работите в условия на напрегнат срок. Ще се задържате редовно на работното си място, за да приключи това напрежение. За щастие, енергията и ентусиазмът ви ще стигнат за решаването на всички проблеми. Но в добавка към това, трябва да поработите над своята пунктуалност. В противен случай няма да избегнете неприятностите. Дори петминутно закъснение може да ви струва скъпо.
Хороскопът за февруари обещава на Рибите, че в началото и в средата на месеца ще се справяте бързо с всички текущи задачи. Би било добре да успеете да завършите проекта, над който работите отдавна. В службата ще станете лидери. Възможно е Рибите да успеят да получат статус „служител на месеца“, което ще бъде напълно заслужено.
Останете самоуверени, действайте решително. На тези, които заемат такава позиция, съдбата ще се усмихне в началото на месеца. Не се отпускайте при сблъсък с непредвидени препятствия на пътя към успеха. Рискът сега е оправдан, дори и да става дума за финансова авантюра. Възползвайте се от възможността и вземете участие в лотария.
Родените през първите десет дни на знака ще получат изгодни предложения, а фрилансерите ще бъдат засипани с нови поръчки. За да разширят своята дейност, трябва да отделят повече внимание на рекламата. В тази дейност могат да ви помогнат представители на знаците Водолей и Телец.
Рибите, съгласно хороскопът за февруари 2020 година, ще се занимават паралелно и с творчество. Ще им се иска да се усамотят, но за приятелите, на които е така нужна тяхната помощ, ще намерят време. За пълно самоотдаване са готови Рибите, родени през втората половина на своя знак. При тях е показан успех, но само ако работят в екип. Рибите, които са родени в последните дни на знака си, е желателно да си „прехапят езика“, за да се противопоставят на желанието си да „четат“ нравоучения на другите, да ги заливат със своите философски теории.
В края на зимата, на мъжете Риби ще им бъде трудно да приемат критика. Те ще дават отпор на обидилите ги, без да се замислят до колко това агресивно поведение е уместно. Спомнете си за самоконтрола. И най-дребният конфликт сега, може да доведе след себе си негативни последствия.
Заемете се с подписването на договори, водете преговори. Околните ще се вслушват във вашето мнение, доводите ви ще звучат убедително.
Здравен хороскоп за Риби за февруари 2020 година
Хороскопът за февруари препоръчва по-често да сте сред хората. Не отказвайте на приятелите, които се опитват да ви извадят от зоната ви на комфорт. Разнообразявайки се, вие ще усетите не само подобряване на настроението, но и на самочувствието. Ако по някаква причина не можете да излизате на вън, отпуснете се и гледайте любимите си комедии.
В средата на месеца разпределете енергията и времето си. Ако се появи възможност да си починете, възползвайте се от него, не се преработвайте! Ако силите ви са се възстановили, пристъпвайте към делата си, борете се с мързела. Сега, както никога, е важно да запазите баланса между работата и почивката. Само тогава организмът ви ще работи като часовник.
В края на месеца е по-добре, Рибите да не планират диагностични процедури или лабораторни изследвания. Предположенията на медиците, относно причините за вашето лошо самочувствие, ще се окажат погрешни. Няма да ви назначат правилното лечение, което само ще задълбочи проблема.