Хороскоп февруари 2020 за ЛъвГледай в youtube  Направете всичко, за да реализирате целите, които сте си поставили. Хороскопът за февруари 2020 година обещава на Лъвовете, че през този месец ще се сбъднат дори най-смелите им мечти. Важно е, представителите на този знак, правилно да разпределят силите и енергията си.
На първо място, при вас, ще бъдат обучението, работата и междуличностните отношения. Жените Лъвици ще успеят да съвместят приятното с полезното, например: да започнат роман в службата. Партньор на тези дами ще стане мъж, който знае колко важни за огнения знак са комплиментите. За да привлекат повече внимание от страна на противоположния пол, Лъвиците ще решат да експериментират с имиджа си. А търсенето на потенциален избраник започнете от музеите.
Началото на месеца ще ви донесе негативни емоции, конфликти, постоянни изяснявания на отношенията. Откажете се от твърдите си позиции, научете се да правите компромиси, независимо от това, как се отнасяте към опонента си и неговата гледна точка. Е, разбира се, че не се препоръчва съвсем да се отказвате от своите интереси, защото няма да преминете изпитанията на съдбата. Старайте се да не се карате с околните, не губете себе си. Уважавайте тези, които са до вас, но на всичко гледайте през призмата на собствения си опит.

Хороскопът за февруари обещава изгоден шопинг в средата на месеца. Лъвовете ще успеят да намерят нужната им стока на добра цена.
Любовен хороскоп за февруари 2020 година за Лъв
Хороскопът за февруари 2020 година прогнозира за Лъвовете, че влагайки минимални усилия, ще се чувстват и ще изглеждат чудесно.
В енергиен план, вие ще бъдете на ново ниво, което околните ще забележат и оценят по достойнство. Няма да ви липсва внимание от страна на противоположния пол. На околните ще им бъде трудно да не забележат самоуверения човек. Отчитайки всичко това, не е чудно, че февруари обещава да бъде романтичен месец. За вашата любов ще се сражават няколко човека, едновременно. Към избора на партньор подхождайте с цялата си отговорност, защото са много големи шансовете, именно с този избраник да застанете пред олтара.
Съгласно астрологичната прогноза за февруари 2020 година, средата на месеца няма да бъде особено комфортен, от емоционална гледна точка. Разумът ще ви говори едно, а сърцето - друго. За да не останете „с празни ръце“, водете се от това, към което ви подтиква разумът. Претегляйте всички „за“ и „против“ преди да направите каквото и да било. Контролирайте се!
Жените Лъвици трябва да са готови да бъдат лидери в отношенията. Ще се наложи да отговаряте за всичко, започвайки с нещо сериозно. Партньорът няма да бъде против да ви следва, ще се съгласява с всичко и ще се примирява с капризите ви. Но не е изключено скоро да смените ролите си.
Кариерен и финансов хороскоп за февруари 2020 година за Лъв
Първият ден от месеца използвайте да планирате бъдещето, определете важните и второстепенните цели. Хороскопът за февруари съветва Лъвовете да запишат желанията си на лист хартия. Пишете всичко в сегашно време, в утвърдителна форма, отказвайки се от употребата на негативни думи, т.е. всичко, което съдържа частицата „не“. Затворете си очите и си представете как ще постигнете поставените задачи. Изграждайте основата на успеха мислено, изпращайки във Вселената правилните сигнали.
Родените през първите десет дни на знака ще отделят много време за работа. Но няма да могат да избегнат критиките от страна на началника, а те ще бъдат затова, че Лъвовете редовно нарушават трудовата дисциплина. Добре е, че не се предвиждат затруднения в общуването с колегите. Тяхната подкрепа е нужна на мъжете Лъвове, както никога.
Краят на месеца е много подходящ за изучаване на нови, ценни знания за работата. Дори в голям обем информацията ще остане във вашето съзнание. Затова се препоръчва да се заемете със самообучение или да се запишете на тренинг, курс.
Получавайки предложение да говорите пред голяма група хора, отговорете утвърдително и не се съмнявайте в правилността на своето решение. Ще се представите блестящо и за дълго ще запомните своята „минута слава“.
Хороскопът за февруари 2020 година обещава на Лъвовете, че Съдбата ще бъде на страната на тези, които решат за започнат собствен бизнес или да се преместят на нова месторабота, или да реализират оригинален, авторски проект. Не се „навеждайте“ пред тези, които са по-влиятелни, мислете за своите интереси.
Планетите ще подкрепят тези, които решат да се занимават с творчество. Хобито може да прерасне в доходна дейност. Получените от това пари, похарчете за недвижим имот. Не се отказвайте от възможността за допълнителни доходи.
Здравен хороскоп за февруари 2020 година за Лъв
Хороскопът за февруари съветва да не се страхувате от промените. Началото на месеца е подходящо време за активни действия, но не трябва да забравяте за здравето. Пожалете очите си, не ги натоварвайте прекалено. С помощта на специална гимнастика преодолеете дискомфорта. По възможност се запишете на офталмолог, за да оцените зрението си и да получите ценни съвети от професионалист.
Края на месеца е най-добре да прекарате в салон за красота и спа-център. Възрастните Лъвове могат да „отстранят“ някои дефекти във външността си и да се подмладят, но е добре да се доверят на проверени специалисти.