Хороскоп февруари 2020 за КозирогГледай в youtubeНе вървете срещу волята си! Хороскопът за февруари 2020 година съветва Козирозите да не си затварят очите за това, което сърцето и разумът им говорят. Решавайки да правите нещо просто, защото „така трябва“, се гответе за поредния неуспех. Пред вас ще стои труден избор: да се концентрирате на това, което ви е „по душа“ или да се заемете с дейност, която не харесвате, но да се опитате, след това, да промените своето отношение към нея. Ако се решите на втория вариант, без добра мотивация няма да минете.
Началото на месеца ще стане период на преобразувания. Ремонтът, който сега ще започнете, може да приключи бързо. След него ще ви останат достатъчно пари, така че можете допълнително да си позволите онлайн пазаруване.
Бъдете внимателни, за да не пропуснете „подаръците“, които съдбата ще ви изпрати в средата на месеца. Доверявайте се на интуицията си, разшифровайки знаците свише. Тогава ще разберете, че в живота ви всичко се случва не така, както го планирате.
Предвиждат се конфликтни ситуации с роднини, родени под знака Овен. В края на февруари не е желателно да се занимавате с ремонтни дейности. Съществува голям риск да купите материали с лошо качество, не са изключени груби грешки.

Обърнете внимание на близките си, които явно се нуждаят от вашите съвети. За тях, вие можете да направите много повече, отколкото си мислите.
Любовен хороскоп за февруари 2020 година за Козирог
В началото и средата на февруари ще се усетите в центъра на буря от емоции. Ако с партньора отношенията ви са били платонични, сега ще станат устойчиви и на физическо ниво. Естествено, тази положителна прогноза не е актуална за всички. На някои, в същото време, когато други се сближават, ще им се наложи да вземат трудното решение да поставят точка на любовната си история с партньора/ката.
Месецът е подходящ за сватба. Бракът, сключен сега, ще бъде изгоден от материална гледна точка.
Ако сте свободни, няма да бъде изключено възобновяване на отношенията с предишния ви партньор. Разбира се, че сега можете лесно да объркате любовта със страстта, а последната, както знаете, бързо угасва.
Мъжете Козирози, които са родени през първите десет дни на знака, ще се потопят в романтика. Животът им ще се промени към добро, ако до тях се окаже жена, родена под знака Телец. Тази връзка ще се развие в случай, че Козирозите престанат да „удрят с юмрук по масата“. Харчете пари за любимата, не ги жалете, защото ще получите много приятни емоции.
Към края на месеца ще започнат ви ухажват представители на друга националност или религия.
Кариерен и финансов хороскоп за февруари 2020 година за Козирог
Хороскопът за февруари обещава решаването на тези проблеми, с които не сте успели да се справите в предишния месец. Очаквайте помощ от страна на колегите, техните съвети ще ви дадат възможност да повишите своята производителност. Смело подписвайте различни договори, провеждайте събеседвания и делови срещи, сключвайте сделки за покупко-продажби. Очаквайте голяма сума във вид на подарък. Някои Козирози ще получат бонус, други наследство.
В края на месеца не се отказвайте от позициите си, заявете своята индивидуалност, независимо, че мнозинството ще се противопостави на това. Времето е подходящо да бъдете твърди и да демонстрирате своята устойчивост. Тогава околните ще се убедят в това, че пред тях стои силна личност. Това ще отблъсне недоброжелателите и ще стане магнит за тези, които търсят пример за подражание.
Хороскопът за февруари 2020 година съветва Козирозите да преразгледат своето отношение към труда. Време е да се замислят над това, трябва ли цял живот да работят за някого. Вероятно е дошло време да започнете собствен бизнес. Мислите, че сега не можете да се заемете с бизнес? Разделете служебните си ангажименти с колегите и така ще ви остава повече време.
Козирозите, които са художници и дизайнери няма да усещат вдъхновение, което ще ги подтикне да търсят втора работа или изобщо друга професия. Представителите на знака Козирог, които са родени в края на знака, благодарение на странична подкрепа ще решат всички делови въпроси. Тези хора са отговорни по природа, което ще им бъде от полза през този месец. Ще провърви на тези, чиято работа е свързана с консултантски услуги или с реализирането на различни проекти в голям колектив.
Хороскопът за февруари предсказва за възможност да заминете да учите зад граница. Там ви очакват интересни предложения за работа. Краят на месеца е подходящ период за решаване на правни въпроси.
Здравен хороскоп за Козирог за февруари 2020 година
Хороскопът за февруари препоръчва да намерите алтернатива на посещение в ДКЦ. Сега по-полезни ще бъдат онлайн консултациите с лекар. Най-добрият период за общуване с лекар е началото на месеца. Чувайки диагнозата, помолете специалиста да подбере оптималното лечение за вас. Разбира се, може да потърсите и допълнителна информация.
Не наблягайте на кафето и черния чай в средата на месеца. Тези напитки ще се отразят лошо на нервната ви система, ще станете раздразнителни, нервозни, настроението ви ще се влоши. Пийте прясно изцедени сокове, компоти и газирана вода. Помнете, че еднодневните диети са важни, защото ще ви помогнат да разтоварите организма си.
Края на месеца е подходящо време, жените Козирози да се заемат със спорт. Запишете се на фитнес или правете упражнения у дома. Денят ви нека започва с гимнастика!