Хороскоп Септември 2020 за ВодолейГледай в youtubeНачалото и средата на месеца, според хороскопа за септември 2020 година, ще стане за Водолеите нееднозначен период, свързан с определени промени. Пригответе се за „увеселително влакче“ с редуване на възходи и падения.
Астрологичната прогноза за септември 2020 година предсказва, че в тези интензивни и стресиращи времена, вие ще бъдете принудени да действате усилено и упорито. Избягвайте конфликтите. Не е изключено някои от тях да се отразят негативно на партньорските ви отношения. Колегите, на фона на разправиите, ще променят отношението си към вас.

Хороскопът за септември съветва Водолеите, в трудните минути да се доверяват на близките, по-възрастни роднини, които имат повече опит зад гърба си. С тяхната подкрепа ще преодолеете всички изпитания. Откажете се от рисковете, които сега не са оправдани и могат да ви донесат трудни последствия, сред които и вероятна травма. Краят на месеца ще стане позитивен период, когато ще ви стигат силите и оптимизма за търсене на нови източници на доходи.
Служебен и финансов хороскоп за септември 2020 година за Водолей
Хороскопът за септември предупреждава Водолеите за голям обем работа, който ги очаква през този месец. Няма да сте щастливи от това, но друг изход, освен да работите, няма да имате. Приемайте предизвикателствата на съдбата, използвайте всички възможности за изкачване по кариерната стълбица, повишавайте нивото на доходите си. Намерете време да анализирате своите желания. Определете добре към какво се стремите, поставете си конкретни цели и ги преследвайте уверено.
Не очаквайте, че бързо ще покорите кариерния връх. Не се предвижда бърз кариерен полет в началото на есента. Колкото и да се трудите, няма да можете бързо да заемете висок пост. Няма да ви помогнат дори полезните връзки и общуването с влиятелни хора. Фактът, че няма да видите веднага резултата от работата си, ще ви депресира и разочарова. Но не си го изкарвайте на близките, които, по ваше мнение, са можели да направят повече за вашия успех. Действайте строго по съставения по-рано план, не се отклонявайте от него, независимо от възникващите обстоятелства.
Водолеите не трябва да разчитат на голям финансов успех. Не е изключено да се наложи да станете участници в съдебно разбирателство, което няма да се реши във ваша полза. Отчитайки това, се препоръчва да „не слагате тигана на огъня“! Не бързайте да поставяте точка на спорните въпроси, по-добре е това да се случи по-късно, в по-благоприятен момент.
Ако отдавна се опитвате да решите проблем с държавна институция, през този месец няма да ви се даде такава възможност. Примирете се, че сега няма да осъществите набелязаните цели. Не харчете пари, сега няма да успеете да ги вложите изгодно.
Любовен хороскоп за септември 2020 година за Водолей
Хороскопът за септември обещава на Водолеите благоприятен период, когато ще можете без усилия да контролирате своите емоции. Под въздействието на планетните енергии ще решите да погледнете личния си живот от друг ъгъл, което може да бъде полезно за вас.
В отношенията ще настъпи фаза на затишие и хармония. Ще успеят да й се насладят както отдавнашните партньори, така и тези, които наскоро са се събрали. Половинката ще ви вдъхновява, заради нея/него ще бъдете готови ни големи жестове.
Самотните Водолеи няма да се наложи да скучаят. Голяма е вероятността да „завържат“ служебен роман. Ще станете по-сантиментални. В това и ще се крие вашето очарование. Ползвайки се от него, ще успеете да покорите много сърца или едно, но наистина важно за вас.
Не се отпускайте, ако сте родители. Децата се нуждаят от вашите грижи и внимание, наблюдавайте ги, контролирайте тяхната дейност. Не пренебрегвайте препоръките на психолозите за изглаждане на междуличностните взаимоотношения. Правете малки крачки към големите, позитивни промени.
Здравен хороскоп за септември 2020 година за Водолей
Сферата на здравето ще се окаже неблагоприятна. Водолеите ще усещат умора, предизвикана от голямото натоварване, което ще имат в службата. Ако сега игнорирате тревожните сигнали на организма, в бъдеще ще се наложи да използвате много сили, за да лекувате нервното разстройство и болките в гърба. Процесът на оздравяване ще бъде дълъг и уморителен, ако не се обърнете на време към лекар и не пристъпите незабавно към лечение. Много от болестите в началото на есента можете да избегнете, ако вземете профилактични мерки.