Хороскоп септември 2020 за ВезниГледай в youtubeХороскопът за септември 2020 година предупреждава Везните, че началото на този месец ще се окаже труден период. Това време е свързано със снижение на биопотенциала им, а също и с възникването на остра необходимост да решат старите си проблеми.
Астрологичната прогноза за септември 2020 година препоръчва да стоите по-далече от интригите, да се сдържате, да контролирате емоциите, да не приемате критиката враждебно, независимо от кого идва. Съдбата ще ви подложи на изпитание, относно завистта на другите и тяхната неблагодарност. Също ще ви се наложи да плащате и за грешките, допуснати в миналото.

Към края на месеца ситуацията ще се подобри. Делата ще се оправят бавно, но правилно. Силата на духа на Везните ще укрепне, но все още ще им бъде трудно да действат продуктивно, защото мислите им ще бъдат заети със спорните въпроси и това няма да им дава възможност да виждат цялата картина. „Бойното“ настроение и вдъхновение ще дойдат в последни дни на месеца. Ще станете оптимисти, благодарение на това, че с всичко, с което се заемете, ще се получи.
Служебен и финансов хороскоп за септември 2020 година за Везни
Везните не трябва да очакват кариерно израстване през септември, но това не е повод да седят без работа. Използвайте тези ресурси, с които разполагате. Парите инвестирайте в проекти, които са интересни според деловите ви партньори. Доверете им се, те няма да ви посъветват лошо.
Отделяйте повече внимание на плановете, които засягат професионалното ви развитие. Доверявайте се на близките, те няма да ви оставят нито за минута, ще ви подкрепят в трудните минути. Не е изключено членове на семейството да ви запознаят с влиятелни хора, които имат какво да ви предложат. Но не приемайте тези предложения прекалено бързо, претеглете всички „за“ и „против“.
Много ще работите, но не трябва да разчитате на изкачване по кариерната стълбица. Дори няма да ви помогнат добрите отношения с началника. Ще се наложи да се примирите с мисълта, че работите за оскъдно възнаграждение, което не съответства на използваните от вас усилия.
Хороскопът за септември препоръчва на Везните да се подготвят за тежка опозиция в колектива. Време е да "тествате почвата", да идентифицирате проблемните зони, изискващи внимание и укрепване, за да предотвратите последствията.
Материалната база ще бъде стабилна. В началото на есента се откажете от сключването на сделки, в които не сте уверени. Не трябва сега да рискувате. Протегнете ръка за помощ на деловите си партньори, които са се сблъскали с трудности, но не искат да си го признаят.
Любовен хороскоп за септември 2020 година за Везни
Хороскопът за септември 2020 година съветва Везните да работят над себе си и да се стремят към пълна трансформация. Времето е подходящо за това, отчитайки липсата на проблеми със самооценката и подкрепата на приятели. Под въздействието на планетните енергии ще ви бъде лесно да използвате своите най-добри активи и добродетели в търсенето на хармония.
При общуването си с постоянния партньор/постоянната партньорка се препоръчва да не злоупотребявате с навиците си дипломати. Не отивайте прекалено далече, поддържайте равновесието, в противен случай вашето търсене на хармония ще се превърне в усилена борба за нея. Под влиянието на Венера, на преден план излиза социалната сфера, която ще искате да обогатите. Това може да означава пресичане на приятелските и романтичните отношения.
Семейните Везни трябва да избягват конфликтите. Не ги провокирайте и няма да усетите провокация от половинката си. Сблъсквайки се с неразбиране, побързайте да поставите всичко на своите места, примирете се. Можете да се сближите с партньора/ката и за сметка на съвместна работа над определен проект.
Самотните ще бъдат заредени с мощна позитивна енергия, либидото им ще бъде на висота, но, независимо от това, нови запознанства, които да прераснат в нещо повече, не се предвиждат. Голяма част от времето ще прекарате в обкръжението на приятели. Не е изключено в края на месеца да решат да ви сватосат.
Началото на есента няма да ви донесе проблеми в сферата на личния живот, особено на тези, които се вслушват в гласа на разума си.
Здравен хороскоп за септември 2020 година за Везни
Прогнозата за септември обещава добро самочувствие на Везните. Важно е да внимавате за физическата си форма, да я поддържате, но да не прекалявате, за да не стигнете до пълно изтощение. Прекаленото напрежение може да провокира развитието на неприятни заболявания. Отрано си направете план за действие, работен график с периоди на пълноценна почивка. Следвайте го строго, за да намалите риска от възникване на сериозни проблеми. Не яжте мръсни и стари продукти, за да не получите отравяне. Като цяло, месецът е позитивен, не се очакват безпокойства в сферата на здравето.