Хороскоп септември 2020 за ТелецГледай в youtubeХороскопът за септември 2020 година обещава на Телците да не ги безпокоят проблеми с тяхната изобретателност. Свежите идеи, които ще се раждат в главата ви една след друга, ще станат ключ за решаването на старите проблеми. Нищо няма да ви пречи да действате уверено, да постигате успех във всичко. Дори действията на конкурентите няма да ви препятстват. Астрологичната прогноза за септември 2020 година предсказва укрепване на материалната основа и нарастване на доходите, макар и не толкова бързо, колкото сте очаквали.
В личния живот не се очакват големи проблеми. Възползвайте се от периодите на затишие, за да отделите повече внимание на работните проекти.

Внимателно разглеждайте интересните предложения, постъпващи към вас, в средата на месеца и започвайте реализирането на старите си грандиозни идеи. Хороскопът за септември 2020 година не препоръчва на Телците да отменят деловите и романтичните срещи, защото те ще бъдат продуктивни, а плодовете ще събирате към края на годината. И една неприятна новина – старите, нерешени спорни моменти ще напомнят за себе си в неподходящ момент. Не е изключено, заради това да бъдете принудени да преразгледате плановете си.
Служебен и финансов хороскоп за септември 2020 година за Телец
Хороскопът за септември препоръчва да се откажете от това, в което не сте достатъчно уверени, а да използвате силите си за развитието на реалните, осезаеми и действително важни дела. Вие ще влезете в период на обновление, но не трябва да бързате със събитията. Рискувайте там, където рискът е оправдан. Съдбата ще ви предостави много такива шансове. В определен момент ще разберете, че това ви дава възможност да бъдете професионалисти в собствената си област и да изследвате други, външни специализации. Това ще се отрази добре на финансите ви. От полза ще бъдат и способностите на Телците да използват правилно ресурсите, с които разполагат. Обстоятелствата ще бъдат благоприятни за реализирането и най-смелите мечти. Под въздействие на мощни планетни енергии, вие ще се стремите към израстване и успех. Към края на месеца това настървение ще отслабне и на първо място, вместо кариерата, ще излезе личния живот. Не се прехвърляйте на сърдечните дела, забравяйки за професионалната сфера. Ще ви се наложи да работите до последно, без да се отпускате.
Откажете се от индивидуалната работа в полза на колективната. Само чрез сътрудничество ще постигнете успех. Не се възползвайте от влиянието, което имате. Не е изключено да се „заиграете“ и да започнете да експлоатирате околните, за да удовлетворите собствените си нужди. Това поведение ще бъде забелязано и вие ще се сблъскате с всеобщото недоволство и стремеж хората да се обединят, за да ви окажат отпор.
Хороскопът за септември препоръчва да отделяте повече внимание на разработването на ефективни стратегии по увеличаване на приходите. Да се живее ден за ден е отлична идея, но за тези, чието финансово положение е на сто процента стабилно. Това не е за вас! Погрижете се за бъдещето, премисляйте последствията с една крачка напред. Не трябва да забравяте, че винаги съществува риск от възникване на непредвидени обстоятелства.
Любовен хороскоп за септември 2020 година за Телец
Хороскопът показва големи промени в личния живот на Телците. Основният съвет за тях е да не се отказват от помощта, която им предлагат околните. Ще се наложи доста да поработят над уменията си да бъдат гъвкави в ситуации, където това е необходимо, за да минимизират риска да засегнат чувствата на другите.
Романтичните отношения през септември ще бъдат объркани и трудни. Влюбените много ще се карат.
Но има надежда за стабилизиране на тези връзки и в края на месеца ви очаква хармонизиране на общуването и възстановяване на предишното положение на нещата. Месецът не е подходящ за зачеване на дете.
Погрижете се за половинката си, но не игнорирайте собствените си потребности. Близките могат да ви сметнат за егоисти, но в това, да отделите внимание на самите себе си, няма нищо лошо. И все пак, стараейки се да запазите баланса, не се опитвайте да подкупите партньора/партньорката и членовете на семейството. Най-добре прекарвайте повече време с тях.
Самотните сърца няма да намерят този/тази, които да ги направят щастливи. Началото на есента ще донесе разочарования в тази сфера. Ако сте семейни и имате деца, сега те ще бъдат непредсказуеми. Ще бъде нужно да ги контролирате и ще ви помогне строгата дисциплина.
Здравен хороскоп за септември 2020 година за Телец
През този месец на Телците няма да им се наложи да се оплакват от здравето си, но това не означава, че могат да забравят за него. Погрижете се за своя имунитет, за емоционалния и психическия баланс, избягвайте излишния стрес. Когато страстите се нажежат, „вземете се в ръце“ и бъдете търпеливи.
Ако имате пари и възможности излезте в отпуск. Отидете на място където ще си починете пълноценно и презаредите „батериите“. Към края на месеца проявете повече внимание към бъбреците и тазобедрените стави. Пийте очистващи чайове, запишете се на масаж.