Хороскоп септември 2020 за СтрелецГледай в youtubeХороскопът за септември 2020 година не е от най-позитивните за Стрелците, но показва големи промени в деловия сектор. В средата на месеца ще постигнете успех в започнати по-рано проекти. Паралелно ще откриете перспективи за развитието на скритите ви таланти, което ще зарадва онези, които отдавна търсят възможности за реализиране в нова сфера.
Астрологичната прогноза за септември препоръчва да не се отказвате от публичните прояви и разширяване кръга на „полезните“ познати. Така ще постигнете тази популярност, към която отдавна се стремите.

Това ще се отрази добре на вашия авторитет, който се нуждае от укрепване. В края на месеца ще съберете плодовете на усилията си.
Хороскопът напомня на Стрелците, че „под камък вода не тече“. Работете, не се отпускайте, отделяйте повече внимание на изграждането на отношенията с околните, от които зависи вашето положение в колектива. В края на месеца ще се появи възможност да укрепите материалната основа и да отскочите към върха на кариерната стълбица.
Служебен и финансов хороскоп за септември 2020 година за Стрелец
Ако големите промени в работата ви подминат, трябва да анализирате тактиката, използвана за постигане на вашите цели. Хороскопът за септември препоръчва на Стрелците да определят какви крачки и действия им помагат да се движат напред и обратно, какви забавят тяхното развитие. Идентифицирайте грешките, допускането на които сваля продуктивността на труда ви.
Настроението на планетите е променливо, което означава, че не е гарантирана стабилната подкрепа на Стрелците. Бъдете готови за голям обем работа, който не винаги ще бъде свързан с достойно възнаграждение. Не възлагайте големи надежди на командировките. От деловите пътувания, полезни ще се окажат само тези, които са ориентирани към разширяване сферата на влияние на изток.
Контролирайте се и не се отпускайте да експлоатирате колегите и подчинените с цел лична изгода. Допускайки го, ще се сблъскате с неприятности. Направете всичко, за да се противопоставите на желанието си да манипулирате другите.
Хороскопът за септември 2020 година съветва Стрелците да се откажат от стремежа си към „лесните пари“. Този риск сега не е оправдан. Поставете си високи цели, но не очаквайте, че ще ги реализирате бързо, независимо от това, колко се „раздавате“.
В сферата на финансите може да забравите за стабилност. От една страна ще повишите доходите си, но от друга - вие не можете да си откажете скъпите удоволствия. Не харчете за развлечения и почивка повече, отколкото можете да си позволите. Вслушвайте се в приятелите и партньорите, които знаят как изгодно да инвестират парите си.
Любовен хороскоп за септември 2020 година за Стрелец
Хороскопът за септември обещава на Стрелците, че ще се окажат под закрилата на планетите, но това не означава, че ще живеят без трудности. Много сили ще използвате, за да се преборите за любимия/любимата или за щастието на децата, ако имате.
Ще ви движи желанието да бъдете любими, да обичате и да побеждавате. Ще станете по-привлекателни, което ще бъде от полза на самотните представители на знака Стрелец. Добавете в този невероятен коктейл идеализъм и сантименталност! Всичко това са подаръци от съдбата, които трябва да приемете с благодарност.
В началото на месеца нещата няма да са така хармонични. Стрелците ще се окажат далече от романтизма, което ще отсрочи настъпването на фазата на медения месец. Дисхармонията бързо ще бъде отстранена в средата на месеца.
Месецът ще донесе интересна среща на самотните хора. Това, по-скоро, ще се случи през последната седмица. През този период не се отказвайте от посещения на културни или празнични мероприятия, приемайте подобни покани от страна на колеги, приятели, познати. Дори и дългоочакваното запознанство, с потенциален спътник/ца, да не доведе до сериозни отношения, не трябва да падате духом.
Здравен хороскоп за септември 2020 година за Стрелец
В сферата на здравето ще минете без особени проблеми. Организмът ще се окаже достатъчно устойчив, за да се противопостави на инфекциите и да предотврати развитието на възпалителни процеси. Тези, които дълго са се борили с болести, ще получат облекчение. Стрелците, с ревматизъм или други хронични заболявания, ще се почувстват по-добре. Подобрение очаква и хората, които, в началото на есента, са се оказали в плен на депресията или апатията. Вие ще станете истински оптимисти. Съществува риск от травматизъм, ще бъде добре да сте внимателни.